Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכונית ערומה ללא סמלים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לי פשוט תלשו את הסמל GTI מקדימה לפני כחצי שנה כשהוא החנה בחניון לא מקורה ברמת החייל. בהתחלה החניון היה מלא (בערב) וכשחזרתי (בלילה) הרכב היה בודד וכניראה שם הסמל נתלש כי רק בערב שלמחרת שמתי לב לזה. התחלתי לחפש ילדים שמסתובבים ליד הרכב שמשחקים עם סמל של GTI והייתי אחוז טירוף! אבל לבסוף 50/70 ש"ח באיביי פתרו את הבעיה.

זה לא הכסף שמעצבן, זה עצם זה שמישהו טינף, השחיט ונגע עם הידיים המזוהמות שלו ברכוש הפרטי שלי שאני כל כך משקיע בו!!

דרך אגב, כמה זמן לקח לך לקבל את ה-GTI מיום ההזמנה?

בוקר טוב,

כן, זאת היתה ההרגשה שלי בדיוק כשהבנתי מה עשו.

אתה יכול לחסוך לי קצת זמן ולשלוח לי את הכתובת ממנה הזמנת את הסמל (אצלי 4 חסרים כעת ..).

את המכונית קיבלנו תוך פחות משבועיים מכיוון שהיא היתה במלאי.

תודה

פורסם

לקנות מרצדס C63 אבל להדביק עליה C200!

משהו שתמיד רציתי לעשות - לקנות איוו דור קודם, ולשים עליה פרונט, בגאז', פגושים ואם אפשר, גלגלים של לנסר קלאסיק אקזקיוטיב.

לצבוע בצבע לבן או כסף, ויוצא סליפר אולטימטיבי.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

זה חלק מהמחיר של אחזקת סמל סטטוס בחזקתך - אתה מיד נופל קורבן לקהל של קנאים, רפי שכל, חמומי מוח

עכשיו נגיד ותפסת את הילד שתלש לך את הסמל מהרכב, מה תעשה? תכה אותו? תחזיק אותו עד שההורה שלו יגיע לקחת אותו? - רק צרות נוספות יצאו לך מזה.

תשים סמל חדש - מתי הפעם הבאה שהוא יגנב? - רוב הסיכויים שלא יחזיק הרבה זמן וגם אם כן - אתה כל הזמן תהיה מוטרף מזה?

זה מסתכם בעניין של עיקרון בסופו של דבר, זה מאוד אישי - אני, הייתי מעדיף לקנות GTI מבלי שאף אחד ידע שהיא כזו או לפחות מצניע את מה שניתן.

זה רכב ביצועים שהמרכב שלו מבוסס על רכב עממי - במקרה כזה, זה אפשרי לביצוע.

אני מדבר רק על הדברים שמועדים לפורענות ברכב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
משהו שתמיד רציתי לעשות - לקנות איוו דור קודם, ולשים עליה פרונט, בגאז', פגושים ואם אפשר, גלגלים של לנסר קלאסיק אקזקיוטיב.

לצבוע בצבע לבן או כסף, ויוצא סליפר אולטימטיבי.

קצת בעייתי.

לEvo 9 יש מרכב שונה מעט מללאנסר.

החלפה (במידה ובכלל אפשרית) תכלול - בנוסף למה לציינת - גם כנפיים וייתכן וגם דלתות. יש גם תוספות על הגג.

בקיצור, כל המרכב.

אגב, החלפת הפרונט ומכסה המנוע בעייתית, האינטרקולר שונה ותתכן פגיעה בזרימת האוויר אליו.

אה, והסאונד יסגיר אותך ברגע שתניע.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

מרתיח, מעצבן ואין מה לעשות עם זה.

בכל מקרה, כנראה שיגנב שוב.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

עצוב ובו זמנית גם מכעיס שזה המצב העגום בארץ. שהרחובות מלאים באנשים צרי עין שפשוט חייבים לגעת במה שלא שלהם.

השאלה שעולה כרגע היא, האם אתה בטוח שאתה רוצה להזמין חדש וכל יום לחיות בסוג של פאניקה?

בכל מקרה, אני חושב שהמקום הזול ביותר יהיה בפירוקיה.

