Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

*מצטער מראש אם זה לא מתאים לפה.

 

אני אמור לטוס בשבוע הבא לגרמניה- ברלין ל8 ימים ורציתי לדעת אם מישהו יכול להמליץ על מקומות, אתרים, מוזאונים, חנויות הקשורות לוואג (פולקסווגן, סיאט, אודי וסקודה), פורש, מרצדס וBMW הצעות על מקומות או כל דבר אחר הקשור לרכב בברלין יתקבלו בברכה.

 

תודה

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם (נערך)

ברלין מעולם לא הייתה מרכז הרכב או התעשיה של גרמניה, בטח ובטח שלא אחרי 1945. זה יש בעיקר במינכן (BMW ומוזאון המדע והטכנולוגיה הגרמני שהוא הגדול מסוגו בעולם) ובשטוטגארט (מרצדס* ופורשה). ברלין די "תקועה" במזרח המדינה ומרוחקת למדי מאתרי עליה לרגל מוטוריים אלו.

 

אולם אל נא תיפול רוחך! ברלין היום היא מרכז התרבות והאומנות של אירופה ועם היסטוריה מעניינת (וטעונה) מאוד. תחשוב טוב לפני שאתה מבזבז זמן על מוזיאונים מוטוריים דרג ב' במקום ללכת לאתרי תרבות, אומנות וציוני דרך היסטוריים מדרג א'.

* אם לא יתקעו לי צו שמונה ואם אצליח לשכנע את אשתי אולי אעבור דרך מוזיאון מצוין זה בהמשך החודש...

 

תוספת - כמה הערות קטנות בפונט קטן --

* בבקשה אל תכתוב "פורש", בטח לא בפוסט שבו אתה מספר שאתה טס לגרמניה.

* חנויות עם אביזרי רכב - עדיף לחפש באינטרנט ולהזמין לבית המלון.

* המטה של VW נמצא בסקסוניה ושם אני מאמין תמצא את חנות המזכרות העיקרית שלהם - גם זה די רחוק מברלין.

* סיאט חברה ספרדית ושקודה חברה צ'כית. נכון שהם שייכים לקונצרן VAG אבל אין מה לחפש מזכרות ומורשת שלהם בגרמניה, כמו שאין מה לחפש את מוזיאון אופל בדטריוט (למרות שאופל שייכים ל-GM כבר יותר מ-80 שנה).

* טראבנט זאת נוסטלגיה, לא מוטוריקה.

עריכה אחרונה על ידי Doc Slow
פורסם

טראבנט זה לא נוסטלגיה, זה גרוטאה...

מעבר לקטע המצחיק, של לנסוע עם VW טוארג, 3 ליטר V6 באוטוסטראדה.

ואז טראבאנט מאחורה, מהבהבת לך שהיא רוצה לעקוף...

פרנקופיל מושבע!

פורסם

אז ממה שאני מבין אין כל כך מה לחפש בברלין מבחינה מוטורית, דיי מבאס אבל מקווה שאולי יהיו הפתעות שם.

תודה לעוזרים.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

חזרתי מברלין והנה כמה תמונות חלק מהתמונות צולמו ברחוב והורב צולמו בסדנת קלסיק רמיס ברליןP1220260.jpgP1220262.jpgP1220263.jpgP1220264.jpgP1220265.jpgP1220261.jpg

שלמה דן גדרון

פורסם

סוכנות הרכב של מרצדס - חובה, הסוכנות הגדולה בגרמניה פשוט מטורף.

 

חוץ מזה תפוס שולחן הצופה לרחוב בחלק המזרחי של רחוב הקניות - Kurfürstendamm, Berlin, Deutschland תראה שם את פאר היצירות המוטוריות עושות סיבובי דאווין הלוך ושוב.

פורסם

אתמול העלתי את התמונות ואחרי חצי ששעה לא היתה תוצאה אז התיאשתי... כעת אני רואה שהתמונות עלו ואנסה שוב אבל בפורום אספנות

שלמה דן גדרון

×
×
  • תוכן חדש...