רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,553 נושאים בפורום הזה
-
אתמול במהלכו של היום החליט המצבר שלי שנימאס לו ושהוא יוצא לגמלאות . מדובר במצבר מקורי של מאזדה 3 שישב ברכב כ5 שנים ובהחלט הגיע לו את מנוחתו. עכשיו לנושא המרכזי , בהיותי גר באיזור פתח תקווה נגשתי להיפר רוזנפלד על מנת לרכוש מצבר ואכן נמצאו מצברים של שנפ 60 אמפר במחיר של 580 ש"ח . הגיוני . יש לציין כי היו גם מצברי ולטה בהנחה של 35% ועלו באיזור ה400 וקצת - היה לי מעט מוזר ולאחר בחינה של תאריך ההטבעה על המצבר הבנתי שמדובר במצברים ישנים יותר ולכן ההנחה .. אך מכיוון שברוזנפלד לא מבצעים התקנה של המצבר ולא לא היתה בוקסה תואמת , נגשתי לאוטו דיפו על מנת לבדוק את ההבדל במחיר ... 900 פאקינג שקל !!!! על אותו מצבר !!! וכנ"ל גם לגבי שאר החברות של ולטרה וולטה . המצבר היחיד שה…
הודעה אחרונה מאת Or05230, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4544662,00.html מה אתם אומרים , הסוף לנוכלים? "תאונה קשה? דו"ח נזק יופיע ברישיון הרכב. משרד התחבורה יחל ביישום שינוי לתקנה 309, שמתייחסת לדיווח של שמאי רכב ומנהלים מקצועיים בנוגע לתאונות דרכים משמעותיות. במסגרת התיקון, במקרים של אובדן גמור או בנזק בטיחותי - למשל פגיעת שלדה משמעותית - השמאי יחויב לדווח למשרד התחבורה וזה יוסיף הערת אזהרה ברישיון הרכב. הערה זו, שלא תכלול פירוט מלא, תתייחס למקרים בהם נגרם "עיוות, הסטה, סדק או שבר מהותיים באחד מעמודי המרכב, במסגרת גג המרכב, באחת מקורות השלדה הקדמית או האחורית שבין ציר הגלגלים הקדמיים והאחוריים ולפגיעה במרכב הרכב שגרמה לעיוון או לשינוי במבנה הגאומטרי של רצפת המרכ…
הודעה אחרונה מאת אושריקו, -
- 1 תגובות
- 787 צפיות
http://www.themarker.com/wallstreet/1.2378404 לא בטוח שזה קשור לרכב אבל מי שהציל את פורד מפשיטת רגל בשנים שג'נרל מוטורס וקרייזלר פשטו רגל התחיל לעבוד בגוגל. בהתחלה היו שמועות שמיקרוסופט מקבלים אותו לעבודה אבל בסוף הוא התקבל לגוגל. אולי הוא הולך לייצר להם את המכונית שלהם ואולי הוא פשוט הולך לעשות להם הרבה כסף כמו שעשה לפורד.
הודעה אחרונה מאת alexk, -
- 4 עוקבים
- 11 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
הוא שוקל 40 ק"ג בסה"כ, למי שמתקשה בהבנת החשבון מדובר ב 400 כ"ס מליטר וחצי נפח משותף של 3 צילינדרים, ו- 38 קג"מ שמהנדסי ניסאן סחטו מנפח גיאומטרי של 50X40X20 ס"מ, בפיקסלים זה נראה כך:
הודעה אחרונה מאת HybridBoy, -
-
- אחראי פורום
- 21 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
נתקלתי במודעה בלוח פוקוס של מישהו שמוכר צמיגים משומשים "במצב טוב" לדברי המודעה. הצמיגים מגיעים מפירוק (תאונות דרכים וכו'). האם זה חוקי?
