Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כביש 9

Buki
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בימים הקרובים אמור להפתח כביש 9 חדש (או שכבר נפתח?).

זה כביש רוחב שמחבר את כביש 4 מדרום לחדרה לכביש 6, באיזור ישובי עמק חפר.

הכביש מקביל לכביש 581 הקיים.

חיבור כביש 9 לכביש 6 לא הושלם עדיין. יבוצע תוך שנה - שמתיים.

כרגע הביש 9 מסתיים באיזור קיבוץ להבות חביבה.

שאלה שלי:

עבדתי באיזור עד לפני כמה שנים ולפי מה שזכור לי תנועת הרכבים על 581 יחסית דלילה ובכלל מדובר באיזור די שומם.

לא נראה לי שהיה שם צורך בכביש דו מסלולי ודו נתיבי נוסף. אולי אני טועה.

מה דעתכם?

פורסם

לפני יומיים עברתי בכביש 4 ליד חדרה, והחיבור לכביש 9 עדיין סגור.

זה כביש שאמור לחבר בין יציאה דרומית של חדרה לכביש 4 וכביש 6, ובהמשך גם לכביש החוף (אמורים להקים מחלף ליד שכונת נוף ים בגבעת אולגה), וככה להוריד את העומס משאר היציאות מחדרה וכביש 65 מערב.

בתצורה הנוכחית שלו, כשעדיין לא בוצע חיבור לחדרה ולכביש 6, הכביש הזה די חסר תועלת לדעתי.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

עברתי שם היום בבוקר, נראה יפה ושומם.

יחד עם זאת נראה לי שאולי, רק אולי אנו זוכים לראות כאן חשיבה לפני מעשה ולא אחריו כנהוג במחוזותנו.

תכנית "חדרה 2020" מדברת על הכפלת מספר תושבי העיר חדרה בתוך עשור, בניה של 12-20 אלף יחידות דיור, מלונות פארקים ומה לא. הפרוייקט כבר אושר והבניה אף החלה.

האם יש מצב שמישהו לא חיכה לפקקי האימים העתידיים ודאג לכביש רוחב כבר מעתה?

אני שונא כשהקולות בראש שלי משתתקים... אני אף פעם לא יודע מה הבני ז@נ$ת האלה מתכננים

פורסם

הכביש מתחבר גם לבית אליעזר, מה שאומר שסוף סוף לא אצטרך לבזבז 20 דקות בתוך העיר רק כדי לצאת לכביש החוף/4, הידד!

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
הכביש מתחבר גם לבית אליעזר, מה שאומר שסוף סוף לא אצטרך לבזבז 20 דקות בתוך העיר רק כדי לצאת לכביש החוף/4, הידד!

+1!!

ידוע לך מתי תיפתח הכניסה לבית אליעזר? לא הצלחתי למצוא תשובה לסוגיה.

פורסם
לפני יומיים עברתי בכביש 4 ליד חדרה, והחיבור לכביש 9 עדיין סגור.

זה כביש שאמור לחבר בין יציאה דרומית של חדרה לכביש 4 וכביש 6, ובהמשך גם לכביש החוף (אמורים להקים מחלף ליד שכונת נוף ים בגבעת אולגה), וככה להוריד את העומס משאר היציאות מחדרה וכביש 65 מערב.

בתצורה הנוכחית שלו, כשעדיין לא בוצע חיבור לחדרה ולכביש 6, הכביש הזה די חסר תועלת לדעתי.

כביש 65 זה לא ואדי ערה ?

איך זה בדיוק אמור להוריד את העומס לנוסעים לעפולה למשל ?

אוטו-מאניה :-)

פורסם

עוד מעקף זה תמיד טוב.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
+1!!

ידוע לך מתי תיפתח הכניסה לבית אליעזר? לא הצלחתי למצוא תשובה לסוגיה.

אין לי מושג, אבל סלילה כבר התחילו, אני מעריך כחצי שנה עד שנה, בכל זאת לא מדובר בקטע יותר מדי ארוך..

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
אין לי מושג, אבל סלילה כבר התחילו, אני מעריך כחצי שנה עד שנה, בכל זאת לא מדובר בקטע יותר מדי ארוך..

את כביש החוף בין חבצלת למחלף נתניה מרחיבים כבר שלוש שנים, ואין סוף באופק, אז אל תהיה כל כך בטוח.

• תוכן חדש...