Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום הבעיה שהשמשה אחורית מושחרת וגם הפנסים מושחרים איפה אפשר לעבור טסט שהבודקים סוגרים אל זה עיניים עדיף באזור המרכז??????

פורסם

אז השמשה האחורית מושחרת, ככה שאתה לא רואה מה קורה מאחוריך, הפנסים מושחרים ככה שלא רואים אותך, ומה שמעניין אותך זה איפה תעבור טסט?

איפה הבטיחות שלך? איפה הבטיחות של שאר המשתמשים בדרך?

קצת אחריות אישית

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
אז השמשה האחורית מושחרת, ככה שאתה לא רואה מה קורה מאחוריך, הפנסים מושחרים ככה שלא רואים אותך, ומה שמעניין אותך זה איפה תעבור טסט?

איפה הבטיחות שלך? איפה הבטיחות של שאר המשתמשים בדרך?

קצת אחריות אישית

+1000

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם (נערך)

לפי מה שאני זוכר שמשה אחורית מותר להשחיר, פנסים אם הם מושחרים בגבול הטעם הטוב אף אחד לא ישים לב.

thebalckwolf איזה כיף לך עכשיו אתה רואה ובלתי נראה :lol:.

אנשים קצת פרופורציות.

עריכה אחרונה על ידי lei1989
Detailer.gif
פורסם
לפי מה שאני זוכר שמשה אחורית מותר להשחיר, פנסים אם הם מושחרים בגבול הטעם הטוב אף אחד לא ישים לב.

thebalckwolf איזה כיף לך עכשיו אתה רואה ובלתי נראה :lol:.

אנשים קצת פרופורציות.

אסור, מותר חלונות צד אחוריים בלבד, לא שמשה קדמית מרכזית, לא אחורית מרכזית, ולא שמשות צד קדמיות.

רואים הכול טוב דרך השמשה אחורית אפילו יותר טוב והפנסים זה השחרה בקטנה שאלתי איפה אפשר לעבור

סלח לי אם אני לא מאמין לך, כי מדעית זה בלתי אפשרי.

בכל מקרה, אני עושה את החשיבה שאתה לא עשית.

זה לא בטיחותי ולכן לא עובר טסט.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

רכבים שזה מגיע בהם מקורי מהמפעל - מותר.

במאזדה 3 זה לא המצב.

לכן או שתעבור במזל או שיכריחו אותך להוריד, ואז תעשה כמו כל שאר האנשים שמורידים ומחזירים דקה אחרי שעברו טסט.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

השרשור ננעל!

לא כסנקציה בגלל ההשחרות אלא בגלל שאף מכון בארץ לא מחפף מרצון, הוא מחפף כי אתה משלם למישהוא.

מאחר וזה לא חוקי ואנחנו לא מעודדים מעבר על החוק, השרשור ננעל.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...