רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,554 נושאים בפורום הזה
-
- 6 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום לכולם מעוניין להרכיב על גג הרכב פסיי אורך , כמו אלו המגיעים כסטנדרט בהרבה מכוניות . לאחר חיפוש נרחב ברשת , הבנתי שאין כאלו למכירה עבור הרכב שלי ולכן אולי יש מקום שיכול להתאים כאלו במיוחד עבורי . אני מעוניין בפסיי אלומיניום כמו אלו בתמונה , הרכב שלי הוא טויוטה אוונסיס דור 2 . ממה שמצאתי, יש פסים למכירה עבור דגם הסטיישן , נראה לכם שניתן להתאים אותם גם עבור הדגם הרגיל ? אנא לא להציע את הגגונים המתחברים לרוחב , כי הבנתי שהם גורמים לרעשי רוח ובנוסף גם פוגעים בפח הרכב . תודה !
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
- 2 תגובות
- 954 צפיות
שלום, פרסמתי לפני כמה ימים בפורום המשפטי, אבל אף אחד לא ענה, אולי מישהו כאן יוכל לעזור. טיילתי בדרום אפריקה ברכב שכור. כחודשיים אחרי שחזרתי קיבלתי למייל קנס על מהירות ממצלמה שקיבלתי בזמן שנהגתי שם. עפ"י חברת ההשכרה - הקנס הוסב על השם שלי והועבר למשטרה והמשטרה אמורה לשלוח לי מייל עם אפשרות לתשלום הקנס - לא ברור לי כיצד זה אמור להתבצע, עבר מאז עוד חודש וחצי ולא קיבלתי כלום. האם מישהו יודע מה יקרה במידה ולא אשלם את הקנסות? האם יהיו לי בעיות אם ארצה להכנס למדינה בעתיד? או רק בעת השכרת רכב על שמי? תודה לעונים, וערב שקט.
הודעה אחרונה מאת pasat04, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום חברים. רציתי לעשות סקר קטן בנוגע לכמה אתם משלמים ביטוח (לדגם המצויין בכותרת). פרטים : עבור כל נהג מעל 24. כולל רכב חלופי גרירה שמשות. אין תביעות ב 3 שנים אחרונות ( אפילו ב 10 שנים אחרנות). הסוכן הנוכחי שלי נתן הצעה של 5080 חובה+ מקיף. מצאתי עוד סוכן שמציע לי 4450, שנראה לי הרבה יותר אטרקטיבי. ביטוח 9000000 נתן הצעה דומה של 4400,אבל אני לא נוטה לכיוון שלהם. אשמח אם תשתפו בעלויות שלכם. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת סהר#, -
הרכב שלי היה בטיפול נאמר לי שבוצעה עליו נסיעת מבחן מסתבר שהמצלמה שהייתה ברכב צילמה את הכול מה ההגדרה של נסיעת מבחן? כמה זמן היא צריכה להיות? האם נהוג להשאיר את הרכב מונע באמצע הרחוב ולצאת ממנו לכמה דקות? שאלות שאני חייב לשאול לפני שאני מתחיל להאשים אנשים על לא עוול בכפם
הודעה אחרונה מאת shayy, -
- 14 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
אז זהו - אתמול חזרתי מטיול משפחתי בן 9 ימים בפינלנד. 7 מתוכם עם רכב. הנה מה שנראה לי שיעניין את חברי הפורום: מסלול הטיול: טיסה להלסינקי ושהיה בעיר יומיים. בבוקר השלישי שכירת רכב בתחנת ההשכרה בעיר (תחנת הרכבת המרכזית) ונסיעה לעיירה הציורית Porvoo, ממנה, דרך העיר Lahti למלון בעיירה Mikkeli. למחרת נסיעה לעיר Savonlinna ולמבצר Olavinlinna, חזרה בערב לאותו מלון. ביום החמישי נסיעה לעיר Tampere ובדרך ביקור במצודת Hameen Linna. שהיה של שני לילות וטיול של יום אחד בעיר ואז נסיעה לעיר Turku דרך העיירות הציורית Rauma ו-Naantali. לינה בטורקו ולמחרת סיור בה, בערב נסיעה ל-Espoo הסמוכה להלסינקי, וביום האחרון טיול באיזור, השלמת קניות וחזרה ארצה. רכב: כיוון שהיינו ארבעה הוזמן פול…
