Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

קודם כל אני לא יודע אם זה המקום הנכון לפרסם זאת, אבל זה מרגיש לי המקום הנכון.

רנו הפכה להיות להיט לא קטן במחוזותינו לאחורנה ונראה שכל המיתוסים על הרכבים הצרפתיים מעט התפוגגו מהצרכן הישראלי והוא חוזר לאולמות התצוגה של היצרן הצרפתי.

רנו נהנית לאחרונה משורה של דגמים שרלוונטים לאקלים הישראלי בינהם הקליאו המחודשת עם מנועי הטורבו החדשים, בדומה לכך הקפצ׳ור שמתאים את עצמו לאופנת הקרוסאוברים החדשה שהם פשוט סופר מיני מוגבהות, המגאן והפלואנס שמגיעות עם מנועי דיזל חסכוניים במחירים של משפחתיות רגילות ועד המגאן קופה שנותנת מקסימום פוזה במינימום כסף.

אז לאלו שמתעניינים במבצעים אתן כמה דוגמאות-

קליאו עם מנוע 0.9 טורבו במחיר נמוך מ80 אלף ש״ח, נראה לי עסקת הסופר מיני הטובה ביותר שניתן לרכוש היום.

מגאן אסטייט מנוע טורבו דיזל 1.5, אולי המשפחתית סטיישן האטרקטיבית ביותר ב120 אלף ש״ח.

והפלואנס דיזל, הלהיט הנוכחי בעולם הליסינג מוצעת באופן פרטי עם מנוע 1.5 דיזל ב126 ש״ח.

שימו לב שבחלק מהדגמים בחרו לצייד במובילאיי, אם זכרוני אינו מטעה אותי עלות של מכשיר כזה גבוהה מ2000 שקלים כך שזו הטבה נורא משתלמת.

אז האם אנחנו עדים לחזרה של המותג לימים יפים יותר?

אם זה מעניין מישהו כל המחירים כתבתי אותם בבלוג שלי

http://wp.me/p4IgOJ-77

עריכה אחרונה על ידי Yossim
פורסם

תודה על המידע, שים לב לכמה שגיאות הקלדה, למשל מגאן קופה 2.0 (ללא טורבו - כמעט ורצתי וקניתי ;-) ). למשל בקפצ'ור 1.2 ולא 0.9 באחד הסעיפים.

שוב - תודה, וברכות על הבלוג.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אני ממליץ בחום לקנות רכבי רנו.

רק, לדעתי, היזהרו ממרכז השירות שלך בראשון לציון.

אני ניכוונתי שם מס' פעמים ויצאתי עם חוויה והרגשה נוראית משם, עד שהחלטתי להפסיק לטפל ברכבים שם ולעבור למקום אחר.

פרנקופיל מושבע!

פורסם

לא רואה עסקה יותר משתלמת מרנו בסופר מיני. הרכב הזה אוכל את כל הקלפים ( נראה מצוין, טורבו, אבזור ומחיר ) .

אוטו-מאניה :-)

פורסם

יוסים - כתבת את אותה שורה פעמיים (למעט הבדל במחיר)

קליאו בנזין מנוע 0.9 טורבו, ברמת אבזור אקספרסיון PACK, תיבת הילוכים ידנית ו90 כ״ס, מוצעת בהנחה של 5600 ש״ח, במחיר של 79,900 ש״ח ונוסף על כך קודן ומובילאיי מתנה.

קליאו בנזין מנוע 0.9 טורבו, ברמת אבזור אקספרסיון PACK, תיבת הילוכים ידנית ו90 כ״ס, מוצעת בהנחה של 6600 ש״ח, במחיר של 83,900 ש״ח ונוסף על כך קודן ומובילאיי מתנה.

אולי ההבדל בגיר?

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
יוסים - כתבת את אותה שורה פעמיים (למעט הבדל במחיר)

קליאו בנזין מנוע 0.9 טורבו, ברמת אבזור אקספרסיון PACK, תיבת הילוכים ידנית ו90 כ״ס, מוצעת בהנחה של 5600 ש״ח, במחיר של 79,900 ש״ח ונוסף על כך קודן ומובילאיי מתנה.

קליאו בנזין מנוע 0.9 טורבו, ברמת אבזור אקספרסיון PACK, תיבת הילוכים ידנית ו90 כ״ס, מוצעת בהנחה של 6600 ש״ח, במחיר של 83,900 ש״ח ונוסף על כך קודן ומובילאיי מתנה.

אולי ההבדל בגיר?

תיקנתי, ההבדל הוא ברמת האבזור, היקרה יותר הינה ברמת אבזור קולקשיין.

גם אני חושב שרנו כרגע מציעה עסקאות משתלמות במיוחד כמעט בכל קטגוריה.

פורסם

דגמי הדיזל שלהם נמכרים במחירים די אטרקטיביים בייחוד במבצע חבר.

יש פרטים גם על הנחות לגרנד סניק וללטיטיוד?

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

הלטיטיוד לא כלולה במבצע, את הגרנד סניק לא פרסמתי כי חשבתי שהיא לא רלוונטית. אהיה ליד מחשב ואעדכן.

• תוכן חדש...