Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט פנדה 4x4

mohen
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4379 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ה4x4 בחיים לא תעלה פה 70 או 80, מחיר הבסיס שלה כמעט כפול מהפנדה הרגילה, לכן 130 הוא מחיר "סמל"ת" ריאלי., בטווח הזה היא תתחרה בקרוסאוברים אוטומטיים עם הנעה קדמית, ולדעתי גם שם היא תחטוף כמה קונים.

אבל כמובן הכל תאורטי בלבד, הסיכוי שנראה אותה דומה לסיכוי שאנשי חמאס יעזרו לקשישים לחצות את הכביש, וחבל.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אני מחבב (מאוד!) את הרכב הזה עוד מנסיעה קצרה ולא ממצה בדור הקודם.

מסכים שהמחיר הריאלי הוא כ-130 אך שם הפנדה פוגשת את ה XV שנותן ׳יותר אוטו׳ בכל מובן.

פורסם
אני מחבב (מאוד!) את הרכב הזה עוד מנסיעה קצרה ולא ממצה בדור הקודם.

מסכים שהמחיר הריאלי הוא כ-130 אך שם הפנדה פוגשת את ה XV שנותן ׳יותר אוטו׳ בכל מובן.

כן ולא.

נכון שה XV גדול יותר והוא למעשה משפחתי עם קצת גובה, אבל יש כאלה שרוצים 4X4 קטן. וכן, כמו שיש כאלה שישלמו על רכב נישה אחר סכומי כאלה, ישלמו גם על פנדה 4X4. הענין הוא שאפילו לא מנסים בארץ...

פורסם

אני מעריך שב 100K היא תימכר היטב (אבל בהתבוננות במחירי חול של הדגם, נראה שזה לא מחיר ריאלי),

ב 115K היא תימכר אבל משמעותית פחות.

ב 130 היא תימכר אפילו פחות מה 4X4 בסיבוב הקודם שהובאה לארץ.

אולי איזה 4X4 קרוס טריביוטו IVECO :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אם כבר איווקו, זכור לי שהביאו רכב שטח אחד של איווקו מאסיף, מעניין מה עלה בגורלו. (אם הוא עדין בארץ)

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

בדיוק אליו התכוונתי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ראיתי אותו (איווקו) השבוע בצומת כנות

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

• תוכן חדש...