Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שיהיו בריאים. כבר הספקתי להידלק על השובר ואז ראיתי את זה:

"השובר מקנה יום השכרה בן 24 שעות או חלק ממנו. מינימום 3 ימים השכרה ברצף, יש לרכוש מינימום 3 שוברים".

נכון אתה צודק :-) בכותרת כתבת שזה ליום , אני זכרתי את האופציה ולא קראתי "אותיות קטנות"...

פורסם
שיהיו בריאים. כבר הספקתי להידלק על השובר ואז ראיתי את זה:

"השובר מקנה יום השכרה בן 24 שעות או חלק ממנו. מינימום 3 ימים השכרה ברצף, יש לרכוש מינימום 3 שוברים".

לא עובד לי הלינק ולכן לא יודע באיזה טנדרון מדובר.

אבל מזרן זוגי ומיטה זוגית אי אפשר העביר בקנגו, ברלינגו ודומיהם.

כלומר אפשר, בלי שום בעיה, אבל רק על הגג.

פורסם

מדובר על ברלינגו. אבל בכל אופן זה לא רלוונטי כי אין לי מה לעשות עם עוד שני רכבים או עוד יומיים עם הרכב הזה.

לטובת מי שאולי פספס את השאלה אבל יודע. יש חוות דעת על חברת Aviv Rent? הם מציעים דוקאטו/בוסקר ב-590 שקל ליום או יונדאי H1 ב-490 ש"חים, מחיר שנמוך כמעט פי שתיים מהחברות הגדולות. מאוד קורץ לי אבל אני מפחד ליפול על חברה "שכונה" שאולי ואולי לא תנסה להלביש לי כל מיני חיובי נזק, דלק או אלוהים יודע מה עוד.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

היי

עבדתי בחברת ליסינג גדולה (שמן הסתם גם נותנת שירותי השכרה)- החששות שלך נכונות. נתקלתי בלא מעט מקרים, שלקוח חוייב על נזק שלא הוא גרם לאוטו כשקיבל-היה נזק מלפני זה.

תבדוק הכל היטב לפני ההשכרה ושהכל יהיה מתועד בטופס שיהיה אצלך ואצל הנציג שיתן לך את הרכב.

בהצלחה!

כעת: יונדאי i10 שנת 2015, 1.0, ידנית.

בעבר: יונדאי אקסנט שנת 2005, 1.5, אוטומט.

פורסם

יש חברה ירושלמית קטנה שנקראת "הובלות השועל" הם אומנם ירושלמים אבל מסתובבים הרבה בארץ ומתעסקים בהובלות קטנות , כאשר הם מחוץ לעיר הם בדרך כלל מציעים למי שרוצה להוסיף דברים מהאזור שהם נמצאים בו ולהוביל אותו על הדרך במחיר די משתלם בלי דאגות , חפש אותם בפייסבוק אולי יצא להם להיות באזור שדרוש לך ואז תחסוך את כל כאב הראש . רק למשל למזרון והמכונת כביסה . ואת השאר תעביר לבד ותחסוך.

בהצלחה

• תוכן חדש...