Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולקסווגן up במחיר מבצע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא יודע אם זה קריטי, אבל האפ נבחנה ב2011 והI10 ב2014. יכול להיות שהתנאים הוחמרו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אני חושב שאתה מתעלם מנקודה מהותית וזו צריכת הדלק העדיפה מאוד של האפ על פני היונדאי. אחד היעדים של מכוניות מיני /עירוניות כאלו זו צריכת דלק ופליטת מזהמים נמוכה. מה גם שהאפ הרבה יותר איכותית מבחינת איכות הגימור והחומרים של תא הנוסעים. חבילה של עוד או פחות איבזור היא בהחלט פקטור אבל לא הייתי מחליף למשל שלושה קילומטר נוספים לליטר בחיישני רוורס למשל.

אני חושב שאתה מתעלם מהעובדה שצריכת הדלק באפ טובה בגלל שימוש בגיר רובוטי מתסכל, בעוד ל-i10 האוטומטית יש גיר שאפשר לחיות איתו. בדגמים הידניים ההבדל בצריכת הדלק בין האפ ל-i10 אינו גדול במיוחד ומניסיוני האישי המתבסס על מדידות בשטח אינו מהותי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הגיר הרובוטי בסיאט מיי אכן מאד מדכא ומציק. להשוואה, הרובוטי של פיאט 500 הרבה יותר נורמלי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לכל דגמי פולקסווגן יש שלוש שנות אחריות החל מפברואר ולכן בתמחור זהה ל-Mii ול-Citygo יש ל-UP יתרון.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בתור אחד שיש לו סיאט מיי שזה רכב זהה לVW אפ, הייתי ממליץ לך ללכת אליה מהרבה יתרונות שיש בה, אני ממליץ על הדגם הידני.

האפ מאוד בטיחותית איכות החומרים גבוהה מאוד(אני לא מדבר על אבזור, אני מעדיף פחות אבזור ואיכות יותר גבוהה), המנוע יותר טוב,

מבחינת ביצועים הוא יותר מהיר. אגב בשנה שעברה הסיטיגו שזהה לאפ קיבלה רכב השנה של AUTO EXPRESS, הוא כיפי לנהיגה.

בכללי אני מאוד מרוצה ממנו ומאוד ממליץ לך ללכת אליו. אגב הרכב מגיע עם מערכת לבלימה אוטומטית דבר נחמד ביותר.

מבחינה מכנית לדעתי היא הסופר מיני הטובה ביותר ולדעתי זה הדבר החשוב ביותר ברכב(לי לפחות זה יותר חשוב מכל סוגי האבזור)

פורסם

אם כבר אחת מאחיות VAG - הבחירה הכי הגיונית היא Mii עם 3 דלתות שנמכרת ב57K על הכביש או משהו כזה.

מי שצריך 5 דלתות וחושב על ה Up! ב65K - שיוסיף 5K ויקח פיאסטה ידנית שמתעלה על הVW בכל פרמטר למעט הבדל שולי בצריכת הדלק.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
אם כבר אחת מאחיות VAG - הבחירה הכי הגיונית היא Mii עם 3 דלתות שנמכרת ב57K על הכביש או משהו כזה.

מי שצריך 5 דלתות וחושב על ה Up! ב65K - שיוסיף 5K ויקח פיאסטה ידנית שמתעלה על הVW בכל פרמטר למעט הבדל שולי בצריכת הדלק.

מסכים, אבל למה לא איביזה או פאביה ?

אוטו-מאניה :-)

• תוכן חדש...