הודעה אחרונה מאת Giladben.zaken, -
-
בתקופה האחרונה אני חוזר לגשש לגבי תוספת לאורווה המשפחתית (רכב שני). אני מעיין בפוסטים בפורום ייעוץ רכישה ורואה את מערכת השיקולים שאנשים מפעילים שהם מתלבטים בין חדש בעסקת מימון (לרוב "בלון") או רכב משומש. החישובים שהם מציגים לרוב גורסים שההבדל בעלות החודשית בין רכב משומש לרכב חדש מקביל בעסקת מימון הינו קטן מאוד ואף עשוי להתקזז עם אובדן ימי עבודה (סביב ימי השבתה ומוסך). לא חסרים שרשורים על אנשים עם תקציב מוגבל שחשבו בתחילה להסתפק בגטס או פונטו חבוטה ובסיום השרשור בישרו בשמחה שהם חובקים רכב חדש אותו רכשו "בעסקה מצוינת". יתר על כן - מעיון נוסף האותם פוסטים ברכישת רכב חדש מתברר שניתן לקבל מימון בתנאים מאוד מפתים, גם במקרה שאתה לקוח "סאב-פריים" ומנוע מלקבל הלוואה…
הודעה אחרונה מאת BobbyMiata, -
- 6 תגובות
- 978 צפיות
פשוט מדהים! ZdgCSbU8jls דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed. תגובת פורום דיטיילינג לא התקבלה עד למועד פרסום האשכול
הודעה אחרונה מאת yaari30, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
רוצה להציג את הפלאפון על המולטימדיה ברכב בלי להחליף את המערכת המערכת היא של קוברה יש אפשרות כזו ?
הודעה אחרונה מאת Monopusto, -
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
מעבר לעיצוב החיצוני המדהים, המכונית תציע לא מעט בתחום ההתנהגות והביצועים ותציג את פלטפורמת המנועים החדשה של יגואר. http://www.topgear.com/uk/car-news/jaguar-xe-small-saloon-2014-07-15
הודעה אחרונה מאת acidmelt, -
-
-
- אחראי פורום
- 44 תגובות
- 6.5 אלף צפיות
****הנהלת קארספורום אינה מספקת שירותי הגהה. ההודעה אינה נמחקת מכיוון שכבר הגיבו לה. נא להקפיד על כתיבה בעברית תקנית ועל סימני פיסוק. לכותב נשלחה התראה**** לפי מה שהבנתי מי שקונה הוא אמור לשלם תבדיקה. אבל אתה יוכל ליפול על בנאדם שלמרות שהוא חותם הוא יוכל לברוח ולך תתבע אותו על 500 שקל . אני מחפש פיתרון לעניין מה אם זה שהמוכר ישלם איתי חצי חצי + תופס התחייבות (לפחות הוא יפחד מי זה קצת ) או שיש דרך אחרת ? ורציתי לדעת האם כדאי להוסיף בטופס ליקוים העולים מעל 500 ש"ח המחיר יופחת מהמחיר שנדרש על הרכב ? או לרשום מעל 500 ? או לא לרשום בכלל ? תודה
הודעה אחרונה מאת לירוי1, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום חברים, ביצעתי היום בדיקת רכב באחד המכונים המומלצים והמשובחים כאן בפורום. בדיקת הרכב לא העלתה ליקויים במנוע גיר ושלדה, היה בלאי "סביר" שהיה מקובל מבחינתי ובעקבות זאת רכשתי את הרכב. לאחר מכן נסעתי למוסך שבו הרכב היה מטופל , כדי להוציא היסטוריית טיפולים ועל מנת לראות מה הוחלף ומתי. ככה שתהיה לי אינדיקציה לטיפולים הבאים. במהלך קריאת ההיסטוריה, שמתי לב שהחליפו דלת אחורית שמאלית וטמבון אחורי - חלפים מקוריים שהוחלפו במוסך היבואן. ישר עלתה לי השאלה, איך זה שהנתונים האלה לא מופיעים בדוח הבדיקה? איך לא זיהו והתריעו בפני שהרכב עבר תאונה? הרי זה חלק מרכזי במהות של הבדיקה. במידה ותיקון מתבצע ברמה כל כך גבוהה, האם ייתכן שלא ניתן לזהות אם הוחלף החלק? לדעת…
