Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני בהחלט לא התכוונתי לצ'מפיון בענין זה. אם נראה בטעות שרמזתי על קשר בין המקרים - אז מדובר כאמור בטעות ואני מבקש כמובן להבהיר זאת שנית.

אני פשוט נתתי דוגמא לעסקה שאינה במזומנים והיתה מועדפת על יבואן מסוים.

הביקורת שלי על צ'מפיון היא בדרך התמחור ומתן ההנחות שלהם שמזכיר לי התנהלות של שוק, לא לגבי אופי כזה או אחר של מתן תקבולים.

תוספת - מאחר ויש הרבה עו"ד בפורום הזה -- הסיפור הראשון הוא משהו שנזכרתי בו שדיברו על "עסקת מזומנים" הסיפור השני קשור לעוד אחד ממבצעי צ'מפיון (היום זה עם ה-UP) שמגלם הנחה משמעותית מהמחירון ולכן התייחסתי לאווירת השוק.

אם נדמה למישהו שיש קשר בין הדברים - מדובר במקריות וביציר דימיונו בלבד.

המשפטנים מרוצים עכשיו?

עריכה אחרונה על ידי Doc Slow
  • תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אותו יבואן שאתם מתייחס אליו כבר אינו היבואן של אותו רכב... וגם שם לא ידוע על הסגנון הזה.

והשאלה חוזרת, למה הכוונה שיש הנחה על עסקת מזומן?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם (נערך)

לכן התייחסתי בלשון עבר לאותו יבואן. בקישור הבאתי התייחסות מסוימת להחלטת בית המשפט העליון אשר די מדברת בעד עצמה. שוב פעם - אין קשר לצ'מפיון, אלא זה משהו שעלה לי בקונוטציה מקרית.

"הנחת מזומן" (צריך לקרוא לזה הנחת צ'ק) זה משהו שכמה חברים וקרובים שלי נתקלו בו - לרוב מדובר בהנחה או הטבה שמגלמת בתוכה את השתתפות היבואן בתוכנית המימון.

בנוסף יש אנשי מכירות שמשתמשים בזה כתכסיס שיווקי ידוע (זה נכון גם למכונות כביסה ד"א) --

"אני רואה שאדוני מתעניין בבוש החדשה עם ה-2000 סל"ד סחיטה וייבוש במיקרוגל. המחיר שלה הוא 7000 ש"ח עם 32 תשלומים, אבל לכבוד חג הולדת בודהה (או שקר אחר) יש לנו מבצע ואנחנו מציעים אותה ב-5000 ש"ח למי שמשלם בתשלום אחד"

... דין ודברים ...

"שמע, החנות תבוא לקראתך וזה משהו שאנחנו יכולים לעשות רק כי אנחנו נציגים בלעדיים של בוש גרמניה. רק תדע לך שאנחנו נשארים בלי רווח ואני עושה את זה בלי עמלת מכירה כי אני באמת מאמין שהמכונה הזאת תשנה את חייך. תוכל לקבל הנחת מזומן ונארגן לך פריסה ל-6 תשלומים, מה אתה אומר?"

עריכה אחרונה על ידי Doc Slow
פורסם

נכון שקוראים לזה הנחת מזומן אבל יש לי הרגשה שהכוונה שלהם בהנחה הזו היא שהלקוח מוותר על טרייד אין עתידי במחיר מחירון (וגם משלם במזומן נגיד)

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

• תוכן חדש...