Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה פורום מכוניות ולכן הצעתי חופשה רומנטית עם תוספת מוטורית.

ד"א - את ירח הדבש הראשון עשינו בצימר בגליל ואת זה המאוחר ברומא עשינו לא בהריון הראשון, אלא בשני...

ואכן מצב רוב הזוגות המתחתנים היום בישראל לא מזהיר. למעשה מזהיר הרבה פחות ממה שהיה לפני 6 שנים. הרוב המוחלט גם לא מעיזים אפילו לחלום על דירה.

למרבה הצער הרבה מאוד מחובבי השופוני הם לאו דווקא "מבוססים" כפי שאמר האדון מחברת ה-VIP אלא אנשים שחיים על הקצה מבחינה פיננסית ומתפתים לפוצץ סכומים גדולים על כל מיני גימיקים כי "מתחתנים פעם בחיים" ושאר שטויות שמכניסים להם לראש. את ההוצאות המופרכות הם מקווים לגלגל אל האורחים, כאשר היום כבר לא בושא "לרמוז" מה גובה הצ'ק המצופה.

ד"א - דווקא חברי העשירים ביותר התחתנו באופן הצנוע ביותר והם יחסית די קמצנים. כולל בחור שהוא מאוד עשיר מהבית והיום ראש חטיבת פיתוח בחברת ענק (מאוד ענק) שהתחתן לאחרונה ואפילו התקמצן על צלם מקצועי (ומצטער על זה היום).

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כדי לא להעביר את השרשור לאגף "יוקר המחיה" אני ציג את הנושא במילים אחרות: צריך לקבוע סדר עדיפות. לטעמי רכב מפואר נמצא בעדיפות נמוכה מאד בהשואה להוצאות אחרות.

ד"א אישית אני אולי (לא בטוח) חוסך לזוגות הצעירים" מגיע לחופה, אבל מסתלק לפני הארוחה. בכך אני מקוה שאני יורד מספירת המנות - ומצד שני חוסך מעצמי אוכל מגעיל ובמיוחד סבל מהרעש השורר באולמות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

סתם מתוך סקרנות - אז כמה זה עולה ליום השכרה יחיד כולל כל הביטוחים?

האמת היא שאי לא סגור על המחיר כי יש לי שם קצת קשרים, אז המחיר שאני משלם מצחיק.

אבל אני כן יודע שזה לא קרוב ל2500 ליום וגם לא 2000 (נושק יותר ל-1000 אם כבר).

פורסם

ד"א אישית אני אולי (לא בטוח) חוסך לזוגות הצעירים" מגיע לחופה, אבל מסתלק לפני הארוחה. בכך אני מקוה שאני יורד מספירת המנות - ומצד שני חוסך מעצמי אוכל מגעיל ובמיוחד סבל מהרעש השורר באולמות.

אתה לא חוסך להם כלום, את הספירת ראשים הם עושים בכניסה.

לגבי האוכל, אתה כנראה מוזמן לחתוות הלא נכונות... :wink:

פורסם

בוקר טוב,

אמנם לא מדובר ברכב יוקרה, אבל סתם המלצה כללית:

לכלה צריך שיהיה נוח מאחור עם כל השמלה וגם בטח יבואו איתה מלוות ובקיצור אם לא יהיה לה נוח, הכלה תתעצבן ולא משנה איזה רכב יוקרה זה

החתן יקבל :snipersmi מהכלה. אם הזוג בא ממעמד הביניים ההמלצה הבאה בהחלט טובה:

אני ממליץ על ההונדה סיויק היא מרווחת מאוד מאחור :wink: היא שימשה כרכב החתונה שלי לפני כ- 3 חודשים:

wdxzzizzixjm.jpg

אגב בשבוע שעבר הלכתי ברחוב וראיתי סיויק זהה שגם קישטו אותה לחתונה, אז כנראה שמדובר ברכב פופולארי לחתונות

(מרוב גאווה ברכב צילמתי ושלחתי לאישתי :lol: )

mrzly2nm32na.jpg

פורסם (נערך)
אבל אני כן יודע שזה לא קרוב ל2500 ליום וגם לא 2000 (נושק יותר ל-1000 אם כבר).

צודק, נכנסתי לאתר של סיקסט לוודא פרטים בהזמנה שלי ומסקרנות בדקתי כמה עולה (דרך האתר הבינ"ל שלהם) לשכור מכונית יוקרה בתל-אביב בקיץ. זה יוצא (ליום עם הגבלה של 250 ק"מ) 1200 ש"ח (צריך להוסיף מע"מ לסכום המוצג) למרצדס E או רכב מקביל ועד כ-2000 ש"ח למרצדס S או רכב מקביל.

הרבה יותר סביר ממה שראיתי לפני כן או ממה שחשבתי. בעונת הסתיו-חורף המחירים יורדים מעט.

אולם הם מגבילים את גיל הנהג ל-30, מה שעשוי להקשות על החתן הממוצע וחבריו ואני מסופק אם יהיו להם 5-7 מכוניות כאלו מאותו דגם וצבע (ועדיין יהיה מדובר בגימיק יקר - החל מ-6000 ש"ח).

