Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
האמרים עם סדרה 3 על הגג , גדול :lol:

אני מסכים עם דעות החברים, אבל בעיניי זה קצת לא מנומס לבוא ולהטיף לבנאדם על הדרך שבה הוא מבזבז את הכסף שלו. אם רוצה שופוני - זכותו. נראה לי שהצורה המזלזלת של חלק מן התגובות כאן לא במקום.

לעניינו,

יש את החברה הזו, שיש לה צי מספיק לדרישותיך, אבל אני לא בטוח שזה לנהיגה עצמית. כדאי לבדוק עימם:

http://www.luxurycarrental.co.il/

התגובה שלי לא מתכוונת ללעוג לפותח השרשור אלא לכל התופעה הזאת בכללי.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

תראה - מקובל בהרבה מדינות להגיע עם לימוזינה מוארכת או רולס רויס לאירוע/כנסיה. מקובל גם לשכור לימוזינות מוארכות לערבי רווקים/רווקות. בארה"ב אתה יכול לשכור רולס-רויס פאנטום V סופר אקסלוסיבית לחתונה, אלוהים יודע כמה שזה יקר...

אני עדיין חושב שמדובר בבזבוז כסף אבל לפחות מדובר במשהו שאיכשהו מקובל באותן מדינות והמכוניות האלו באמת מיוחדות בכל קנה מידה.

הבעיה היא שהתופעה הזאת זרה לישראל ומדובר ביבוא מסחרי כמו "ערבי הפרום" שנפלו עלינו לרעה בסיומי בית-ספר ושאר דברים שזרים לתרבות שלנו ושהביאו לארץ רק במטרה לסחוט עוד כסף מהכיסים המדולדלים שלנו.

בנוסף, בדרך מאמריקה לישראל, המכוניות הפכו לעממיות והתופעה למגוכחת עוד יותר.

הרולס-רויס היחידה שראיתי שמשכירים בארץ (לפי חיפוש ברשת) היא באתר luxuryrental שהביאו לו קישור כאן. לפי האתר "מידי יום פוקדים מאות מבקרים לראות את היצירה המופלאה", אשכרה המונה-ליזה.

היצירה המופלאה היא סילבר שדאו סימן 2 מסוף שנות ה-70 כמותה ניתן לרכוש במצב מצוין בארה"ב ב-100 עד 150 אלף ש"ח. אני לא רוצה לחשוב אפילו כמה עולה להשכיר את "היצירה המופלאה" ליום החתונה.

באתרים אחרים מציעים להשכרה מכוניות "יוקרה" עם נהג צמוד במחיר מפולפל - כגון רכב הפנסיונרים האמריקאי ה-300C או רכב המנהלים הזוטרים הגרמני ה-E250.

הגשמת הפנטזיה הזאת של החתן (רק של החתן, את הכלה רק מעניין שלא תתפרק התספורת) להגיע ברכב אספנות דרג ב' או במכונית מנהלים לחופה, בזמן שכל האורחים עסוקים בבופה ולא שמים לב בכלל, עולה הרבה כסף. כסף שמצפים מהאורחים להביא בצ'קים ההולכים ותופחים מדי שנה ואוי אם לא יביאו מספיק אחרת הזוג והוריהם יעלבו.

באמת שיעשה עם הכסף שלו מה שבא לו, שישכור שבע מרצדסים שיקיפו את החופה שבע פעמים תוך כדי שבירת הכוס. שיהיה לו לבריאות אבל הוא לא יקבל את ברכתי ומתברר שגם לא את ברכתם של הרוב המוחלט של חברי הפורום וטוב שכך.

אם החתן בכל זאת חובב נהיגה אמיתי וגם רוצה קצת פינוק לירח הדבש אז הנה הצעה למה שהוא יכול לעשות עם 15,000 ש"ח שהוא הולך לבזבז על השכרת המוניות --

זוג כרטיסי טיסה למינכן - 3500 ש"ח

השכרת במוו 640 ל-6 ימים - 4000 ש"ח (ואם יהיה לו מזל הוא יקבל בסוכנות 650)

דלק לנהיגה מהנה בטירול, באלפים ובאוטוסטרדות (במקום בפקק מסוכנות ההשכרה לאולם ובחזרה) - 1500 ש"ח

חמישה לילות במלון מפנק ויחודי בטירה עתיקה באיזור חבל אלזס או ביער השחור + ארוחות גורמה - 6000 ש"ח.

