רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,553 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
http://commetsmigtest.sandbox.autoblog.com/2014/07/23/cars-being-exported-carmakers-upset-report/ יבוא אישי לסין מארה"ב מוריד את המחיר כמעט בחצי אז יש כמה יצואנים שקונים רכבים מסוכנויות בארה"ב בשם של אנשים פרטיים ואז מיצאים אותם לסין. השרות החשאי עושה פשיטות על היצואנים האלה לוקח להם את רכבים, לקוח להם את הכסף... גם היצרנים מענישים את הסוכנים שמכרו את הרכבים.
הודעה אחרונה מאת Ahbarony, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 19 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
אני והגברת עוברים דירה (ראשונה ביחד) וצריכים להעביר כמה פריטים לא קטנים שדורשים וואן (מכונת כס בירה, מיטה + בסיס וכו'). בדקתי עלויות של רכב מסחרי בגודל של דוקאטו וראיתי הבדלים עצומים של כמעט 100% בין חברות שונות. מישהו יודע כמה אמור לעלות כזה דבר ליום אחד? או שאולי בא לו להשאיל לי את האוטו שלו? תודות.
הודעה אחרונה מאת dani12, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 28 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
אחלה בוקר טוב קיבלתי...
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 675 צפיות
שלום, יש כאן מישהו שהיה בקורס הזה בפרט או באחד הקורסים האחרים שלהם בחו״ל ויכול לשפוך קצת מידע על החוויה, על הקורס עצמו, התנהלות וכו? אני מעוניין להצטרף לקורס פורמולה רנו שלהם בצרפת. תודה!
הודעה אחרונה מאת elirazb, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 441 צפיות
http://www.iga.co.il/newsletter/news_365.html
הודעה אחרונה מאת igaadmin, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1 אלף צפיות
כבר רבות דובר פה על מרקיונה. גאון? שרלטן? מרגל תעשייתי מטעם הצרפתים? ואללה לא יודע להגיד, אני כבר מזמן לא מאמין לו/בו, אבל הפעם...הפעם זה כבר באמת מוגזם שהרי מדובר בתחום רווחי מאוד לפיאט. איך סבתא שלי הייתה אומרת, נו...שויין! http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4549282,00.html
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
-
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
קיבלתי רכב חדש שנירכש בליסינג תפעולי.מה שאומר שבעוד שנתיים מחזרים אותו .אני רוצה להרכיב פאלפון קבוע ואין מקום שניתן להרכיב ללא חורים הרכב קיה פיקנטו האם ניתן לעשות חורים? האם לא יגידו שעשיתי נזק ?
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
http://www.alexsander-deal.co.il/media/catalog/product/cache/1/image/500x500/4137793dd7223b9146d9dcb53ced065c/3/9/3907_dl_photo_ec818.jpeg
הודעה אחרונה מאת SlowRide, -
- 14 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מתוך כתבה של YNET. מחדרה לאילת ב15 ש"ח http://m.ynet.co.il/Article.aspx?id=4544520
הודעה אחרונה מאת shayy, -
- 1 תגובות
- 554 צפיות
http://www.autoblog.com/2014/07/25/aston-martin-lagonda-officially-teased/ באסטון מרטין חשבו עלינו והם מוציאים את הלגונדה במיוחד למזרח התיכון (בדיחה) מהדורה מוגבלת של המכונית שתיוצר על קו הייצור של one77 עם אותו מנוע V12 שיש לרוב דגמי אסטון.
