Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4360 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני והגברת עוברים דירה (ראשונה ביחד) וצריכים להעביר כמה פריטים לא קטנים שדורשים וואן (מכונת כס

בירה, מיטה + בסיס וכו').

בדקתי עלויות של רכב מסחרי בגודל של דוקאטו וראיתי הבדלים עצומים של כמעט 100% בין חברות שונות.

מישהו יודע כמה אמור לעלות כזה דבר ליום אחד? או שאולי בא לו להשאיל לי את האוטו שלו? :oops:

תודות.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

הזדמן לי לשכור כמה פעמים מסחריות לצרוך עבודתי, ואת המחיר הטוב ביותר עבור מסחרית גדולה (דוקאטו) קיבלתי בחברת בלו סקאיי מת"א, ועבור מסחרית קטנה (ברלינגו) קיבלתי מקל אוטו.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

לא נותן לי לערוך, מכונת כס בירה = מכונת כביסה, טלפון מטומטם....

אני מתלבט אם נצטרך מסחרית כמו דוקאטו או שנוכל להסתפק בג'אמפי או משהו דומה. נתקלתי באתר שנקרא אביב רנט שמציע מחירים מאוד נוחים. מישהו מכיר?

פורסם

הקאר2גו הזה חביב אבל אני צריך להעביר דברים מחיפה, טבעון וחולון לכפר סבא, ככה שהמודל של הקילומטרים לא מאוד רלוונטי, בחישוב גס זה יוצא בסביבות 1000 שקל שזה אותו המחיר כמו בחברות ההשכרה הגדולות.

פורסם (נערך)

קנגו לא תעזור לך?

בשביל המכונת כביסה.

מיטה זוגית העברתי על הגג של הבימר כ 20 ק"מ

ופעם אחת עזרתי להעביר מיטה זוגית לא מתפרקת, על גג של קורולה מבאר שבע לירושלים.

עבר בשלום.{כימעט, ביציאה מבאר שבע הכל התפרק ועף לכביש המהיר, החבר עזב הכל, שם ווסט זוהר ורץ להציל את המזרון, לאחר קשירה מחדש, הכל טוב}

עריכה אחרונה על ידי eladns

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

תעזור. למען האמת אפשרי לעשות את זה גם עם מכוניות פרטיות (יש 3 שבהן אנחנו יכולים להשתמש). הקטע הוא שיש לי שריטה מוזרה ואני מאוד מפחד לנסוע מעל ל-100 ק"מ עם מזרון על הגג, ככה שאני מעדיף לשלם על רכב מסחרי פרופר ולעשות את זה כמו שצריך.

פורסם

מה שתירצה, נסענו על 70 קמ"ש כל הדרך,

3 חברים, צחוקים, אוכל , מוסיקה טובה. היה כיף

חוויה

כל הדרך גם צחקנו על הנהג,מתן, איך שהוא רץ להציל את המזרון מהכביש לפני שיעלו עליו

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם
צחקנו על הנהג,מתן, איך שהוא רץ להציל את המזרון מהכביש לפני שיעלו עליו

בדיוק מזה אני רוצה להימנע, כי אני אהיה בצד השני של הצחוקים :roll::lol:

פורסם

מתי אתם עוברים? בשבוע הבא יש לי שברולט סילברדו ליומיים.

רכב, נהג ורצועות קשירה עלי. סחיבה של מכונת כביסה ושתייה קרה עליך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
בדיוק מזה אני רוצה להימנע, כי אני אהיה בצד השני של הצחוקים :roll::lol:

למה אתה חושב שעזרנו לו?

לא הצלחנו לקום מהכיסא מרוב הצחוק.

כמה קילל אותנו. ועוד באנו לעזור

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם

שיהיו בריאים. כבר הספקתי להידלק על השובר ואז ראיתי את זה:

"השובר מקנה יום השכרה בן 24 שעות או חלק ממנו. מינימום 3 ימים השכרה ברצף, יש לרכוש מינימום 3 שוברים".

• תוכן חדש...