Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנהג של הצ'ארג'ר הירוקה לא חושש שבנסיעה ברברס הוא עלול לפספס ולפגוע באיזה רכב נמוך, נניח אוטובוס?....

:lol:

כמה שהמכונית הזאת מגוכחת, קשה לי אפילו להתחיל לתאר, אבל כל הכבוד על ההשקעה (בלי ציניות).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אני לא חושב שהחוק יודע להתמודד עם שאלה כזאת מאחר והוא לא נדרש לכך עד היום. מדובר בהסחת דעת הנהגים. תחשוב שאתה מקרין לנהג שמאחוריך סרט, סרטון, קליפ וכו' והוא במקום להתרכז באורות הבלם שלך יסתכל על השמשה האחורית ואתה תבלום והוא יכנס בך, או שלא ישים לב לרכב שמגיע מהצד, הולך רגל וכו'. נשמע כמו משהו מסוכן שאתה עלול לחטוף עליו קנס ואפילו הורדה עד לתיקון הליקוי

פורסם

התקנות מתייחסות לתצוגה הנראית לנהג, כל תצוגה החוצה מהרכב לא שייכת לתקנה שהפניתי אליה בתשובתי הקודמת

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אולי תקנה 161 מונעת זאת

. (א) לא יפיץ אדם מודעה, כרוז או נייר מתוך רכב.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם (נערך)

עקרונית - התקנת תאורה חיצונית לא תקנית ברכב אשר נוסע בדרך ציבורית, הינה לא חוקית.

לא רק בישראל, אלא ברוב העולם המתוקן.

עריכה אחרונה על ידי Doc Slow
  • תוכן חדש...