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
-
-
- אחראי פורום
- 32 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
[h=1]שברולט סוניק סדאן בגרסת בסיס חדשה[/h] [h=3]שברולט סוניק סדאן מושקת בגרסת בסיס חדשה. עם מנוע 1.4 ליטר ותיבת הילוכים אוטומטית, היא תהפוך למשפחתית האוטומטית הזולה בישראל.[/h] גרסת בסיס חדשה של שברולט סוניק סדאן מגיעה לישראל ומאיימת להפוך למכונית המשפחתית הזולה ביותר בישראל. הסוניק אינה מכונית חדשה בשוק הישראלי ולמעשה היא חוגגת בימים אלו יום הולדת שלישי בשוק המקומי. גם גרסת ה-1.4 ליטר, שמושקת מחדש כעת, אינה חדשה בשוק המקומי והייתה למעשה הגרסה הראשונה שהושקה בארץ. אבל בשברולט, שהצליחה להכפיל את מכירותיה במחצית הראשונה של 2014 לעומת התקופה המקבילה אשתקד, להוטים להמשיך את קצב המכירות המרשים ומשיקים אותה מחדש כגרסת בסיס זולה במיוחד. במהלך החודשים האחרו…
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
-
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 974 צפיות
סרטון שבו נתקלתי. מספר אנשים מוזמנים לפגישה עם חברים, וכשהם מגיעים הם מגלים שזאת הלוויה. שלהם. *הסרטון בצרפתית (ועוד איזה שפה מוזרה כלשהי). תפעילו Close Captions ותעבירו לאנגלית.
הודעה אחרונה מאת oveRev, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 825 צפיות
יש לי פוקוס 2008 עם קארסייף (כספת למחשב של הרכב), כבר עשיתי ביטוח מקיף אבל השאלה האם בשנה הבאה כדאי לי לעבור לצד ג' ולחסוך לפחות 1000 ש"ח, אפשר לסמוך על הכספת או שזה עדיין גניב ולא מזיז לגנבים?
הודעה אחרונה מאת oveRev, -
- 5 תגובות
- 910 צפיות
מה נשמע? רציתי לשאול אם מישהו יכול לתת לי חוות דעת על הרכב מסוג פיאט פונטו גראנדה משנת 2008-11,ידני,1.4 מנוע מבחינת אמינות, צריכת דלק, מבחינת מנוע(האם הוא מתאמץ בנסיעות ארוכות נניח חדרה-יבנה כל יום בשבוע) מבחינת מרווח.באגז' תטדה ויום טוב
הודעה אחרונה מאת Driver, -
- 15 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
שלום לכולם, יש לי רעיון שיכול לעלות מאוד את הרייטינג של חברות היוקרה ומשהו שכדאי מאוד להוסיף לנוחות שלהן, אל איני יודע מי הגורם שכדאי לפנות... רק הרעיון אצלי, ובקרוב אוכל לבנות דגם אפילו של ה"תוסף" שאני מעוניין להציע, איך אני יכול לפנות ולמי? מה ההליך של הפניה? אני צריך לסגור פטנט לפני הפניה או שאני פונה טפונית, מה אני צריך לעשות? עזרה!
הודעה אחרונה מאת HeyHey, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 2 אלף צפיות
אני לא מכיר את ליאור, וחבר העביר לי בפייס. מדובר בסרט קצר במסגרת לימודית. חשוב ושווה צפייה. כן, זה אותו ליאור מהפורום.