הודעה אחרונה מאת sperial, -
- 20 תגובות
- 7.2 אלף צפיות
ערב טוב לחברי הפורום ! אני ואבי היקר החלטנו לעשות סיבוב בן 3 ימים באיזור אירופה . עד כאן הכל טוב ויפה אבל בנוסף לסיבוב הקטן החלטנו גם להשכיר רכב מסוג פורשה על מנת להנעים לנו את השהות , ופה מתחיל הבלאגן . כבר שבוע אני מסתובב באתרי האינטרנט הרבים של חברות ההשכרה בניסיון למצוא חברה שתשכיר לנו את האוטו .כבר עברתי את כל בעיות הבירוקרטיה של גיל הנהג וכו' ולבסוף הצלחתי להגיע לחברת יורוקאר אשר אכן משכירה מכוניות פורשה אך ורק מצוריך ! אין שום בעיה אנחנו טסים לצוריך אבל מה חברת יורוקאר איננה משכירה את רכבי היוקרה שלה בחודשי הקיץ ! ולכן אני פונה אליכן בתור האופציה האחרונה שלי לפני שאנחנו מבטלים את הטיול הקטן שלנו. לא משנה באיזה ארץ באירופה ( חוץ מאנגליה ) אתם יכולי…
הודעה אחרונה מאת sperial, -
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
קודם כל אני לא יודע אם זה המקום הנכון לפרסם זאת, אבל זה מרגיש לי המקום הנכון. רנו הפכה להיות להיט לא קטן במחוזותינו לאחורנה ונראה שכל המיתוסים על הרכבים הצרפתיים מעט התפוגגו מהצרכן הישראלי והוא חוזר לאולמות התצוגה של היצרן הצרפתי. רנו נהנית לאחרונה משורה של דגמים שרלוונטים לאקלים הישראלי בינהם הקליאו המחודשת עם מנועי הטורבו החדשים, בדומה לכך הקפצ׳ור שמתאים את עצמו לאופנת הקרוסאוברים החדשה שהם פשוט סופר מיני מוגבהות, המגאן והפלואנס שמגיעות עם מנועי דיזל חסכוניים במחירים של משפחתיות רגילות ועד המגאן קופה שנותנת מקסימום פוזה במינימום כסף. אז לאלו שמתעניינים במבצעים אתן כמה דוגמאות- קליאו עם מנוע 0.9 טורבו במחיר נמוך מ80 אלף ש״ח, נראה לי עסקת הסופר מיני הטובה ביותר…
הודעה אחרונה מאת Yossim, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
*מצטער מראש אם זה לא מתאים לפה. אני אמור לטוס בשבוע הבא לגרמניה- ברלין ל8 ימים ורציתי לדעת אם מישהו יכול להמליץ על מקומות, אתרים, מוזאונים, חנויות הקשורות לוואג (פולקסווגן, סיאט, אודי וסקודה), פורש, מרצדס וBMW הצעות על מקומות או כל דבר אחר הקשור לרכב בברלין יתקבלו בברכה. תודה
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
באתר דוג"רי (שהקים טל שביט ז"ל) הציגו הבוקר סרטון ויראלי של דריפטים. צפיתי בכולו ולפתע קלטו עייני דגל ישראל מתנוסס ממוסטאנג שצבועה כמו מכונית משטרה אמריקאית black & white. שימו לב דקה 2.37 ודקה 3.51. עקב פרץ פטריוטיוט, אני חייב לספק את סקרנותי, מיהו הנהג הנ"ל?
