Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכונית ערומה ללא סמלים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לפני פחות מחודש קיבלנו את הגולף GTI שהזמנו.

והיום, היא איבדה את בתוליה הישראלים: זבלים ישראלים העלימו את כל סמלי ה-GTI שהיו עליה.

תשאלו איך ההרגשה - מצויינת, ובהתחשב בחדשות מעזה - מדהימה. סוף סוף אין ממה לחשוש - גנבו את מה שיש לגנוב.

את מכוניתנו החדשה אני דואג לכסות כל בוקר, וזה כנראה פיתה את החלאות (סליחה - אולי הוא רק גנב בודד) להתבונן במכונית ולבצע את זממם.

שאלתי - בבדיקה זריזה ביותר ב-EBAY חטפתי שוק מהמחיר של סמלי הצד - קרוב ל- 70$.

יש למישהו בפורום מושג היכן ניתן להשיג את הסמלים במחיר סביר?

תודה!

פורסם (נערך)

פירוקיה בארץ?

לטעמי,חוץ מהסמל הקדמי - הייתי מעדיף בלי סמלים,ועכשיו שאינם - החלקה\תיקון :)

עריכה אחרונה על ידי ezuf

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אני מבין את התסכול,

אבל אישית, הייתי מעדיף בלי סמלי ה GTI, לי אפילו גנבו את סמל הBRAVO, ועכשיו יש לה גב חלק.

אולי כדאי פשוט לקלל את הגנב ולהמשיך הלאה, אבל שוב - מבין את התסכול.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם
אני מבין את התסכול,

אבל אישית, הייתי מעדיף בלי סמלי ה GTI, לי אפילו גנבו את סמל הBRAVO, ועכשיו יש לה גב חלק.

אולי כדאי פשוט לקלל את הגנב ולהמשיך הלאה, אבל שוב - מבין את התסכול.

תודה גם לך!!

העניין הוא - פחות מחודש ו...פארש.

הנחמה היא שהלכו הסמלים אבל ה-GTI נשאר - והוא אמיתי!!!!!

פורסם

עכשיו יש לך סליפרית אמיתית!

וברצינות - כואב לשמוע ומרתיח עוד יותר! הדבר היחיד שמנחם אותי זה שלא חרטו לך על הדלת.

Citroen C4 2.0 SX-PK

Renault Clio ​Sport 172 ph2

פורסם

כאב לב.

בדיוק מהסיבה הזו, בימי הצעירים יותר נהגתי לפרק את הסמל מהגריל הקדמי של הVR6 , שהיה פשוט נשלף בשנייה. ומחזיר אותו בעת הצורך.

אחזק אותך במילים שכבר נאמרו, לפחות פח הרכב לא ניזוק. את הסמלים תוכל תמיד להשלים.

M-TECH E46

פורסם

השאלה החשובה באמת היא האם החלאות גרמו לנזק לצבע כשהורידו את הסמלים?

אם לא, זה מעודד.

פורסם
כאב לב.

בדיוק מהסיבה הזו, בימי הצעירים יותר נהגתי לפרק את הסמל מהגריל הקדמי של הVR6 , שהיה פשוט נשלף בשנייה. ומחזיר אותו בעת הצורך.

אחזק אותך במילים שכבר נאמרו, לפחות פח הרכב לא ניזוק. את הסמלים תוכל תמיד להשלים.

אהלן, שובה תודה על החיזוק

פורסם
השאלה החשובה באמת היא האם החלאות גרמו לנזק לצבע כשהורידו את הסמלים?

אם לא, זה מעודד.

על פניו לא - כנראה שפולקסווגן הכינו את הסמלים לגניבה מהירה...

הייתי כל כך נסער כך שלא בדקתי עד הסוף.

נקווה לטוב.

לילה טוב

פורסם

זה מרגיז ומקומם, מצד שני - יש בזה סוג של הורדת אבן מהלב - אני שואל את עצמי אם הייתי קונה בארץ הזאת רכב שהדגם שלו, רמת האבזור שלו, היכולות שלו הן כאלו אשר גורמות לעיניים להנעץ בו ויש לאותו הרכב דגם עממי יותר באותה סדרה, אם הייתי רוצה לגרום לו להראות פחות מחשיד?

אני חושב שכן.

מצד שני - אם היה לי את הרכב העממי יותר - אני חושב שגם לו הייתי מוריד את הסמלים בשביל להרגיש שאולי אחרים יחשבו שזה זאב בעור של כבש :-D

עכשיו נתת לי לרעיון!

לקנות מרצדס C63 אבל להדביק עליה C200!

או שאולי זה דבר מפגר לעשות כי ה200 היא דגם מונית ולכן גניב :?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יש אנשים זבלים במדינה הזו

זה בטח איזה ילד, נו וגנב סמלים של GTI. מה יעשה איתם? ידביק על הקורקינט החשמלי שלו?

דרך אגב לחברה של שכן שלי גנבו סמל של ניסן :roll: (ניסן אלמרה חבוטה)

Instagram:

VWPolo6R

פורסם

כשהייתה לי פונטו ספייס, גנבו לי מדבקה(!) של סמל פיאט מקדימה. מדבקה. כן כן, אני לא טועה. מדבקה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם (נערך)

לי פשוט תלשו את הסמל GTI מקדימה לפני כחצי שנה כשהוא החנה בחניון לא מקורה ברמת החייל. בהתחלה החניון היה מלא (בערב) וכשחזרתי (בלילה) הרכב היה בודד וכניראה שם הסמל נתלש כי רק בערב שלמחרת שמתי לב לזה. התחלתי לחפש ילדים שמסתובבים ליד הרכב שמשחקים עם סמל של GTI והייתי אחוז טירוף! אבל לבסוף 50/70 ש"ח באיביי פתרו את הבעיה.

זה לא הכסף שמעצבן, זה עצם זה שמישהו טינף, השחיט ונגע עם הידיים המזוהמות שלו ברכוש הפרטי שלי שאני כל כך משקיע בו!!

דרך אגב, כמה זמן לקח לך לקבל את ה-GTI מיום ההזמנה?

עריכה אחרונה על ידי MeTaLhAmMeR
  • תוכן חדש...