הודעה אחרונה מאת Doc Slow, -
-
- אחראי פורום
- 23 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
אתמול אני יושב עם חבר בלילה מדברים, פתאום אני קולט בחורה שנכנסת ברוורס בין 2 מכוניות, הבחורה הצליחה לדפוק את אחד המכוניות עקב רוורס יתר, האוטו קצת התרומם, אבל לא הייתה שום דפיקה. בכל זאת, אמרתי ניתן לה צ'אנס לרדת ולבדוק את האוטו ולראות מה קרה, ולא קרה שום דבר תרתי משמע!! הבחורה המשיכה הלאה כאילו כלום, ואילו הגבר שהיה איתה עשה טובה שהסתכל 2 שניות ללוחית רישוי של הרכב הנדפק והמשיכו הלאה. נכון שלא הייתה בומבה ונכון שלא ראינו איזה בום, אבל איזה חוצפה. לא סתם אתם רואים רכבים שיש להם מכות חנייה, ובעיקר ברכבים הישנים, שם, מנסיון, כל מכה שיתנו לך יגידו " גם ככה תראה איך האוטו נראה". (מזכיר לי מקרה שעד היום אני עצבני). לא הגבתי כי לא ראיתי נזק וגם לא רציתי להתעצבן יותר מדי. ב…
הודעה אחרונה מאת MeTaLhAmMeR, -
-
- 1 תגובות
- 554 צפיות
זהו הנושא הראשון שאני פותח סביב החופשה והנסיעות שעשינו לאחרונה בגרמניה ומזרח צרפת. את הנושא העיקרי - כולל ביקורת שלי על הרכב השכור והדרך והאתרים, אני אכתוב במהלך שבוע הבא כשאגמור לעבור על התמונות ולסדר אותן (אני מצלם רק ב-RAW). כמו לפני כל נסיעה לחו"ל, אני נוהג לבצע מחקר מקדים מעמיק ככל שהזמן מרשה. כמו בנסיעה הקודמת, גם הפעם החלטנו לשכור מכונית מקטגוריה גבוה יחסית ועם יחוד מסוים. פעם קודמת זאת הייתה בהמה אמריקאית עם V8 עצום והנעה אחורית (300C) והפעם זאת הייתה מכונית גרמנית קטנה, בעלת מנוע קטן ועם גג מתקפל לפי הדרישה הספציפית של אשתי (SLK200). כאשר ה-SLK הראשונה יצאה, מרצדס עשו סיפור גדול מאוד מהגג הקשיח המתפרק והמתקפל שלה. הם אכן היו הראשונים לייצר מכונית עם ג…
הודעה אחרונה מאת proxima, -
סקודה SUV החדשה
מאת mohen-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
עכשו זה רישמי, הלוואי ותיראה כמו בתמונה http://www.topgear.com/uk/car-news/skoda-suv-confirmed-2014-7-23
הודעה אחרונה מאת JentuS12, -
-
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אם מה שהבנתי נכון מהכתבה, נראה שינוי רק ב 2017 ולבנתיים יש את הסקיצה הזאת שלא נותנת הרבה מידע חוץ ממראה דומה לאיביזה הקיימת וכמובן חזות לדים בדומה ללאון. כמובן שעד אז יהיו הרבה שינויים. חבל שהם לוקחים כלכך הרבה זמן לעשות שינויים. העיצוב של האיביזה אכן עדכני ונראה מעולה (לדעתי, ואני משוחד קצת כי יש לי אחת) אבל עדיין מקובל לעשות שינוי בדגם או שינוי קוסמטי כל 3 שנים ולדעתי 5 שנים מהדגם הנוכחי זה המון זמן, ובמיוחד שאין הבדל משמעותי בין הדגם העכשווי לשל 2008. הימור שלי, הם יפזלו לכיוון הדגם A1 והתוצאות יהיו דומות. נחייה ונראה. מקור הכתבה: http://www.carsforum.co.il/cars/%D7%9E%D7%92%D7%96%D7%99%D7%9F-%D7%A8%D7%9B%D7%91/1728/%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%95%D7%AA/%D7%A1%D…
הודעה אחרונה מאת mohen, -
- 3 עוקבים
- 21 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום! האם חוקי להתקין מסך קטן (5-10 אינץ') בשמשה האחורית של המכונית? תודה מראש!
בימים הקרובים אמור להפתח כביש 9 חדש (או שכבר נפתח?). זה כביש רוחב שמחבר את כביש 4 מדרום לחדרה לכביש 6, באיזור ישובי עמק חפר. הכביש מקביל לכביש 581 הקיים. חיבור כביש 9 לכביש 6 לא הושלם עדיין. יבוצע תוך שנה - שמתיים. כרגע הביש 9 מסתיים באיזור קיבוץ להבות חביבה. שאלה שלי: עבדתי באיזור עד לפני כמה שנים ולפי מה שזכור לי תנועת הרכבים על 581 יחסית דלילה ובכלל מדובר באיזור די שומם. לא נראה לי שהיה שם צורך בכביש דו מסלולי ודו נתיבי נוסף. אולי אני טועה. מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