הודעה אחרונה מאת yossi126, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 851 צפיות
מדובר בבמוו סדרה 3 - צבע כחול כהה מאוד. שמתי לב למספר קילופים בצבע- רכב מעולם לא נצבע, תוקנה תאונה או כל דבר בסגנון. מדובר ברכב בן 5 . יש טעם לפנות ליבואן? או שזה יגמר בנסיונות שלי להוכיח קרבה משפחתית?
הודעה אחרונה מאת Max.M, -
-
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
http://cars.walla.co.il/?w=/4705/2764898&m=1 אותי אישית זה מצער, עיצבה במשך השנים רכבים יפהפים כגון: הלמבורגיני מיורה,קונטאש, וולבו 262, וולבו 780, לנצ'יה סטראטוס, מלא אלפא רומיאו, ועוד מלא רכבים, כולם יפים ומיוחדים
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
-
-
- אחראי פורום
- 22 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
גם אתם קיבלתם למייל ? מחיר מבצע החל מ 64,900. מה אומרים ? תחרותי או בלוף ?
הודעה אחרונה מאת mohen, -
-
- 9 תגובות
- 26.5 אלף צפיות
שלום, לאחרונה יצא לי לשוטט קצת בקבוצת הפייסבוק "פשפשוק-רכב", בעקבות רכב שאני עוזר למכור. ולדעתי יש ערך מוסף אדיר ללוח הספציפי הזה (למרות שלא ניתן לחפש בו, וכל נקודה בשרשור מקפיצה את ההודעה למעלה), וזה כמובן התמונת פרופיל של הבן אדם שמוכר את הרכב. רובם, מה לעשות, נופלים לקטגורית הכובע בחושך. ואחרים מתבלטים לטובה, ובכך משרים אמון רב יותר. כמו הלוח מכירה פה בפורום, רק עם הרבה מזדה 3 וקצת פחות מ-60,000 משתמשים. רבים היום לא יוצאים מהפייסבוק, אפילו ליד-2 הסמוך ומפרסמים שם. לי אישית, קל יותר להבין ולתהות על קנקנו של רכב בקבוצה מאשר ביד2, ולדעתי זה יהיה, או לפחות אני מקווה שיהיה, הכלי המרכזי של בני ה50- למכירת רכב. מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת Murzilka, -
- 0 תגובות
- 889 צפיות
שלום, רציתי לשאול את מי שהיה לא רכב מסוג זה לגבי צריכת הדלק שלו, עירונית, בינעירונית וכללית. לפני כמה שבועות רכשתי רכב כזה ונראה שהוא שתיין לא קטן.
הודעה אחרונה מאת danazedek, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 871 צפיות
יש לי סיטרואן C4 שנת 2007. אשמח לקבל המלצות לאתרים שאפשר לייבא מהם חלקיי חילוף. מה שאני צריך להחליף זה בתוך הרכב את אחד המגירות ואת הכפתור לנעילת הדלתות האחוריות.
הודעה אחרונה מאת עובד ב, -
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
http://www.motorauthority.com/news/1066712_2016-bmw-3-series-spy-shots?fbfanpage נראה כי גרסת ה320 תקבל את מנוע ה2 ליטר המוגדש של הקופר אס, בעל 192 כוחות סוס. שיפור קל של 8 סוסים לעומת המנוע הנוכחי. מה שכן, יש משהו שאני לא מבין. מה זה המיקרופונים שרואים בתמונות בצמוד לבתי הגלגלים? הם בודקים רעשים? מנסים לשפר את הNVH?
הודעה אחרונה מאת edan82, -
- 0 תגובות
- 603 צפיות
שלום רב לכולם רציתי לשאול האם מישהו מכיר או שמע על אזעקה vsentinel ואם כן אפשר חוות דעת קטנה? תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת Sairex47, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום . אני טס בעד שבועיים לגרמניה ל7-8 ימים,חבר ביקש ממני לקנות לו טורבו k03 sport רק את השבלול ללא הצנרת וכל שאר החלקים השאלה שלי היא כזאות אני יהיה בברלין היכן היה ניתן לרכוש שם את הטורבו ואיפה יש שם חנויות שמוכרות חלקים לרכב? ואם תיהיה לי בעיה להעביר אותו במזוודה לישראל? הטורבו הוא בשביל AUDI TT 02-04. תודה לעוזרים שבוע טוב ושקט.