תוספות בתשלום --

א 4000 ש"ח להמרת הרכב לפורשה 911, מרצדס SL או יגואר F

ב 3000 עד 8000 ש"ח לאורגית קניות מטורפות של הכלה באאוטלטים של מצינגן - מה שישכיח ממנה את הבחילות שהיא חטפה בפיתולים ההרריים.

ג 2000-5000 ש"ח קפיצה לנורבורגרינג המיתולוגי + תוספת להשכרת רכב מסוכנות שמאשרת לנסוע על המסלול + דמי כניסה. לא לשכוח להשאיר את בת הזוג בספא מפנק או לחלופין לקחת אותה לסיבוב ואז חובה להוסיף את אופציה ב'.

עריכה אחרונה על ידי Doc Slow
פורסם (נערך)

סתם לידע הכללי, במגזר הערבי בארץ נהוג לנסוע עם שיירה של רכבי יוקרה מקושטים (בדגש על ב.מ.וו.) והמסתננים בת"א נוהגים להשכיר לימוזינות לחתונה.

עריכה אחרונה על ידי itsik170
קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם (נערך)

בתור אחד שעובד בחברה אשר מספקת שירותי VIP (אבטחת אישית, דיילות וכו'), הדבר נפוץ מאוד וקיים בהמון אירועים של אנשים מבוססים, כל האנשים פה שצוחקים על הרעיון, פשוט כנראה לא היו באירועים כאלה/לא יכולים להרשות זאת לעצמם.

יש מספר לא קטן של רכבי יוקרה להשכרה בארץ, החל מ S-Class למיניהם, עד ל ML, ריינגרוברים ואפילו ויאנו למי שרוצה גם משהו יותר פרקטי ופחות יוקרתי.

אגב, ההשכרה היא לא דרך חברות ההשכרה הגדולות אלא דרך חברות קטנות המתעסקות רק בתחום הזה (ומספקות גם נהג עם הרכב).

עריכה אחרונה על ידי tomz
פורסם
אל תלך על האודי, לא כדאי רכב על הפנים ונורא נדיר (דיי לא קיים).

אם אתה רוצה גרמני מפנק לך על אאודי, הרבה יותר שווה.

שאני אבין, זה היה נחוץ?

פורסם

****מי שגר בבית מזכוכית שלא יזרוק אבנים****

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם (נערך)
באמת שיעשה עם הכסף שלו מה שבא לו, שישכור שבע מרצדסים שיקיפו את החופה שבע פעמים תוך כדי שבירת הכוס. שיהיה לו לבריאות אבל הוא לא יקבל את ברכתי ומתברר שגם לא את ברכתם של הרוב המוחלט של חברי הפורום וטוב שכך.

זו בדיוק הנקודה שהפריעה לי. הוא לא ביקש את ברכתך או את ברכת חברי הפורום.

הוא נרשם לפורום כי חיפש תשובה לשאלה שלו. הוא שאל האם מישהו מכיר מקום שיכול להשכיר לו חמישה רכבי יוקרה. במקום לענות תגובות ענייניות חלק מחברי הפורום החלו ללגלג על הצורה שבה הוא כותב אאודי [שזו לא מילה בעברית] או על תרבות השופוני שלו [או של אשתו, או של משפחתו]. אני חושב שזה לא לעניין. בסוף מדובר בקהילה שאמורה לעזור אחד לשני, ואם לא רוצה, אז לפחות שלא תזלזל. בסוף נוצר מצב שמגיע בנאדם שמבקש עזרה, ואחרי ארבע תגובות שהוא קרא בורח מההתנשאות שנודפת מחלק מן התגובות כאן. אז כן, גם אני צוחק מהבדיחות, ויש גם הודעות שיחד עם הומור הגיעה תשובה עניינית וזה אחלה, אבל לפעמים [רק לפעמים] שרשורים מפספסים בענק את המטרה שלשמם הם נפתחו. בנוסף, לפעמים [רק לפעמים] אנשים פוגעים באחרים מבלי לשים לב. אז אני מבין כשצוחקים על מישהו שפותח שרשור "איך הפלוצוגן ג'טה אבא כנה רחב ליסינג ואני קורע אותצה ב600 קמ"ש למה יש כבוד וכוח סוס", אבל בשרשור הזה אני חושב שההתנהגות כלפי פותח השרשור אינה מנומסת. זה קצת מזכיר לי שרשור על בחור שביקש ייעוץ לרכב יוקרה, ומלא אנשים הבריחו אותו עם תגובות "חופש גדול".

