Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4391 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

רכשתי רכב יד שנייה (טויוטה אוריס 2011) וקיבלתי אותה עם התוספת הזו מעל החלון.

למה זה טוב? זה נגד סינוור?

בכל מקרה זה לא ממש מפריע לי (וגם לא נראה שזה ממש מועיל) - אבל יש מצב שזה פוגע בצריכת הדלק?

תודה

IMG_20140623_101208.jpg

פורסם

זה מסיט רוח, לא אמור לפגוע משמעותית בצריכת הדלק, זה כן אמור לאפשר לך לפתוח את החלון כמה ס"מ (עד לקו המסיט) מבלי ליצור רעש רוח ואחיו התאום צריכת דלק גבוהה בגלל רוח.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אני רואה את זה בשימוש בעיקר אצל מעשנים שרוצים לפתוח את החלון כדי לעשן בזמן נהיגה בחורף.

אם זה מפריע לך תוריד.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

בדרך כלל זה יושב יפה, אפשר לפתוח חלון גם בגשם והאוויר לא נופל עלייך לפנים כמו בלי מגן רוח. מצד שני, מנסיון שלי עם מגני רוח, האוטו רועש יותר ברעשי רוח וקצת מסתיר בפניות. אם אני לא טועה יש המון אוריסים וקורולות מהשנתונים האלו שיש להן מגני רוח כאלו, כנראה "מקורי".

סתם שאלה, איך האוטו מבחינת ביצועים ונוחות?

פורסם
למה זה טוב? זה נגד סינוור?

מה לא היה ברור ב"מגני רוח"?.....:lol:

(אל תתבאס עלי, הכל בהומור, פשוט זה חלק ששמו מתאר בצורה מצויינת את ייעודו).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

חחחחח עידן שים לב בהודעה הראשונה שלי לכותרת, לפני העריכה היא הייתה איפורמטיבית וכללה את צירוף המילים "להוריד או להשאיר?"

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אם המגן לא מפריע לך בפניות שמאלה ולא מסתיר לך את שדה הראייה שגם ככה בעייתי בגלל קורות A רחבות במכוניות החדשות אז תשאיר כי היתרונות עולים על החסרונות.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

אני לא יכול לנסוע ברכב שאין בו את המגינים האלה בדלתות הקדמיות - בחורף זה בכלל גלגל הצלה

תחשוב - יורד גשם בחוץ, יש אוויר פשוט נהדר - אבל אתה לא יכול לפתוח חריץ בחלון אם אין לך את הווייזורים האלה.

אתה נוסע בבוקר קיצי נעים - לא רוצה לפתוח מזגן ולא רוצה לקבל את כל הרוח לעיניים ולפנים - המגינים האלה נועדו בדיוק בשביל המצבים האלה.

אז הם מוסיפים קצת רעשי רוח - בקטנה.

התוספת שלהם לפרקטיקה של הרכב ולמראה שלו הם הרבה יותר גדולים מאשר המינוסים שלהם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
אני לא יכול לנסוע ברכב שאין בו את המגינים האלה בדלתות הקדמיות - בחורף זה בכלל גלגל הצלה

תחשוב - יורד גשם בחוץ, יש אוויר פשוט נהדר - אבל אתה לא יכול לפתוח חריץ בחלון אם אין לך את הווייזורים האלה.

אתה נוסע בבוקר קיצי נעים - לא רוצה לפתוח מזגן ולא רוצה לקבל את כל הרוח לעיניים ולפנים - המגינים האלה נועדו בדיוק בשביל המצבים האלה.

אז הם מוסיפים קצת רעשי רוח - בקטנה.

התוספת שלהם לפרקטיקה של הרכב ולמראה שלו הם הרבה יותר גדולים מאשר המינוסים שלהם.

אני חייב להגיד שדווקא עם הרכב שלי (פיג'ו 206) כשאני נוסע עם חלון פתוח אז דווקא הרוח לא מפריעה בכלל לפנים. אולי רק כשעוברת משאית :roll: אבל גם לא נורא כל כך :-D

פורסם

כמו שכבר צוין, מגני הרוח נועדו בכדי לאפשר את האפשרות של לפתוח חלון עד קו מסוים בלי שהגשם יכנס לרכב או שתרגיש את מערבולות הרוח בפנים.

אם זה לא מפריע לך בצורה משמעותית, אני לא רואה סיבה מספיק טובה להוריד אותם.

האם זה לא קשה לעזוב את ההרגשה של נסיעה ברכב מוגדש, ולחזור חזרה לשגרת המנוע האטמוספרי?

אצלי כואב לחזור למאזדה 3 גם אחרי שאני נוהג על סוס רתום לכרכרה.

• תוכן חדש...