Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
למה העלו מחירים של דגמים שלהם? ורק אני חשבתי שהיורו בשפל :roll:

טקטיקה מקובלת אצל צ'מפיון.

תגיע לסוכנות, דבר איתם, אני מאמין שתגיעו לעמק השווה. או לחילופין, תמתין למכירות החיסול שהם עושים מדי פעם.

המכונית תמכור היטב (יחסית לקטגוריה כמובן) כי יש ל-4 הטבעות קהל די אדוק שחופף במידה מסוימת את קהל חובבי הג'יפונים. ג'יפון, 4 טבעות ויכולת ועיצוב ספורטיביים הם ללא ספק שילוב די מנצח.

לדעתי M135 הקלה והחזק יותר של המתחרה מבוואריה עדיפה כמשפחתית קטנה וחמה (חוץ מיכולת העפלה על מדרכות), אבל בסגמנט הזה מה שמוכר זה לא הנתונים "על הנייר" ואפילו לא זמני הקפה של הרינג או תחושת הגה, אלא העיצוב והמיצוב וזה יש ל-Q3 החמה בכמות גדולה בהרבה (וכמובן יכולת העפלה על מדרכות - גם יתרון חשוב ביותר).

עריכה אחרונה על ידי Doc Slow
  • תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לא קשור לפוסט המקורי, אבל סוף סוף עדכנו את האתר. למה העלו מחירים של דגמים שלהם? ורק אני חשבתי שהיורו בשפל :roll:

לא שמתי לב לשינויים במחירון שלהם. מה שכן, הם כל הזמן מפרסמים את אותו מבצע על הA5 בנפח 1.8 במחיר שנמוך בכ- 50k מהמחירון, אז אולי זה כלל שאפשר להפעיל על שאר הדגמים.

מחיר מופקע וגם את הרכב עצמו לא אהבתי.

שמע, אם מסתכלים על המתחרות, המחיר באותו איזור; כלומר אין פה איזושהי חריגה יוצאת דופן. עם זאת אני מסכים שהתמחור של המתחרות ממילא מוגזם ולכן גם מחיר האודי. אגב, A45 נמכרת ב400K, וM235 (שלא מגיעה עם שום דבר שמצדיק את הM) ב350 ככה שזה מקום סביר באמצע.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

מחיר לפני שנה ל-A3 הרגילה 162,400

http://www.cartube.co.il/%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%95%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91/%D7%90%D7%95%D7%93%D7%99-A3-%D7%94%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%94-%D7%91%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C-%E2%80%93-%D7%9E%D7%97%D7%99%D7%A8-%D7%94%D7%97%D7%9C-%D7%9E-162400-%D7%A9%D7%A7%D7%9C.html

מחיר לפני שנה ל-A3 ספורטבק 167,400

http://www.cartube.co.il/car-news/car-news-cat/%C2%A0%D7%90%D7%95%D7%93%D7%99-A3-%D7%A1%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%98%D7%91%D7%A7-%D7%94%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%94-2013-%D7%91%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C-%E2%80%93-%D7%9E%D7%97%D7%99%D7%A8-%D7%94%D7%97%D7%9C-%D7%9E-167400-%D7%A9%D7%A7%D7%9C

מחיר לפי האתר שלהם היום:

A3 רגילה - 170,700

A3 ספורטבק - 178,300

http://audi.co.il/wp-content/uploads/2014/06/%D7%A4%D7%A8%D7%96%D7%A0%D7%98%D7%95%D7%A8-A3.pdf

אני יודע שמאז ההשקה על ה-A3 הייתה "הנחת רצינות" של 8,000 ש"ח לכל דורש. עכשיו תהיה הנחה עוד יותר גדולה? :)

סתם עניין אותי לדעת מה נשתנה שהחליטו לעלות את המחירים כך.

פורסם

האירו ביול 2013 היה יקר יותר ב5 אגורות ממחירו היום. יכול להיות שזה בגלל עליית המע״מ.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

שוב פעם - המחיר אצל צ'מפיון הוא כמו המחיר שמפורסם על מסכי LCD בחנות. מדובר באינדיקציה בלבד.

סתם עניין אותי לדעת מה נשתנה שהחליטו לעלות את המחירים כך.

תכנס לסוכנות המרכזית שלהם מלובש קז'ואל בחולצת הוגו בוס ואומגה על היד (זה בשביל לקבל "הנחת רצינות", אפשר גם זיוף סיני טוב ב-50 דולר - אף אחד לא יזהה, באחריות) ותספר שאתה מתלבט בין A-CLASS או A3 לעצמך והשותף שלך למשרד המליץ על האאודי (אם אתה מתחת לגיל 30) או שאתה רוצה לקנות מתנה לבת שלך שבדיוק מתגייסת וחייבת תחבורה אמינה בשביל המסע כל יום מרמת אפעל לבסיס תל-השומר (אם אתה מעל גיל 45).

ככה תגלה פחות או יותר את גובה ההנחה (בוודאי היא תגדל מעט אחרי שתעשה נסיעת מבחן ותתחיל לדבר תכלס) הסקרנות שלך תבוא על סיפוקה.

פורסם

מניסיוני הדל, קל מאוד להביא את מחיר הa3 לסביבת המחיר של הגולף המאובזרת, מה שמרמז כמובן על חגיגת המחירים (לא רק אצלהם).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

זה אחלה והכל, אבל אנחנו לא מדברים על A3 (שמגיע באופן שוטף) אלא על רכב שככה״נ יגיע בהזמנה. קשה לי להאמין שהם יתנו הנחה דומה, שכן פה במקרה הכי גרוע, אם לא קנית הם לא הפסידו.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

You must be new here

זה היה נכון לו זה היה הדגם היחיד שהם מוכרים, או אחד מבין בודדים. זה לא המצב.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

המחיר של ה-RSQ3 תמיד היה 380,000.

350,000 זה מחיר לעסקת מזומן.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אבל איזו עסקה אינה עסקת מזומן? גם אם יש לך מימון מבנק/חברת מימון - היבואן מקבל הכל במזומן...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם (נערך)
אבל איזו עסקה אינה עסקת מזומן? גם אם יש לך מימון מבנק/חברת מימון - היבואן מקבל הכל במזומן...

לא מדויק, היה יבואן מסוים שדווקא נתן העדפה ללקוחות ששילמו בצ'קים מוסבים ממקור עלום והיו מקורבים ל-"מרשי הינו איש עסקים לגיטימי" מסוים...

בהחלט יכול להיות שבאווירת השוק שכל כך אוהבים בצ'מפיון (מחיר מחירון מופרך ומגוון מבצעי "רק היום") תקבל הנחה אם תשב מול הסוכן בפוזה של באסטיונר, תוציא ערימת שטרות מגולגלים מהכיס ותתחיל לספור אותם מול העיניים שלו.

פורסם

אתה רציני?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם (נערך)

לגבי אותו יבואן מסוים, אני לא אמרתי כלום, זה הם אמרו. כמובן שהכל לכאורה, מרשי הינו איש עסקים לגיטימי אשר המשטרה תפרה לו תיק. הדברים יתבררו בבית המשפט ומרשי יצא לחופשי ויוכל להמשיך לנהוג ב-750iL אותה רכש בכסף שהרוויח ביושר.

לגבי צ'מפיון, זאת הייתה הערה סרקסטית.

פורסם

גם אם זה מצחיק מישהו, הספקולציות שלך על צ'מפיון, זה לא לעניין. דבר בעובדות.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...