Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4371 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר על מותגי היוקרה בי אמ וו / מרצדס.

לאחרונה ומאז שהיו ירידות מחיר ושני המותגים יישרו קו ביניהם, הם דיברו על כך שאין הנחות יותר כי המחיר נמוך יחסית.

אבל אין דבר כזה שאין דבר כזה.

השאלה שלי היא כשנכנסים למשא ומתן רציניים לרכישה (רכב בסביבות חצי מיליון) מה אחוז ההנחה המקסימלי שאפשר להשיג אצלם (קנייה מזומן ללא טרייד או מימון).

פורסם

לא האם אלה כמה, זה חלק מחויית קניית רכבי יוקרה בארץ.

אם לא תהיה ספציפי לגבי דגם, יהיה קשה להעריך כמה הנחה אפשר לקבל עליו.

פורסם

אחוז הנחה מקסימלי? משתנה מיבואן ליבואן, ומרכב ולרכב.

כדי לגלות כמה הנחה תקבל, תצטרך להיכנס לסוכנות.

בהצלחה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

עשיתי את הסיבוב הזה לא מזמן.

אל תצפה להנחות מפליגות. ML יהיה יקר יותר. אבל אם יש רכב ספציפי במלאי והוא כבר 10 חודש בארץ - אולי יתמזל מזלך.

אם לא איכפת לך לרכוש רכב בן פחות משנה ביבוא אישי - זאת האופציה הכלכלית.

פורסם

ברור לי שאחוז ההנחה משתנה. בגלל זה שאלתי לגבי חברה ספציפית ורכב ספציפי. אני רוצה לבוא מוכן למשא ומתן מתוך נסיון של חברי פורום אם קיים כזה.

אגב מסיבוב ראשון בהחלט שעשיתי אחרי נסיעות מבחן , מרצדס נותנים הנחות גדולות יותר .השאלה כמה אפשר להתמקח .

פורסם

כמה שאתה יכול. אין פה כלל אצבע. זה הבעיה. אתה תמיד מרגיש פראייר.

לכן אל תחשוב על זה.אם המחיר והאבזור מתאימים לך - תקח. אחרי הכל - אין באמת הצדקה לרכב כזה. כל הקטע כאן:

Because I can

פורסם

האמת היא ש- X5 מעולם לא ניסיתי לרכוש, בעיני זה רכב מתועב. הקשתי מהנחות על רכבים אחרים. אם טעיתי - אני שמח שתיקנת אותי. אבל, אני די משוכנע שאם אכנס למנהל האולם, ואבקש לרכוש X5 ללא טרייד, בתשלום אחד, עכשיו, תהיה הנחה שמתקרב אל ה- 10%.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

עם טרייד אין, לא תקבל גם חצי אחוז הנחה. בלי טרייד אין (מזומן לא מרגש אך אחד כי לא מוכנים לקבל מזומן, רק העברה בנקאית) תקבל הנחה, רחוקה מ10%.

Always go sideways

פורסם
עם טרייד אין, לא תקבל גם חצי אחוז הנחה. בלי טרייד אין (מזומן לא מרגש אך אחד כי לא מוכנים לקבל מזומן, רק העברה בנקאית) תקבל הנחה, רחוקה מ10%.

אני מבין שאתה פעיל בתחום ה"ספציפי", אבל אולי מה שהולך אצלכם שונה מת"א. לאור ניסיון עבר (שוב, לא X5 אלא דגמים אחרים, אבל אם שם יש - ברור שברכב של חצי מיליון יש), הנחה אצל מנהל האולם היא לא מילה גסה כפי שאתה מציג את זה. גם לא של X% שקרוב ל- 10%. אבל מאחר שזה לא ממש מעניין אותי באופן פרטי - הבה נמתין למסקנותיו של פות"ש.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אני לא מדבר על הנחה אצל מנהל האולם או לא, זה לגיטימי לבקש את זה וזה לגיטימי להגיע גם עד אמא של המנכ"ל. מדינת ישראל עובדת על קשרים וקומבינות. אני אומר שיש רכבים שבהם אפשר להגיע לאחוז מסוים, וברכבים אחרים אי אפשר להגיע לאותם אחוזים.

אגב, אין יותר את העניין הזה של ללכת לת"א ולקבל הנחה יותר גדולה. היום כל הצעת מחיר מופיעה במחשב, ואם הנציג רואה שקיבלת כבר הצעת מחיר, הוא ייתן לך את אותה הצעה. קורה לנו לא פעם ולא פעמיים. לפחות 3 פעמים בשבוע.

בסופו של דבר, אל תשכח שאתה לא קונה הנחה, אתה קונה רכב. אם לא תקנה רכב שאתה אוהב, בגלל שאתה מרגיש שלא קיבלת מספיק הנחה, זה נראה לי די מפגר, סליחה על הביטוי.

אבל כמו שאמרת, בוא נחכה לפות"ש.

Always go sideways

פורסם

טוב, מדובר על הנחה של בערך 3%. למרות שאני מכיר כמה שקיבלו הנחה הנחה הרבה יותר גדולה אבל זה תלוי בהרבה פרמטרים- כמה אתה לקוח חזק, כמה אתה ותיק, כל כמה זמן אתה מחליף רכב אצלם וכמה תכלס רוצים אותך. אם אתה סלב שיכול לפרסם להם את הרכב כשמצלמים אותך לעיתון אז תקבל הרבה יותר מ 10%.

ותשלום מזומן הוא לא תשלום שטרות אלא תשלום כל הסכום בפעם אחת ללא הלוואה או טרייד.

לקוחות ביאמוו חדשים כמוני יקבלו מקסימום מדרגות צד או איתוראן כהטבה.

• תוכן חדש...