Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://commetsmigtest.sandbox.autoblog.com/2014/07/23/cars-being-exported-carmakers-upset-report/

יבוא אישי לסין מארה"ב מוריד את המחיר כמעט בחצי אז יש כמה יצואנים שקונים רכבים מסוכנויות בארה"ב בשם של אנשים פרטיים ואז מיצאים אותם לסין.

השרות החשאי עושה פשיטות על היצואנים האלה לוקח להם את רכבים, לקוח להם את הכסף...

גם היצרנים מענישים את הסוכנים שמכרו את הרכבים.

אייל

פורסם

[נאמר מבלי להכיר את החוקים האמריקאים בנושא] נשמע לי כמו לובי מדהים של יצרני הרכב על מקבלי ההחלטות בארה"ב. העיקר שהמדינה חופשית. פחח.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

מעניין אם זה ישפיע גם על אלה שמייבאים רכבים בייבוא אישי לארץ.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

כבר מזמן בארה"ב אי אפשר לקנות מרצדס במזומן. רק ליסינג או מימון.כך הם מבטיחים שלא יעבירו אותן הלאה.

פורסם

ניסיתי לא מזמן לייבא ML חדשה מארה"ב. אי אפשר לקנות במזומן ולעשות לו אקספורט. רק ליסינג או תוכנית מימון כלשהי.

חייבים לרשום טייטל אמריקאי ולאחר זמן מה אפשר למכור את זה הלאה.

מדיניות של MB ארצות הברית. אבל אם אתה מכיר סוכנות שמוכנה למכור מרצדס ML במזומן- תגיד לי.

• תוכן חדש...