Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ד"א - הייתי מאוד מודאג אחרי מה ש-tomz אמר, זאת מאחר שמעולם לא הייתי בחתונה שבא נכנס הזוג המאושר בשיירה ממוגנת עם סירנות, אופנועים ודגלים של רפובליקת בננות. אפילו לא בסתם שיירה.

לכן שאלתי כמה קולגות בעבודה אם אם הם היו פעם בחתונה כזאת וגם הם לא. אם כי אחד מהם אמר שהוא יודע שזה יותר מקובל ברוסיה ובאוקראינה.

אני בהמשך אשלים את הסקר בקרב חברי היותר "מבוססים" כי אני ממש מודאג בעניין.

אני אתן לך 2 דוגמאות מהחודש האחרון בהם לקחתי חלק -

http://www.mako.co.il/entertainment-celebs/local/Article-f040e9cf5ab5641006.htm

בכתבה השנייה אפילו תזכו לראות אותי מככב באיזו תמונה בעודי מטפס על צלם פפראצי..

אלו כמובן אירועים באמת גרנדיוזיים שנעשו לאחרונה, אך השימוש ברכבי יוקרה ושיירות רכבים הוא נפוץ מאוד ואוכלוסייה מאוד גדולה משתמשת בשירותים הללו על בסיס יום יומי, גם ובעיקר באירועים שלא מקבלים סיקור תקשורתי.

פורסם

אני השכרתי עבור חבר טוב שלי (בתור מתנה שלי לכבוד החתונה) רכב ליום החתונה. הרכב היה מרצדס די מפוארת שאת הדגם שלה אני לא זוכר כרגע. מרצדס מדהימה בצבע שחור. השכרתי ב"אביטל" השכרת רכב סניף בני ברק. המחיר 800 שקל ל 24 שעות. סך הכל החתן והכלה היו מרוצים ונהנו מכל רגע. אמנם העובדים בסניף בבני ברק לא הכי נעימים וחייכנים אבל חוץ מזה היה ממש בסדר.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

• תוכן חדש...