עריכה אחרונה על ידי Doc Slow
פורסם

Doc Slow,

כשהתכוונתי להרשות זאת לעצמם, לא התכוונתי שבשביל להשכיר רכבים כאלו צריך להיות מיליונר, אבל גם מי שיכול להרשות זאת לעצמו לא ירוץ ויעשה זאת ולכן החלופה הזו רלוונטית וקיימת לרוב אצל אנשים מאוד מבוססים.

לגבי השאלה שלך, כן, קיימות חברות שיעודיות לנושאים האלו ויש להם מספיק רכבים, לדוגמא אירוע שביצענו לאחרונה עם 7 ג'יפים חדשים של מרצדס מסדרת GL.

אותו דגם, אותו צבע (שחור), אותו הכל - שיירה מאוד מרשימה.

אגב, דווקא עם בקשה בסגנון של S Class יהיה אפילו יותר קל מכיוון שזהו רכב שמאוד נפוץ בחברות האלו לשימושים הללו.

פורסם

הבחור לא מגיב למה שאומרים לו פה.

אתם לא יודעים איזה חתונה הוא מארגן,אולי באמת תהייה שיירת מכוניות.

לחתונה רגילה צריך ללמוד ממלכת אנגליה, רכב גבוה שיהיה נוח לשמלת כלה.

article-2644092-1E576D5600000578-383_634x383.jpg

אייל

פורסם

לגבי האוכל, אתה כנראה מוזמן לחתוות הלא נכונות... :wink:

הייתי מוזמן פעם אחת בחיים לחתונה טובה, מאז אני נהנה מהאוכל כל יום.

בקיצור - אין כמו האוכל שאשתי מכינה.

ותאמין לי שיצאתי רעב מאולמות של מנה ב-600 ש"ח, כיון שהאוכל פשוט לא היה טעים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מה זה שטויות שכולם כותבים להשכיר רכב מרצדס, ב-2500 ש"ח ליום לפני מע"מ ועוד הצעות של לקחת רכב, תראה באתר הבא. את מה שאתה צריך, יש פה מחירים סבירים לדעתי 880 ליום עבור מרצדס Mrccedes E 250 CGI, אינני בטוח אם זה מה שפועל, כדי לעבור על חברות להשכרת רכב ולברר אחד אחד מה הצעתם לרכב יוקרה - תראה מכאן, http://www.aviv-rent.co.il/%D7%94%D7%A9%D7%9B%D7%A8%D7%AA_%D7%A8%D7%9B%D7%91_%D7%9C%D7%97%D7%AA%D7%95%D7%A0%D7%94

יאללה ח'ברה, תהיו מועילים במקום לבלבל את הבחור בתגובות חסרות בסיס, דעות וכו'.

בהצלחה בחור שתהיה בריא!

האוטו של שי - בלי לינקים ובלי פרסומות.

פורסם

הוא קיבל את המידע שהוא רצה. בנוסף גם עלה פה בחור שמארגן אירועי VIP עם שיירות של מרצדסים שחורים. שפות"ש יצור איתו קשר בהודעה פרטית ויהנה.

אתה גם לא מצפה שנעשה את סקר השוק דרך כל החברות בשבילו? אחרת ממה הוא יהנה?

לגבי 2500 ש"ח - זאת פשוט הייתה ההצעה הראשונה שראיתי וכבר תיקנתי את זה - זה אכן יוצא 1000-1200 ש"ח למרצדס E, אבל יש גם סיכוי/סיכון שתקבל משהו אחר פחות מרשים ובחברות ההשכרה הקטנות יש יותר סיכוי שהרכב יהיה ישן יותר ושלא יהיה להם את חמשת המכוניות שהוא מבקש.

מעבר לזה זכותם של חברי הפורום להביע את דעתם מעל גבי דיון חופשי.

פורסם

יש להזהר משנה זהירות עם חברת השכרה ולבדוק את ענין הביטוח ב-7 עינים,כל נזק קטן יעלה לך הון.

פורסם

לכן אתה לוקח ביטוח מלא ומשתדל לשכור בחברה עם מוניטין וביקורות סבירות ומעלה.

ככל שהמכונית מפוארת יותר והסוכנות קטנה ופרובינציאלית יותר כך הסיכון להסתבכות עולה.

כמובן שעל השוכר תמיד מוטלת החובה לנהוג בצורה סבירה. אני משער שגם CDW מלא לא יכסה מקרה של חתן שיכור שירסק את החזית של ה-S350 השכורה אל תוך הירכתיים של ה-E300 שהוא שכר בשביל החברים שלו.

ד"א - הייתי מאוד מודאג אחרי מה ש-tomz אמר, זאת מאחר שמעולם לא הייתי בחתונה שבא נכנס הזוג המאושר בשיירה ממוגנת עם סירנות, אופנועים ודגלים של רפובליקת בננות. אפילו לא בסתם שיירה.

לכן שאלתי כמה קולגות בעבודה אם אם הם היו פעם בחתונה כזאת וגם הם לא. אם כי אחד מהם אמר שהוא יודע שזה יותר מקובל ברוסיה ובאוקראינה.

אני בהמשך אשלים את הסקר בקרב חברי היותר "מבוססים" כי אני ממש מודאג בעניין.

• תוכן חדש...