הודעה אחרונה מאת דרור ע, -
- 2 עוקבים
- 13 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, רציתי לשתף אתכם בחוויה מהבוקר: אחד הדברים, שמאוד מרגיזים אותי בכבישי מדינת ישראל הוא חוסר ההתחשבות, הזלזול באחר ו-"אני ואפסי עוד". וכך הבוקר, בעת שנסעתי ליד במרכז תל אביב, כמה עשרות מטרים מצומת, בכביש דו סיטרי יוצאת מחניה במקביל לכביש מכונית, ממש כשעמדתי לעקוף אותה. הצלחתי לעבור לנתיב הנגדי (הדבר היה אפשרי, שכן קו ההפרדה היה מפוספס), ועמדתי לפניה. סימנתי בידי לנהג על מה שעשה, והוא סימן לי בסגנון "יאללה - סע כבר יה ...". ממש כשהתחלתי ליסוע לאט, הוא שבר שמאלה, ולפני שיכולת לומר "יעקב מזרחי" שמעתי את צליל חיכוך הפחים. כן, הוא שוב לא אותת, ופגע במכונית שהגיעה!! אז ככה, אני הרגשתי לא טוב, ועדיין לא מרגיש משהו, ולכן רציתי לשתף אתכם בסיפור הזה. מצד…
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
קודם כל בוקר טוב ושבוע רגוע לכולנו. (אם הנושא שייך לתת פורום אחר, בבקשה להעביר) ביום שישי האחרון, בתחנת דלק ביבנה, אחרי תדלוק, בתחילת נסיעה שמעתי מין פיצוץ והרכב ממש נפל על הרצפה בצד שמאל, לא הבנתי מה קרה, וכשיצאתי ראיתי שעליתי עם הגלגל על המכסה כלשהו שהיה זרוק על הרצפה, והצמיג ממש נקרע בצידו הפנימי. מנהל תחנת הדלק לא היה נוחך, אך מתדלק העובד שם היה איתו בטלפון, והמנהל הסכים לשלם על הצמיג ולשים צמיג חדש בפנצ'ריה שנמצאת במקום. הפנצ'רמאכר נתן הצעת מחיר למנהל התחנה על סך 330 ש"ח, ופה כבר זה לא נשמע לי טוב כי רצו לשים לי צמיג סיני ללא שם. למרות שלא היו לי צמיגים יקרים, היו לי צמיגי מקסיס, אז ביקשתי צמיגים בינוניים ולא סיניים זולים. לאחר וויכוח קטן המנהל הסכים ע…
הודעה אחרונה מאת Guy_M5, -
אאודי משיקים ברגעים אלו ממש את ה RSQ3 בארוע נהיגה מיוחד באזור חיפה. לרכב 310 כ"ס ומומנט מירבי של 42.8 קג"מ. באאודי מתגאים בהנאת הקוואטרו של הרכב שמשגרת את הרכב מ0 ל 100 ב5.2 שניות. הרכב מגיע מאובזר מאוד ולפי היבואן המחיר יהיה תחרותי ביותר. יש לכם השערה לגבי המחיר? (נפרסם בקרוב).
הודעה אחרונה מאת hagaii, -
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
צבעתי את הקליפר והרפידה נצבעה גם יכולה להיות בעיה עם זה ? על כל שאר האזורים הגנתי ולא נצבעו מלבד הרפידה שהיא נמצאת מאחורי הקליפר. תמונה
הודעה אחרונה מאת בנצי23,
-
מי מחובר 4 משתמשים רשומים, 2 אנונימיים, 303 אורחים (הצג רשימה מלאה)