למי שעשה פעם כזאת, 1.האם הם אוספים אותי? (למשל, אני יכול לומר להם שיבואו לאסוף אותי מהעבודה?) 2. כמה זמן היא נערכת? תודה
הודעה אחרונה מאת edanj, -
-
- 9 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
http://jalopnik.com/the-feds-just-seized-40-land-rovers-imported-to-the-u-s-1605985758 הדיפנדר לא נמכר כבר כמה שנים בארה"ב אז הם מייבאים אותם עם מספר שילדה (VIN) של רכב אספנות. הרשיות עלו על הפטנט והתחילו להחרים רכבים. החרימו 40 רכבים כבר
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 15.2 אלף צפיות
שלום חברים, אני חדש בפורום ואבקש את עזרתכם בנוגע לרכישה של מיגון לרכב. אני בתהליכי רכישה של פורד פוקוס חדשה (ידנית). במעמד הרכישה הוצע לי להתקין ברכב מערכת מיגון תוצרת קוברה מסוג קוברה 15. המערכת הזו למעשה היא "אזעקה שקטה" שעלותה היא 20₪ בחודש. האמת היא שמחיר המערכת, במיוחד לאור העובדה כי השירות כרוך בתשלום וכי העלוקה היא לא דיגיטלית וללא כספת, הוא לא הגיוני בעליל. סוכנת הביטוח שלי המליצה לי להתקין קודנית ועלוקה ב-400₪ ו"לגמור את הסיפור". השאלה שלי היא מה היתרונות של מערכת קוברה 15 שמצדיקים (אם ניתן להצדיק) את המחיר המופקע שדורשים עבורה ועוד תוספת תשלום חודשי? בנוסף, מה דעתכם על חברת קוברה באופן כללי? האם יש קודנים + עלוקות טובים יותר? ושאלת המיליון ד…
הודעה אחרונה מאת NINJMNKY, -
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
http://www.cnet.com/news/what-happens-when-a-35000-tesla-arrives/
- 1 תגובות
- 695 צפיות
http://www.ebay.com/itm/NEW-UNIVERSA...4f7f63&vxp=mtr זה מהאייבי אני מחפש בארץ? תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת WonderDin, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מי מצליח לזהות את הדגם שבתמונה?
הודעה אחרונה מאת יניב alfa, -
-
תאונה עם רוכב אופניים 1 2
מאת Fenix-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 20 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
שלום רב. יכול להיות שהפוסט כזה כבר היה,ניסיתי לחפש ולא מצאתי. לפני כ שעה בדרכי הביתה פניתי ברמזור ירוק בצומת, פתאום צצה ילדה על אופניים במעבר חצייה כשלה היה אור אדום. היה חשוך ולא ראיתי אותה עד שפגעתי בה. הילדה בסדר לא נפגעה (אמרה כמה פעמים שהיא בסדר גם לי וגם לאנשים שעצרו לעזרה). יש עד שראה הכול וראה שאני נסעתי בירוק והיא באדום. יש נזק לאוטו לא גדול. מראה יצאה מין המקום וכמה סריטות די רציניות. יש ביטוח חובה+מקיף. האם זה שנסעתי בירוק והיא באדום מוריד ממני את האשמה? מה אליי לעשות??? אני נהג די צעיר רק טיפה מעל שנתיים על הכביש. האם להתקשר למשטרה ולדווח? אך להתנהג מול חברת ביטוח? איזה ביטוח לתבוע? אודה מאוד על עזרתכם בנושא
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום חברים אשמח אם תכתבו פה באיזה מצבים נכבה המנוע (ללא כוונה) ברכב בעל גיר ידני, ומה ההסבר לסיבת הכיבוי. דוגמא אחת: כשעוצר עצירה מוחלטת ולא לוחץ על הקלאץ', המנוע ידומם, בגלל שהוא בעצם רוצה להמשיך ולהסיע את האוטו אך הוא לא יכול בגלל נעילת הגלגלים, ומכיון שהמנוע לא נותק ע"י הקלאץ', הוא פשוט ייכבה.
