Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4374 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אומנם אנחנו בשיא הקיץ, אך ניסתי לסחוב כמה חודשים עם הוישרים הקיימים אבל הם כבר בלתי שימשים לחלוטין, ובלילות אני נאלץ לצאת לנקות את החלון ידני על מנת לראות משהו :oops:

משום מה חשבתי שאם אריץ חיפוש פה בפורום אמצא עשרות דיונים על משתמשים שהזמינו מגבים זולים מאיביי וממלצים לקנות דרכם, אבל באופן מפתיע לא מצאתי.

אני מחפש זוג מגבים טובים וזולים, (עדיף מסילקון?), שיש לכם נסיון איתם. אשמח לקישור.

תודה וקיץ נעים :lol:

פורסם

למה כל כך חשוב לך באיביי?

מה רע באלו שמוכרים בילואו \ תחנת דלק \ חנות אביזרי רכב?

(כשאתה מדבר על זולים זה בדיוק אלו שהם מוכרים)

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

כשרכשתי את ההונדה שלי לפני כמעט שנתיים רכשתי מחבר של אבא זוג מגבים מסיליקון של חברה סינית ב 70 ש"ח לזוג.

הפתיעו אותי ממש לטובה, השמאלי עובד עדיין מצויין והימני הוחלף לפני כחודש.

אם אני אזכר בחברה אני אשלח לך בה"פ.

באיזה רכב מדובר? מה התקציב שלך? וכפי שכתב קודמי, אתה לא חייב להזמין מ ebay, ולדעתי עדיף לך לרכוש מחנות חלקי חילוף כאן בארץ.

פורסם

אם קונים סתם וישרים סיניים אי שום סיבה לא לקנות בארץ, הם מספיק זולים כדי שלקנות דרך איביי תהיה טרחה מיותרת. אם קונים וישרים ממותגים לעומת זאת, איביי (או חנויות ברשת באופן כללי) מציעות ברוב המקרים עסקה זולה הרבה יותר מלקנות בארץ.

אני קניתי מ wiperblades.co.uk, והם היו יותר מבסדר ברמת השירות, ומתמחרים מעולה.

פורסם

הייתי בקטע הזה לפני שנה. יש פה אפילו שרשור.

בסופו של דבר

, הכי פשוט לקנות ב30-40 ש"ח בתחנת דלק. ולהחליף כל שנה לקראת הקיץ.

פורסם

אני קניתי באוטו דיפו שקר סיני כלשהוא, החזיקו פחות מחודש והם גרועים ביותר.

חבל ששילמתי מאה שקל ולא שמרתי קבלה לחזור אליהם.

Kia Niro 2017

פורסם
הייתי בקטע הזה לפני שנה. יש פה אפילו שרשור.

בסופו של דבר

, הכי פשוט לקנות ב30-40 ש"ח בתחנת דלק. ולהחליף כל שנה לקראת הקיץ.

לקראת החורף כמובן ואחרי הקיץ.

אחפש את הסוג שקניתי, הוא עבר חורף אחד בצורה טובה.

פורסם

קניתי ב"פז" מגבי סיליקון ב-30 ש"ח לזוג - מעולה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בשנה שעברה קניתי זבל סיני באיביי. כל כך גרוע, שנאלצתי להשתמש בו רק בצד הנוסע. אחרי שנה הגומי התפרק והמגב בפח. חבל על הכסף, אפילו שמאד זול.

בצד השני של הסקאלה יש מגבים של בוש שקניתי בארה"ב במחיר סביר, ולהפתעתי מחזיקים יפה כבר שלוש שנים בשמש הישראלית וגם מנגבים טוב יותר מהמקוריים (במקרה שלי). מעכשיו זו הבחירה המועדפת שלי.

פורסם

אני עם זוג מגבי סיליקון ב10 דולר מאיביי.עברו כבר שני חורפים ועושים עבודתם נאמנה.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

שני חורפים, לך תזכור..

ומה יעזור לך לינק למגבים של פונטו?

תריץ חיפוש עם דגם הרכב וחיפוש אחר לפי המידות של המגבים, אולי יהיה משתלם יותר לקנות בנפרד.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

• תוכן חדש...