Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולקסווגן up במחיר מבצע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המחיר הזה זהה פחות או יותר האחיות התאומות מיי וסיטיגו, שמגיעות עם שנתיים אחריות בלבד (לעומת 3 בפולקסווגן). אז בהשוואה אליהן - כן, בהחלט שווה.

אבל, יונדאי i10 ידנית ידנית עולה פחות, כוללת 3 שנות אחריות ונותנת חבילה טובה יותר לדעתי. אז בהשוואה אליה - לא, לא שווה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

שווה ללכת לסוכנות סקודה או סיאט ולראות בכמה הורידו את המחיר שלהן, ה-UP לא שווה את הכסף כל עוד יש מכונית זהה אליה בדיוק עם סמל אחר על הגריל במחיר זול יותר.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
המחיר הזה זהה פחות או יותר האחיות התאומות מיי וסיטיגו, שמגיעות עם שנתיים אחריות בלבד (לעומת 3 בפולקסווגן). אז בהשוואה אליהן - כן, בהחלט שווה.

אבל, יונדאי i10 ידנית ידנית עולה פחות, כוללת 3 שנות אחריות ונותנת חבילה טובה יותר לדעתי. אז בהשוואה אליה - לא, לא שווה.

אם כבר אחריות, עוד 4 שנים נוספות על גיר ומנוע בתוספת 3500 ש"ח בלבד מעל הI10, ע"י מעבר לקיה פיקנטו.

64,400 ש"ח לקיה פיקנטו

60,900 ש"ח ליונדאי I10

פורסם

אחריות למנוע וגיר פחות רלוונטית ברכבי מיני ידניים לדעתי. לרכב עם מנוע טורבו+תיבת הילוכים כפולת מצמדים זה כבר ממש שווה. :wink: אין שום סיבה לשלם את ההפרש עבור הפיקנטו. עבור הואגית? זה תלוי עד כמה חשובה לקונה הבטיחות.

פורסם

אני חושב שאתה מתעלם מנקודה מהותית וזו צריכת הדלק העדיפה מאוד של האפ על פני היונדאי. אחד היעדים של מכוניות מיני /עירוניות כאלו זו צריכת דלק ופליטת מזהמים נמוכה. מה גם שהאפ הרבה יותר איכותית מבחינת איכות הגימור והחומרים של תא הנוסעים. חבילה של עוד או פחות איבזור היא בהחלט פקטור אבל לא הייתי מחליף למשל שלושה קילומטר נוספים לליטר בחיישני רוורס למשל.

פורסם

במה בדיוק תא הנוסעים של הUp! יותר איכותי מהi10 החדשה?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

למרות שאני לא מתעניין בשום אחד מהרכבים, יהיה מעניין מאד לראות מבחן בינהם. מקווה שמישהו ירים את הכפפה.

אוטו-מאניה :-)

פורסם
ממתי המחירים כאלו זולים לרכבים האלו? :shock:

ברוך הבא לסגמנט היחיד בשוק הרכב בישראל בו יש תחרות. המחירים ככה כבר לפחות שנתיים. לדעתי יותר.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
אחריות למנוע וגיר פחות רלוונטית ברכבי מיני ידניים לדעתי. לרכב עם מנוע טורבו+תיבת הילוכים כפולת מצמדים זה כבר ממש שווה. :wink: אין שום סיבה לשלם את ההפרש עבור הפיקנטו. עבור הואגית? זה תלוי עד כמה חשובה לקונה הבטיחות.

ההשוואה שלי הייתה I10 מול פיקנטו, לא מול הUP. ששם זה בכלל שנתיים אחריות, ועוד אחריות של צ'מפיון.

בטיחות? כמה הבדל יש? ומה עם אבזור?

פורסם

המחירים זולים פשוט כי יש תחרות בתחום הזה... זה כבר ככה לדעתי שנה שנתיים או אפילו יותר.

שים לב שרכבי המיני הם מהנמכרים ביותר (בדגש על הפיקנטו בשנה האחרונה).

ההשואה מול היונדאי והפיקטנו קיימת וידועה, לא? אני יודע שI10 הביאה תוצאה יחסית מאכזבת במבחני ריסוק, כך שהנקודה על הבטיחות הולכת לפיקנטו.

אבזור זה תלוי איזה דגם. רק בדגם המאובזר יותר של היונדאי יש 4 חלונות חשמל ומראות חשמליות.

• תוכן חדש...