הודעה אחרונה מאת Giladben.zaken, -
-
- 22 תגובות
- 6.3 אלף צפיות
מדובר על מותגי היוקרה בי אמ וו / מרצדס. לאחרונה ומאז שהיו ירידות מחיר ושני המותגים יישרו קו ביניהם, הם דיברו על כך שאין הנחות יותר כי המחיר נמוך יחסית. אבל אין דבר כזה שאין דבר כזה. השאלה שלי היא כשנכנסים למשא ומתן רציניים לרכישה (רכב בסביבות חצי מיליון) מה אחוז ההנחה המקסימלי שאפשר להשיג אצלם (קנייה מזומן ללא טרייד או מימון).
הודעה אחרונה מאת bar72, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
הנושא: סליפירית שכבר נתקלתי בה כמה פעמים באתרים שונים בחו"ל לאחרונה, ורציתי לשתף. אז כפי שאתם רואים מדובר בסה"כ בקדט ישנה משנות ה-80: הבחור סתם מתלהב מהנמכה, ג'נטים, ספוילר ואגזוז , כולה 1.6 : הוידיאו: ונתוני הרכב האמתיים : http://www.autoevolution.com/news/opel-kadett-humiliates-ferrari-458-speciale-and-9ff-porsche-997-turbo-s-video-84131.html
הודעה אחרונה מאת farkash7, -
-
אי מסירת רכב חדש במועד 1 2
מאת דרור-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 15 תגובות
- 6.2 אלף צפיות
למי מכם זה קרה ? קניתם רכב חדש , הבטיחו לכם זמן אספקה מסוים ובפועל מועד המסירה היה מאוחר הרבה יותר . אכן לי זה קרה . סוכנות "קיה" במפרץ חיפה " אילן נחימוב " הבטיחו זמן אספקה סביר של שבועיים. בפועל לאחר תלאות וברורים , תרוצים ומה לא , נמסר הרכב לאחר חודש וחצי מתאריך האספקה המובטח. ואני שואל את עצמי , מה לא ידעתם בעת ההזמנה כי האניה לא תגיע כלל בתאריך שאתם מבטיחים ? כיום הרי יודעים בדיוק היכן האניה נמצאת ומתי תגיע ליעדה ,אגב הרכב מיוצר באירופה, אז מדוע להבטיח מועדים שלא יהיה ניתן לעמוד בהם ? אולי כדי לתפוס הזמנה בטוחה ואח"כ ,,, שיחכה הלקוח , את ההזמנה ביצע , את הכסף שילם . אחרי תלאות אלו טלפונים שלא נענים ועד שמשהו מוסר תשובה…
הודעה אחרונה מאת Casper, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 17 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
יצאתי עכשיו מטיפול 10K + תוספות. אני יודע שלמוסך יש שם טוב אבל טיפה על הצד היקר. אשמח לקבל חוות דעתכם על המחירים: הרכב הוא פוקוס 2008 עם 83,000 ק"מ טיפול 10K: מסנן שמן מקורי = 52 מסנן אוויר = 62 שמן מנוע 5W30 של דלק = 154 עבודה = 170 סה"כ אחרי מע"מ: 516 ש"ח (ביקשתי שלא ישימו תוסף דלק ופלאגים החלפתי בטיפול הקודם) החלפת דיסקיות (רפידות) בלמים קדמיים: דיסקיות בילום (חלופי) = 135 עבודה = 120 סה"כ אחרי מע"מ:: 300 ש"ח החלפת בולמי זעזועים אחוריים: 2 בולמי זעזועים של קאיבה = 500 עבודה = 200 סה"כ אחרי מע"מ: 826 ש"ח ועוד שאלה קטנה: אני צריך להעביר טסט שבוע הבא, כמה כדאי לשים תוסף דלק? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת ABSULUTT, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 4 אלף צפיות
שלום לכולם אומנם אנחנו בשיא הקיץ, אך ניסתי לסחוב כמה חודשים עם הוישרים הקיימים אבל הם כבר בלתי שימשים לחלוטין, ובלילות אני נאלץ לצאת לנקות את החלון ידני על מנת לראות משהו משום מה חשבתי שאם אריץ חיפוש פה בפורום אמצא עשרות דיונים על משתמשים שהזמינו מגבים זולים מאיביי וממלצים לקנות דרכם, אבל באופן מפתיע לא מצאתי. אני מחפש זוג מגבים טובים וזולים, (עדיף מסילקון?), שיש לכם נסיון איתם. אשמח לקישור. תודה וקיץ נעים
הודעה אחרונה מאת car_me, -
-
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
רכבים חדשים הוצגו כבר בתחילת השנה בחו"לואצלנו אין אפילו שביב מידע לגבי מועד שיווק.