למען הסר ספק, אני לא מתייחס אל DOC SLOW, והודעתי הקודמת לא התייחסה אל DJI. אני מדבר בכלליות על תופעה שלאחרונה נפוצה בפורום בכלל, ובשרשור הזה בפרט.

נ.ב. - מזל טוב לרגל החתונה.

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
פותח השרשור. הרעיון שלך יפה ואפילו מקורי במידת מה, אבל בישראל לא פשוט לישום, בטח לא עם מכוניות יוקרה אמיתיות. שלא לדבר על העלות. לפי אוויס מרצדס E תעלה לך כ-2500 ש"ח לפני מע"מ ליום השכרה. זה למכונית אחת.

תהיה בטוח שכ

מניסיון, לא קרוב ל2500 ש״ח ליום.

אגב E קלאס שלהם חדשות למדי ומדגם E200.

מה שכן, לא מובטח שזה מה שתקבל וזה גם עלול להיות CTS (לא חדשות במיוחד...).

פורסם
נ.ב. - מזל טוב לרגל החתונה.

זה בוודאי ובוודאי. מזל טוב לרגל החתונה וחשוב יותר - בהצלחה בחיי הזוגיות.

מניסיון, לא קרוב ל2500 ש״ח ליום.

אגב E קלאס שלהם חדשות למדי ומדגם E200.

סתם מתוך סקרנות - אז כמה זה עולה ליום השכרה יחיד כולל כל הביטוחים?

פורסם

בחתונה שלי אביה של אשתי שכר לנו Q7 כי רצינו רכב נוח ומרווח והיא לא רצתה להדחס עם השמלה שלה לרכב קטן יותר. כמובן שלא בצענו "כניסה" לאולם (הגענו שעה פלוס לפני האירוע בשביל צילומים) ולא היה שום עניין בשופוני, נטו שיקולי נוחות. ההשכרה אגב עלתה באיזור 1800

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם (נערך)

כנראה שבשיחה בטלפון מקבלים מחיר טוב יותר מאשר ברשת (בישראל, בחו"ל זה לרוב הפוך).

צריך לבדוק כמובן את גיל הנהגים ועלות ביטוח נוספת.

1800 ש"ח ליום בודד ל-SUV יוקרתי זה לא בשמיים. למרות שגם שקודה רומסטר הייתה עושה עבודה לא רעה בלשמור על השמלה לא מקומטת ועל כניסה ויציאה נוחים מהרכב.

בתור אחד שעובד בחברה אשר מספקת שירותי VIP (אבטחת אישית, דיילות וכו'), הדבר נפוץ מאוד וקיים בהמון אירועים של אנשים מבוססים, כל האנשים פה שצוחקים על הרעיון, פשוט כנראה לא היו באירועים כאלה/לא יכולים להרשות זאת לעצמם.

רוב האנשים שצחקו פה על הרעיון יכולים להרשות את זה לעצמם. אפשר לחשוב כמה זה יקר או יוקרתי.

עלות השכרה ליום חתונה של ליוזינה מוארכת הוא בערך (למעשה קצת פחות) מה שאני משלם בחודש לגן של הקטנה ולחוגים של הגדול.

מטרת הפוסטים העוקצניים בשרשור זה וברבים אחרים הוא להוציא את החתן מעירפול החושים שבו הוא נמצא (זה בסדר - קרה לכולנו) ולמנוע ממנו להוציא כסף על משהו שרוב המוחלט של האורחים לא ישים לב אליו, אף אחד לא יזכור אותו ושבאותו סכום הוא יוכל לעשות משהו הרבה יותר משמעותי כמו שידרוג ירח הדבש.

את הדוגמא של הטיול גרמניה ובאלזס לא הבאתי סתם. הזמנתי לי ולאשתי לחודש הבא, לחופשה זוגית רומנטית, מרצדס SLK ל-6.5 ימים באותה עלות של השכרת לימוזינה ל-6 שעות.

אז באמת שכל אחד יעשה את החשבונות שלו, אבל שיהיה מודע לאופציות האחרות שיש לו.

