Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4356 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנתונים לא נכונים באתר הזה,

יש שני מנועים.

בנזין סקייאקטיב 100 כס

דיזל 1.5 סקייאקטיב חדש שהוצג עם האוטו עם עם סוס או שניים.

באתרים אנגלים לא כתוב על הבנזין בכלל, לא מעניין אותם.

אייל

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מאזדה 2 זה רכב מגניב עד שנוהגים בו. אני מקווה מאוד שעם העיצוב מגיע שינוי משמעותי בעוד פרמטרים.

על מה אתה מדבר? בדיוק ההפך. זה סתם רכב, עד שנוהגים בו. היא מאוד זריזה וכייפית וזה בערך הדבר היחיד שטוב בה (והאמינות).

emotion of motion

פורסם

אחרי המאזדה 3, עוד פרשנות של הג'ולייטה מבית מאזדה. הפעם הדמיון בפנים : דשבורד, פקדים מתחת לדשבורד, צורת הקונסולה ועוד כמה.

מצד שני, יש ביניהם שיתוף פעולה.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

נראית ממש טוב, אני יודע שזה נשמע כמו העתקה אבל יכלו לתת לה צבע גג אחר, או דפנות בצבע אחר ( כמו a1 ) מה לעשות זה ממש מיפה את הרכב. אבל באוברול היא נראית ממש טוב, בטח יגזימו ותימכר ב 100 ומשהו קיי

אוטו-מאניה :-)

פורסם

אף אחד לא יודע איזה מנועים הולכים להיות שם, כול אחד מפרסם משהו אחר.

פה כתוב

http://www.carscoops.com/2014/07/new-2015-mazda2-officially-breaks-cover.html

SKYACTIV-G 1.3-liter and 100PS (99hp) 1.5-liter gasoline units, and the 105PS (104hp) SKYACTIV-D 1.5-liter diesel

פה כתוב

http://www.autobild.de/artikel/mazda2-autosalon-paris-2014-motoren-und-preise-5206591.html

1,5 Liter

(75, 90, 115 PS),

ויש שמועות על היברידי עם מנוע וונקל.

אייל

פורסם

אני דווקא רואה יותר העתקה מאודי ו BMW, אבל למי אכפת. אני מקווה שהקו במיאטה החדשה יהיה בסגנון הזה. אני אוהב את המינימליזם הזה.

emotion of motion

פורסם

עיצוב פנים נראה מרשים, מעניין אם נזכה לראות את השילוב של הריפוד הבהיר בארץ. חיצונית היא פחות מרשימה מה3 האצ'בק אבל עדיין יפייפיה, מאוד דומה לקונספט.

בטח יגזימו ותימכר ב 100 ומשהו קיי

חוץ מה208, אני לא מצליחה לחשוב על אף סופר מיני אוטומטית שמתומחרת בפחות מ100K.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

באופן וודאי, יש שני מנועים: 1.5 ליטר בנזין ו-1.5 ליטר טורבו דיזל, רשמית לפי מאזדה. לדיזל 105 כ"ס ו-25.5 קג"מ, אלו נתונים רשמיים של מאזדה. לפי אתר אוסטרלי, שזכה לנסוע בדגם טרום ייצור, מנוע ה-1.5 ליטר יוצע בשני הספקים: כ-75 כ"ס וכ-107 כ"ס.

לגבי מנוע ה-1.3 ליטר זו שמועה בלבד ולגבי גרסה היברידית, מאזדה פרסמה את זה כבר די מזמן אך זה עדיין בשלב הפיתוח הטכנולוגי (כולל מנוע רוטורי).

פורסם

מבחינת עיצוב הפנים היא ממש ממש מזכירה את הA1 .

לגבי השוק הישראלי, במידה והם ישכילו לייצר אותה בתצורת 2 דלתות עם סאנרוף ועוד כמה דברים שיקסמו לצעירים היא יכולה להיות פצצת מכירות ( ע"ע פולו יאנג) .

פורסם
על מה אתה מדבר? בדיוק ההפך. זה סתם רכב, עד שנוהגים בו. היא מאוד זריזה וכייפית וזה בערך הדבר היחיד שטוב בה (והאמינות).

מה מגניב ברכב שיש בו רק דבר אחד טוב [שהוא זריז ביחס לקיה ריו, יופי טופי]?

היא זריזה ביחס למתחרות. וזהו. כל השאר לא מתעלה על המתחרות. היא לא נוחה, לא מאובזרת, לא חסכונית והכי מעציב: הגיר...אוי הגיר הטיפש. תכף צביקה פיק יספר עד כמה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

שאפו! יפה ומרשימה, כנראה הסופר מיני האסיאתית היחידה עם איכות חומרים ותחושה סמי-יוקרתית, שיכולה להסתכל לאירופאיות הטובות ביותר בלבן של העיניים.

:idea:
פורסם

מאזדה אישרה שה-2 תקבל מנוע הייבריד עם מנוע וונקל פצפוני בנפח של 300 סמ"ק שיפעל כמאריך טווח (כלומר יטען את הסוללות וכנראה לא יניע את הגלגלים). כמו כן, כמעט בטוח שיגיע בנזין 1.5 בשתי רמות הספק ו- 1.5 דיזל כמו שצויין בלינק שפרסם לוטוסאליס. יש שמועות שמדברות על 1.3 טורבו אם אני לא טועה אבל אין לזה סימוכין רשמיים.

אגב, אוטו אתר אוסטרלי פרסם סרטון מבחן קצר של אותה מכונית טרום ייצור:

כמה לדעתכם היא תעלה?אם זה 80-90 אלף שקל יש לי הרגשה שהיא תיחטף כמו לחמניה.

בטח... ברור... 80-90 אלף... נראה לך? ספייס סטאר עולה 80 אלף וקשה לי להאמין שדלק ישווקו את ה-2 על כל אבזורה במחיר דומה.

אני מאמין שהמחיר ינוע בין 105 לגרסת ליסינג ועד 110-115 אלף לגרסה מאובזרת יותר אם תגיע.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...