האם זה לא קשה לעזוב את ההרגשה של נסיעה ברכב מוגדש, ולחזור חזרה לשגרת המנוע האטמוספרי?

אצלי כואב לחזור למאזדה 3 גם אחרי שאני נוהג על סוס רתום לכרכרה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
כשהייתה לי פונטו ספייס, גנבו לי מדבקה(!) של סמל פיאט מקדימה. מדבקה. כן כן, אני לא טועה. מדבקה.

LOL לנו ניסו לגנוב מהאיגניס מדבקה של automatic...

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אולי כדאי מדבקה יפה של הסמלים - כך לא יהרסו את הצבע .

בד"כ , וטפו טפו , כבר הרבה זמן שלא הורידו לי סמלים מהרכב .

ואם כן ,אני מדביק סמל מדבקה תואם ויפה .

ולפעמים מוותר על סמל בצדדים וכו' .

images?q=tbn:ANd9GcS30x7QxIfr1HlFf2H75BwOq8ul2anoVJ7GsuMZFoZmc2nbLYHtC3rmbwmlMUyEYhyPxpDP8tlAzXeoQ.jpgmlB_KiwjmOfguh-8qV-tQVA.jpg

א - http://www.ebay.com/itm/3D-Emblem-Badge-Sticker-Decal-ABS-Plastic-GTI-For-VW-Volkswagen-Golf-GTI-Red-/231100583068?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item35ceab0c9c&vxp=mtr#ht_2490wt_986

ב - http://www.ebay.com/itm/VW-Volkswagen-Audi-Ford-Turbo-2-0-T-2-0T-Rear-Badge-Emblem-Sticker-Q3-Q5-Q7-S-RS-/301250263493?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&fits=Model%3AGTI&hash=item4623ea39c5&vxp=mtr#ht_5254wt_905

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
אולי כדאי מדבקה יפה של הסמלים - כך לא יהרסו את הצבע .

בד"כ , וטפו טפו , כבר הרבה זמן שלא הורידו לי סמלים מהרכב .

ואם כן ,אני מדביק סמל מדבקה תואם ויפה .

ולפעמים מוותר על סמל בצדדים וכו' .

א - http://www.ebay.com/itm/3D-Emblem-Badge-Sticker-Decal-ABS-Plastic-GTI-For-VW-Volkswagen-Golf-GTI-Red-/231100583068?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item35ceab0c9c&vxp=mtr#ht_2490wt_986

ב - http://www.ebay.com/itm/VW-Volkswagen-Audi-Ford-Turbo-2-0-T-2-0T-Rear-Badge-Emblem-Sticker-Q3-Q5-Q7-S-RS-/301250263493?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&fits=Model%3AGTI&hash=item4623ea39c5&vxp=mtr#ht_5254wt_905

אייל .

תודה, אבדוק זאת.

פורסם
בוקר טוב,

כן, זאת היתה ההרגשה שלי בדיוק כשהבנתי מה עשו.

אתה יכול לחסוך לי קצת זמן ולשלוח לי את הכתובת ממנה הזמנת את הסמל (אצלי 4 חסרים כעת ..).

את המכונית קיבלנו תוך פחות משבועיים מכיוון שהיא היתה במלאי.

תודה

בעיקרון הסמל הוא ל-MK6, צריך לבדוק אם הוא יכוללהתאים גם ל-7:

http://www.ebay.com/itm/VW-Volkswagen-Golf-GTI-Front-Grille-Badge-Chrome-Emblem-VR6-G60-MK3-MK4-MK5-MK6-/311003399939?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item48693f4703

פורסם

אהלן,

כל הכבוד.

במשך היום מצאתי תואמים סיניים ממתכת לסמלי הצד אך לא לקדמי והאחורי.

במקום זה מצאתי אתר אמריקאי, שמוכר פריטים מקוריים. המחיר שלהם לפני משלוח ומכס הוא שליש ממה שהציעו לי בסוכנות.

בכל מקרה, אני ממשיך לחפש וגם איזה סוג של מלכודת לחלאה הבא שינסה לקלף את הסמלים - אשמח להצעות פרקטיות שרק גורמות לכתמים שלא יורדים..

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מותר לנסות להבריח אותו באמצעים לא אלימים, כמו להוריד את המכנסיים ולהסתכל עליו במבט שלא משתמע לשתי פנים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...