Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4371 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
האמת היא ש- X5 מעולם לא ניסיתי לרכוש, בעיני זה רכב מתועב. הקשתי מהנחות על רכבים אחרים. אם טעיתי - אני שמח שתיקנת אותי. אבל, אני די משוכנע שאם אכנס למנהל האולם, ואבקש לרכוש X5 ללא טרייד, בתשלום אחד, עכשיו, תהיה הנחה שמתקרב אל ה- 10%.

כל כך קמור רכב. עוד מעט תמליץ לו להכנס לטרייד אין ולשים את המזוודה על השלוחן. מזומן היו מכניסים לשם ולא למנהל האולם.

פורסם

tomerm, לא מדובר על 3%. אין קשר לסלב או לא סלב. אין קשר ל"יכול לפרסם להם את הרכב" או לא. מאיפה אתה מביא את השטויות האלה?

לקוחות שמגיעים אליי, בלי שאני יודע מי הם או אם הם קנו אי פעם רכב, מקבלים יותר מ3%. מאיפה אתה מביא את החרטוטים האלה?

מדרגות צד מגיעות מהיצרן ואי אפשר להתקין בארץ, אז אי אפשר להכניס את זה כהנחה.

לכל רכב יש את ההנחה שלו, חלאס עם השטויות כבר.

אין קשר בין צורת התשלום לגובה ההנחה! זה יכול להיות צ'ק מזומן (על כל הסכום, במכה אחת, והצ'ק חייב להיות על שם בעל ההזמנה), זה יכול להיות העברה בנקאית, זה יכול להיות צ'ק בנקאי, וזה יכול להיות הלוואה מהבנק. זה לא ישנה את מחיר הרכב!

מדהים כמה שטויות אנשים יכולים לכתוב בפוסט אחד.

עכברוני, לא הבנתי מה הקשר לקמור רכב? הם כבר לא קיימים. מתחילת 2012, BMW מיובאת לישראל על ידי דלק מוטורס. נראה לי שלא כל כך הבנתי אותך. תוכל לנסות שוב בבקשה?

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

לא מכיר אותך ולא יודע מי אתה ומה אתה מוכר.

אבל דבר יפה .

היום בסוכנות לאחר נסיעת מבחן עם בחור בשם טל (יש שם שניים שעושים את הנסיעות מבחן) ישבנו לדבר על המחיר.

3% זה מה שהסכימו לתת לי בלי טרייד ובלי כלום. אתה מוזמן לבדוק אותי.

אולי אם הייתי עושה לו העברת כסף במקום הוא היה עולה ל 5% אבל זה המקסימום.

כבר קניתי רכבים בחיים שלי ואני יודע חצי דבר על מסחר אבל אם אתה אחד שנותן הנחות מבלי להכיר אנשים אולי נתחיל לקנות אצלך רכבים.

פורסם

כל השרשור הזה מדבר על ML/X5. במידה ואתה מדבר על רכב אחר, תגיד.

חלאס, דיברתי יותר מידי. שיהיה לכולם לבריאות. שכל אחד יעשה מה שבא לו, יבקש איזה הנחה שבא לו, ויספר מה שבא לו.

לא ראיתי איפה דיברתי לא יפה. בתוך התגובה לדברים שכתבת, הבעתי את דעתי על דברים שבן אדם כותב, באופן כללי. מותר לי. לא מכוון כלפיך באופן אישי, אלא יותר כלפי אנשים באופן כללי. אם נעלבת, צר לי, זאת החלטה שלך להיעלב ממני. זאת לא הייתה הכוונה שלי.

בכל מקרה, שיהיה בהצלחה לכולם. אני עפתי מכאן.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
tomerm

עכברוני, לא הבנתי מה הקשר לקמור רכב? הם כבר לא קיימים. מתחילת 2012, BMW מיובאת לישראל על ידי דלק מוטורס. נראה לי שלא כל כך הבנתי אותך. תוכל לנסות שוב בבקשה?

התכוונתי למה שאייל כתב לגבי לשים כסך מזומן על השולחן. זה היה קורה בימי קמור העליזים. אבל לא באולם אלא בחדרי טרייד אין מאחורה.

פורסם

לא התכוונתי מזומן דווקא. התכוונתי לשלם "עכשיו", ולא בכפוף לאישורי בנקים, הלוואות וכו'.

אגב, לך לו הוצעו אחוזי הנחה שעולים על 3% ומתקרבים יותר ל- 10%, כשהתעניינת?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

לי לא הציעו הנחות כי גם ML וגםX5 שרצינו היו מקוסטמים קשות. ברכבים לפי הזמנה כמעט ואין הנחות שמעותיות. אלא אם כן אתה תפסן. :wink:

• תוכן חדש...