הודעה אחרונה מאת GuyHar, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום הבעיה שהשמשה אחורית מושחרת וגם הפנסים מושחרים איפה אפשר לעבור טסט שהבודקים סוגרים אל זה עיניים עדיף באזור המרכז??????
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
קראתי על המנגנון הזה של הפתיחה עם טביעת אצבע בגלקסי 5,וסתם עלה לי לראש, קיים משהו דומה של התנעה בלי מפתח עם טביעת אצבע? תודה
הודעה אחרונה מאת misterb, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 14 תגובות
- 9.8 אלף צפיות
שלום. יש מצב שבקרוב אעבור לאיו"ש, ועלה הצורך בכלי ממוגן. לשאלותי: מהיכן ניתן לרכוש רכב כזה? האם היתר נהיגה צבאי על ממוגנים יקל על קבלת הרישיון ורכישת הרכב? מה הפרוצדורה לקניה של רכב כזה? (אם אפשרית בכלל) האם אזרח יכול לקנות ממכרז דיפנדר "דויד" לשימוש פרטי? מה האופציות האחרות לממוגן במידה וזה לא אפשרי (חשוב עם הינע 4X4)? (בתמונות אחד עם לוחית אזרחית) תודה מראש
הודעה אחרונה מאת romer-, -
-
- 1 תגובות
- 968 צפיות
אהלןן, ידוע לכם אולי על איזה מקום שאפשר להשכיר מכוניות ספורט ליום אחד?
הודעה אחרונה מאת Moonlight Theory, -
- עוקב אחד
- 21 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
מתרוצצת הודעה ברשת חברתית פופולרית על נהג אוטובוס אגד שהפסיק לשלוט באוטובוס באמצע כביש שש, אחת הנוסעות מקדמת האוטובוס השתלטה על ההגה ותמרנה אותו בין גדר בטיחות מבטון לבין עמוד תומך של גשר, עם נזק מאוד מינימלי ביחס לפוטנציאל ההרסני שהיה באירוע הזה. הטענה העיקרית שעלתה ברשת החברתית נוגעת להתעלמות של אגד מהנוסעת הגיבורה. עולות שאלות רבות. אישית, בפעם הראשונה שקראתי את התאור, הנחתי שמדובר בנוסע (ולא בנוסעת). בכל מקרה ההתנהלות נראית לי ראויה להערכה. אני חושב שלתמרן אוטובוס בכביש פתוח (ולא באזור עירוני) זה משהו שכל נהג מסוגל לעשות (ללא קשר לסיטואציה המלחיצה). אני חושב שעם קצת יותר מיומנות אפשר היה לעצור את האוטובוס בבטחה עם תוצאה קצת יותר טובה (לא ברור באיזו מהירות …
הודעה אחרונה מאת aharondahari, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 5.9 אלף צפיות
שלום לכולם. הייתי רוצה לדעת מה הפרוצדורה אם ברצוני להפוך רשיון נהיגה בעל הגבלה לגיר אוטומטי בלבד (הטסט בוצע על רכב אוטומטי), לרשיון נהיגה רגיל, דיינו ללא הגבלת סוג הגיר ברכב. מחיפוש שביצעתי לפני שפרסמתי את הנושא הנ"ל, מצאתי שרשור משנת 2009 שהייתה בו תגובה שאמרה שכל מה שצריך זה לעבור טסט על רכב ידני. האם הדבר נכון? אשמח לשמוע ממקור בר-סמכא מה הפרוצדורה הנדרשת. תודה רבה מראש על העזרה.