אגב, ההשכרה היא לא דרך חברות ההשכרה הגדולות אלא דרך חברות קטנות המתעסקות רק בתחום הזה (ומספקות גם נהג עם הרכב).

פות"ש ביקש 5-7 מכוניות יוקרה מאותו סוג וצבע - האם לחברה קטנה יש דבר כזה?

פורסם

כבר 4 שנים אני כותב בפורום שהרכב המתאים ביותר לחתונה הוא רכב נוח של אחד הדודים\בני דודים שישמח לסייע בנהיגה ופתרון בעית השתיה של הזוג המאושר.

Doc Slow - נראה לי שאתה מצאת פתרון נחמד לחופשה רומנטית. אני אגלה לך משהו - חופשה רומנטית יכולה להיות בכל בלי גלגלים, עם צעידה של 20 ק"מ ביום ברחובות רומא, ובמקום האאוטלטים של מצינגן האשה מודדת מגפיים ברחבה שלפני הטרמיני כאשר אני מגן עליה עם מטריה.

מה שאני רוצה לומר הוא שהכסף כלל לא משחק תפקיד בעניין זה.

לפות"ש - אני מצטרף לאלה שחושבים ששכירת רכב יקרה לחתונה היא בזבוז כסף משווע בשלב בחיים שבו מרבית הזוגות זקוקים לחסכון. העצה שלי לא השתנתה מאז הצטרפתי לפורום: מצא איזה קרוב או חבר עם רכב גדול ונח ובקש ממנו להוביל אתכם, כך גם תחסכו את עלות השכירות, גם תוכלו לשתות בלי להסתכן בנהיגה בשכרות, וגם תהנו מרכב נוח.

כותב הפוסט הגיע לחתונה שלו ברנו 19 ולא מרגיש שהפסיד משהו בכך שהגיע ברכב עממי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
נראה לי שאתה מצאת פתרון נחמד לחופשה רומנטית. אני אגלה לך משהו - חופשה רומנטית יכולה להיות בכל בלי גלגלים, עם צעידה של 20 ק"מ ביום ברחובות רומא, ובמקום האאוטלטים של מצינגן האשה מודדת מגפיים ברחבה שלפני הטרמיני כאשר אני מגן עליה עם מטריה.

היינו כבר ברחובות רומא. אמנם גם אצלנו ירד גשם והעיר הייתה מאוד יפה לקראת חג המולד, אבל היא הייתה בחודש חמישי אז הרומנטיקה קצת השתבשה ו-20 ק"מ צעידה ליום היו אז ממש לא לעניין.

הפעם נעשה 20 ק"מ במסלולי היער השחור וגם מצינגן אמורה להיות זולה יותר ופחות מוזנחת מאשר האיזור מול הטרמיני...

ולגבי הגלגלים - תאמין או לא, ה-SLK הייתה בקשה של אשתי. המטרה היא לא "התגרזנות" עם הרכב אלא גלישה לא מהירה עם הגג מופשל בין ההרים של דרום באווריה, הכרמים של אלזס, העצים של היער השחור עם עצירות תצפית ו/או פיקניק מזדמנות.

זאת לא חופשת נהיגה, אלא חופשה עם נהיגה.

פורסם
כנראה שבשיחה בטלפון מקבלים מחיר טוב יותר מאשר ברשת (בישראל, בחו"ל זה לרוב הפוך).

צריך לבדוק כמובן את גיל הנהגים ועלות ביטוח נוספת.

1800 ש"ח ליום בודד ל-SUV יוקרתי זה לא בשמיים. למרות שגם שקודה רומסטר הייתה עושה עבודה לא רעה בלשמור על השמלה לא מקומטת ועל כניסה ויציאה נוחים מהרכב.

נראה לך שהלב שלי יכול לעמוד בשהיה בשקודה רומסטר????

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם (נערך)

דוק, התכוונתי לעקרון שחופשה לא מחייבת הוצאה כבדה, אלא שהיא יכולה להיות גם הרבה יותר צנועה ולא פחות מוצלחת.

בזה אני לא פוסל טיול לאלסקה או לאנטארקטיקה או לכל יעד אקזוטי\יקר.

בתקופה שבה אשתי היתה בהריון לא חלמנו על חופשות, היינו בשלב שבו לילה במלון בירושלים היה בגדר חלום. חתונה+3 ילדים+פעמיים דירה ב-6 שנים מהווים מעמסה כבדה על זוג צעיר.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...