הודעה אחרונה מאת Yanlin, -
- 2 עוקבים
- 17 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
תעשיית המכוניות מתקדמת בשנים האחרונות בקצב מדהים, אמנם נושא השרשור עוסק בבטיחות פאסיבית אבל שווה להתעכב קודם על האקטיבית עם קצת מספרים לאישוש הטענה. מספרים זה טוב, הם עוזרים לחתוך דרך הבולשיט אבל מספר אחד לא מספיק לתאר נושא מורכב כמו בטיחות פאסיבית, כדי לקבל תמונה מדויקת צריך יותר נתונים ואלו ניתנים בד"כ בקמצנות , אחזור לכך יותר מאוחר. הפוסט מסכם תובנות מראיון ארוך (מאוד ) בין שני עיתונאי רכב, אין בכוונתי לספק שום"הוכחות" וביבלוגרפיה מעבר לקישור לספקנים נודניקים, קבל או עזוב. הראיון שהוא גם דיאלוג סובב סביב תהליך בחירת רכב במקרה דנן, מכונית סאלון ספורטיבית חדשה בהתייחסות מעמיקה ליכולות הניהוג אחיזה ובטיחות פאסיבית. אין התלבטות רצינית מבלי לקחת בחשבון ב…
- 20 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
אני יודע שהמצב בארץ לא טוב ושהחו"לניקים כמוני לא ממש מרגישים את זה, אבל בדיוק בשביל זה צריך קצת הפסקת אש ומה יותר טוב משילוב של מכוניות, מוזיקה ו...טוב, נו, גם בנות. אתחיל במאמר מוסגר שקיבל בסופ"ש הזה גושפנקה נוספת (כאילו שהיה צריך): נשגב מבינתי איך הבלטים האלה דכאוניים כל הזמן, כשיש להם מאגר גנים כל כך משובח בקרב המין הנשי. כמות ה-model material שראיתי בימים האחרונים ממש עברה כל גבול... ועוד נחזור לזה. נתחיל בתחרות הדריפט שהתקיימה במסלול ה-auto24ring בדרום אסטוניה, בו נהגתי מספר פעמים בשנה שעברה ( ). התחרות התקיימה בחלקו האחרון של המסלול לפני הפנייה ימינה ליישורת הגדולה, וכללה פניית כניסה מהירה, שלושה שינויי כיוון ופניית סיום מאוד מהירה. אין לי מושג מי ניצ…
הודעה אחרונה מאת eyali23, -
מכונית ערומה ללא סמלים 1 2
מאת שי צ-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 29 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
שלום לפני פחות מחודש קיבלנו את הגולף GTI שהזמנו. והיום, היא איבדה את בתוליה הישראלים: זבלים ישראלים העלימו את כל סמלי ה-GTI שהיו עליה. תשאלו איך ההרגשה - מצויינת, ובהתחשב בחדשות מעזה - מדהימה. סוף סוף אין ממה לחשוש - גנבו את מה שיש לגנוב. את מכוניתנו החדשה אני דואג לכסות כל בוקר, וזה כנראה פיתה את החלאות (סליחה - אולי הוא רק גנב בודד) להתבונן במכונית ולבצע את זממם. שאלתי - בבדיקה זריזה ביותר ב-EBAY חטפתי שוק מהמחיר של סמלי הצד - קרוב ל- 70$. יש למישהו בפורום מושג היכן ניתן להשיג את הסמלים במחיר סביר? תודה!
הודעה אחרונה מאת Mr.Hybrid, -
-
שלום לכולם, לאחרונה נכנסתי לדירה חדשה בה החנייה מתבצעת באמצעות מכפילי חניה. הכל טוב ויפה אך הבעיה היא שהגובה במכפיל מוגבל ל-1.5 מטרים. גובהו של הרכב שלי (רנו קליאו) הוא 1.45. לכאורה הכל בסדר נכון? אז זהו שלא... האנטנה של הרדיו היא אנטנה מתברגת גבוהה יחסית ולא מתקפלת, וכשמעלים את האוטו למכפיל היא מתעקמת בצורה כזו שאני חושש שתשבר בשלב מסויים או גרוע מכך - תתלש. ממש לא בא לי להבריג כל פעם את האנטנה החוצה שאלתי היא (ואולי מקומה בפורום מערכות שמע, אך אני מאמין שלא) - האם מישהו מכיר אנטנה קצרה יחסית (עד 5-6 ס"מ בגובה) שאני אוכל לשים שם בלי לפגוע משמעותית בקליטת הרדיו? דיברתי עם מרכז השירות של רנו, הם טוענים שאין להם דבר כזה... רעיונות מ…
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
שלום לכולם ברשותי סקודה יטי 2010 גיר dsg7 לפני כחודש ביצעתי החלפת מצמדים לאחר שהבחנתי בתקלה הידועה של הרעידות בגיר. לפני שהכנסתי את הרכב למוסך הצריכת דלק הייתה בסדר גמור, מעל ה500 קמ למיכל מלא. אחרי שהוצאתי את הרכב מהמוסך הכל השתנה, אני היום עם כמעט חצי מיכל וכבר נסעתי כ200 קמ בנסיעות רגועות. יש למישהו מושג מה היא באמת הצריכת דלק שאמורה להיות ברכב שכזה?? נגיד כמה קמ אני אמור לעשות פחות או יותר על מיכל דלק מלא?? תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת Shmelov, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 46 תגובות
- 7.1 אלף צפיות
שווה קריאה >> http://bit.ly/1ljE8eN
הודעה אחרונה מאת wil, -
-
מי מחובר 44 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 310 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- andor
- sperial
- נירו72
- Night Driver
- RedLabel
- urich
- Pavlik
- shugiflex
- SlowRide
- IsraCar
- iEminem
- alex321