הודעה אחרונה מאת aadidi454, -
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4545367,00.html הנהלת הפורום שולחת את תנחומיה למשפחות החללים ואיחולי החלמה מלאה לפצועים. בנימה יותר רצינית, זה מבאס כי זה די בטוח יתבטא במוות סופי ומוחלט של פיאט כמותג.
הודעה אחרונה מאת אייל, -
- 4 תגובות
- 774 צפיות
שלום לפורום, יש שאלה לגבי רשיון מעל 12 כמה יעלה לי לעשות את רשיון באזרחות, כולל טסט, אגרה, תיאוריה, תקנה. כרגע אני חייל עם אני משתחרר עם רשיון עד 12 ועושה מעל 12 באזרחות, יקראו לי יותר למילואים ו אני יהיה בתובלה? כמה מרוויח בערך נהג עד 12 באזרחות והעם זה עבודה שוחקת ממש? וגם כמה מרוויח נהג עד 12 כמו חלוקה או לילה בערך? תודה נהגים!
הודעה אחרונה מאת rsm130d, -
נתקלתי בזה, http://www.carsforum.co.il/cars/%D7%9E%D7%92%D7%96%D7%99%D7%9F-%D7%A8%D7%9B%D7%91/1718/%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%95%D7%AA/%D7%A4%D7%99%D7%90%D7%98-%D7%A4%D7%A0%D7%93%D7%94-%D7%A7%D7%A8%D7%95%D7%A1--%D7%A4%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%9D-%D7%A0%D7%95%D7%A1%D7%A4%D7%99%D7%9D נראית לא רע האמת, במחיר נורמלי יחטפו אותה
הודעה אחרונה מאת kanfi, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום חברים. אני מעוניין לקבל אינדיקציה לגבי צריכת הדלק של כלי רכב מסוג קרטינג (לא מהסוג המקצועי, אלא החובבני - עד כ-50 קמ"ש) למשך עשר דקות על מסלול קארטינג (גם הוא, לא מקצועי) עם רגל כבדה על הגז. וכמו כן, מישהו יודע באיזה סוג דלק הם משתמשים?
הודעה אחרונה מאת Applez, -
-
- 36 תגובות
- 14.4 אלף צפיות
אני נזהר כבר שנים, לא לשתות אלכוהול בכלל שאני נוהג, אבל לפעמים ממש בא לי איזה בקבוק בירה 330מ''ל, השאלה אם אני יעבור בדיקת ינשוף ויצא נקי? מה הכמות המותרת בחוק? אם יש למישהו ניסיון עם שתייה, שתה ונבדק, ויכול להגיד כמה הוא שתה? תודה.
הודעה אחרונה מאת igalr, -
- 5 תגובות
- 775 צפיות
חפשתי באינטרנט ואין מידע ומחירים לגבי דגמים שקיימים בתנאים האלה. איפה אני יכול למצוא מידע ומחבחר?
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 653 צפיות
http://www.iga.co.il/newsletter/news_364.html
הודעה אחרונה מאת igaadmin, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 30 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
http://www.cartube.co.il/%D7%97%D7%A9%D7%99%D7%A4%D7%94-%D7%A8%D7%90%D7%A9%D7%95%D7%A0%D7%94-%D7%9E%D7%90%D7%96%D7%93%D7%94-2-%D7%94%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%94-2015
הודעה אחרונה מאת Murzilka, -
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
http://www.autoblog.com/2014/07/16/smart-fortwo-forfour-official/ או באנגלית smart fortwo-forfour [video=youtube_share;bSAgNVXFJfI]
הודעה אחרונה מאת In Flames,
-
מי מחובר 42 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 304 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- srool
- סולל הדרך
- dorgo
- mikk
- yossiaviel
- גולדן191
- David32
- לירון .ה.
- אליה
- AviorXD
- yuvk
- הרקוליטו