Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לגבי צ'מפיון, מה אתה רוצה שהם יגידו "פעולת המכונאי לא תואמת את ערכי החברה, הוא פעל על דעת עצמו ובניגוד להוראות הממונים, הוא טופל משמעתית ואנו מבטיחים כי הדבר לא יחזור על עצמו" ?

עזוב אותך, הם לא קשורים, זה עניין של המוסך, קיבלת פיצוי הוגן והכל בסדר, שחרר וסע בדרכים טובות.

מה זאת אומרת זה עניין של מוסך?

זה מוסך של היבואן שבאתי אליו בעקבות תקלה שהתרחשה ברכב חדש

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כל העניין הזה נסוב סביב ליקוי של עובד במוסך שהשתמש ברכב בזמן נסיעת המבחן לצרכיו האישיים.

יש לך מידע מהימן שזה נוהל קבוע בקרב כל העובדים במוסך? שמנהל המוסך מאשר להם את זה? לא.

אם אתה רוצה שגם יפטרו את העובד, בבקשה לך ליבואן ולתקשורת, הם ישמחו לעשות מזה מטעמים, אבל רק בעוד כמה שבועות אחרי המבצע כי עכשיו זה לא מדגדג להם, יש מספיק כותרות לצערנו.

שורה תחתונה, למעט הנסיעת מבחן כל הטיפול שלך התבצע לפי הנחיות היבואן? יצאת מרוצה מהטיפול? האוטו תקין? לא שברו שום דבר? כנראה שלא, אחרת היית מספר.

חוץ ממכתב התנערות מה אתה חושב שתקבל מהיבואן שלא קיבלת מהמוסך? הפיצוי שקיבלת הוא הולם ומידתי (נוכח העובדה הרכב לא נגנב בזמן שעמד 20 דקות מונע),

יותר מזה, אם תתחיל לדחוק ביבואן תפגוש חוזי השתקה, עורכי דין ודרישה להוריד את הסרטון ובכלל את השרשור, לדעתי אין לך מה לדבר מול היבואן, תמחק את הסרטון ותמשיך בשגרה.

פורסם

לדעתי, הפיצוי שניתן לך הוא דיי ראוי ואפילו בסדר גמור.

אממה - אני (אישית) לא הייתי דורך יותר במוסך הזה (ולכן - תבקש אם ניתן, שהפיצוי יהיה "זמין" לך בכ"א ממוסכי היבואן)

alfa 156 2.5.

פורסם
אוקי, יש עדכונים בנושא

אחרי שחשפתי בפני נציג השרות במוסך את המקרה, דרשתי לקבל הסבר על הדבר ממנהל המוסך

מנהל המוסך אכן חזר אלי, התנצל והציע לי 50% הנחה על שטיפה ופוליש וקס לאוטו (מסתבר שזה עולה 500 שקל אצליהם)

סירבתי בנימוס ודרשתי הנחה בטיפול

סיכמנו על עלות טיפול קטן בטיפול הבא שיש במוסך

כרגע אני מחכה למכתב רשמי שמאשר את זה שיגיע בדואר

דרך אגב נציגי צ'מפיון כן מודעים למה שהולך בפורום כי הוא אמר שהוא מודע לכך שקיים סרטון יוטיוב שמתעד את הנושא, הסרטון ניתן לצפיה רק דרך לינק מהפורום ולא ניתן למצוא אותו ע"י חיפוש ביוטיוב

הייתי רוצה לראות תגובה של נציג של צ'מפיון בשרשור הנ"ל

מצד אחד ניהלת מו"מ על הפיצוי ואף הסכמת, מצד שני אתה רוצה תגובה שלהם בפורום.

מה אתה באמת רוצה?

האם אתה לא יודע מה גורם לך להיות מרוצה? האם אתה צריך שאחרים יאשרו לך שיצאת גאון או גבר?

לדעתי אם סיכמת על פיצוי, הרי שההגיון אומר שאתה צריך לסיים את הדיווח בכך שאתה מרוצה. אחרת, לא ברור מה הקטע שלך.

ברור לכל אחד שאם הסיכמו איתך על פיצוי הרי שהם גם מודים בפאשלה. וכמובן שגם מרחת אותם בזפת, כמיטב המסורת.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...