Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סנדרה בולוק (ספיד) בכביש שש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נשים הן אוכלוסיה אחת מתוך שתיים שאינני מתוווכח עמן* ולכן אם אשתך אמרה אז אני מאמין לה.

לפי מה שאני יודע, מצלמות נסיעה לאחור הופיעו באוטובוסים בארץ לראשונה בניאופלן סקייליינר (קומותיים) שהיה לאגד. כיום אני יודע שחלק מהמרכבים של איריזר, הארגז ועוד מספר יצרנים מגיעים עם מצלמה, כנראה כתלות ברמת הגימור.

* האוכלוסיה האחרת שעמה אינני מתווכח היא עו"ד.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
ועוד בשש:

הבוקר נכנסה משאית בטנק על מוביל.

אין לי פרטים, אבל הנסיבות נראות דומות.

נראה שהקבינה התנתקה ממשאית.

הנהג פצוע קשה. עוד תמונות בhnn הקרוב למקום מגוריכם.

[ATTACH=CONFIG]389156[/ATTACH]

זה מטורף :o ראיתי את שאר התמונות - זה נראה כאילו מישהו ניסר את הקבינה מגוף המשאית והעיף אותה אל הטנק.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

א. במרבית האוטובוסים יש מצלמות אבל לא בכולם.

ב. כמו שאלעד אמר הדמיון קלוש וזה רק נראה דומה. החיבור לכביש אינו קיים ולנהג לא יהיה מושג למיקום הגלגלים. נוסף על כך האוטובוס מטייל בנתיבים ומקשה על מי שאינו מכיר את המערכות לתפעל לאורך זמן. מערכת הבלמים הפניאומטית דורשת הכרה והסתגלות.

להכניס אותו יזום בקיר אמור להיות פשוט יותר.

פורסם
ועוד בשש:

הבוקר נכנסה משאית בטנק על מוביל.

אין לי פרטים, אבל הנסיבות נראות דומות.

נראה שהקבינה התנתקה ממשאית.

הנהג פצוע קשה. עוד תמונות בhnn הקרוב למקום מגוריכם.

[ATTACH=CONFIG]389156[/ATTACH]

IMG-20140718-WA0001.jpgIMG-20140718-WA0002.jpg

--------------------

מינימום גודל מקסימום הנאה

ראלי 16v

• תוכן חדש...