Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעבר לעיצוב החיצוני המדהים, המכונית תציע לא מעט בתחום ההתנהגות והביצועים ותציג את פלטפורמת המנועים החדשה של יגואר.

http://www.topgear.com/uk/car-news/jaguar-xe-small-saloon-2014-07-15

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

מצד אחד נשמע מעניין. המתלה הקדמי שלקוח מה-F טייפ גם נשמע טוב.

אבל הגה חשמלי חדש + מנועים קטנים חדשים = משהו לא מסתדר. בסוף זה יהיה חצי פיתה כמו CLA.

משכנתא זה קל

פורסם

כנראה שהאנגלית שלי כבר לא משהוא, הצלחתי להבין מהכתבה שתהיה יגואר XE עם מנוע 1500, שלושה צלינדרים...:shock2::shock2::shock2:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם (נערך)

ומה רע בזה? העולם מתקדם והאופנות בתחום הרכב משתנות.

פעם היה ברור שמכונית יוקרה חייבת להיות מצוידת במנוע 8 בטור, כי זאת התצורה עם הפעולה החלקה ביותר, במיוחד בסל"ד נמוך. לאט לאט התצורה הזאת נזנחה ובשלב מסוים גם רולס רויס עברו ל-V8 המוני כאחרונת הקדילקים. השמש לא כבתה.

אחר כך היה שיגעון עם מנועי 6 בטור - התצורה ההרמונית - ברור שרכב גרמני אמיתי (או יגואר) חייב מנוע כזה (אלא אם הוא פורשה). מרצדס עברו ל-V6 פושטק וכלום לא קרה. לאחרונה BMW עברו ל-4 בטור טורבו ברוב הדגמים ומוכרים אותם כמו לחמניות חמות (אנשים שכחו שהם התחילו עם 4 בטור מצוין לפני שה-6 שלהם הפך לפופולרי). אודי קווטרו האגדית בכלל הסתדרה יופי עם חמש בוכנות ושבלול אחד.

מנוע 3 בטור? אותם סיפורים - לא מאוזן מטבעו, מתאים למכוניות קטנות ומטרטרות, קונפיגורציה שלא מתאימה להספקים גבוהים. אבל היום אפשר ליצר מנוע 1.5 ליטר משולש בוכנות ומוגדש טורבו שיתן 200 כ"ס והמון מומנט מסל"ד נמוך וכל זה באופן חלק ומכובד - כיאה ליגואר.

עריכה אחרונה על ידי Doc Slow
פורסם

אבל מצד שני, יהיה 3 ליטר v6.

מעניין מה יהיה התמחור של ״מאיר״.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אני לא ממש מצליח להתחבר למנועים קטנים. מקווה שזה לא יהיה "חצי קלאץ'" של עבודה.

האם זה לא קשה לעזוב את ההרגשה של נסיעה ברכב מוגדש, ולחזור חזרה לשגרת המנוע האטמוספרי?

אצלי כואב לחזור למאזדה 3 גם אחרי שאני נוהג על סוס רתום לכרכרה.

פורסם

מנוע 3 הוא לדעתי אופנה חולפת.

כאשר יצברו מספיק קילומטרים הבעיות אי איזון יצוצו ביתר שאת.

זה שהוא חסכוני יותר מ 4 זה נכון אבל עדיין הבעיה המדוברת היא בעיתית.

שיטות האיזון היום (תכנון מדוקדק,משקלות איזון, קרנק כבד) מעולות ברכב חדש ומאבדות יעילות בהמשך.

כאשר נגיע למצב שמחליפים מכונית כל 3 שנים זה פתרון טוב.

עד אז - אני ישאר אם היטי 4 צילינדר המסכן שלי...:-)

Kia Niro 2017

פורסם

שכחתי להגיד - היגואר החדשים מדהימים, מקווה שהבריטים ימשיכו להכות בגרמנים (לא במונדיאל).

אם הייתי מנכל BMW הייתי מודאג (לא יותר מדי).

בארץ - יקר לי מדי, אני יחלום על משומש בעוד כמה שנים.

Kia Niro 2017

פורסם
מנוע 3 בטור? אותם סיפורים - לא מאוזן מטבעו, מתאים למכוניות קטנות ומטרטרות, קונפיגורציה שלא מתאימה להספקים גבוהים. אבל היום אפשר ליצר מנוע 1.5 ליטר משולש בוכנות ומוגדש טורבו שיתן 200 כ"ס והמון מומנט מסל"ד נמוך וכל זה באופן חלק ומכובד - כיאה ליגואר.

עם יד על הלב, היית רוכש יגואר 3 צילינדר?

אני לא למען האמת.

אין לי בעיה עם מנועים צנועי נפח, זו מגמה שמתפתחת בקצב מהיר עם תוצאות מרשימות לכל הדעות.

אבל,

לשים מנוע 1.2 ליטר בסקודה או סיאט זה סביר, לשים 1.5 ביגואר לטעמי תיצור קצת זילות מותג, בטח כשאנחנו מדברים על רכב שעתיד להתחרות בסגמנט של סדרה 3 וכו', מילא אם היה מדובר על איזו יגואר קומפקטית חסכונית.

לא מסתדר לי החיבור של רכב ממותג יוקרה\פאר עם מנוע 3 צילינדרים בסגמנט המשפחתיות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אין אתרים אחרים שמדברים על מנוע 1.5

מה שכן אומרים זה שהמנועים הקטנים שלהם בנויים מצילינדרים בנפח של 500 סמ"ק.

יש 2.0 ויש 3.0 שבנויים מאותם צילינדרים בנפח 500 סמ"ק.

אפשר לעשות גם 1.5 משלושה צילינרים.

בשנים האחרונות המכירות של יגואר צונחות, אני מקווה שההודים יצליחו לעשות ליגואר מה שהם עשו ללנד רובר.

הגרמנים לא צריכים לדאוג בעשר שנים הקרובות, יקח להם הרבה זמן להגיע למכירות רציניות.

אייל

פורסם
אין אתרים אחרים שמדברים על מנוע 1.5

מה שכן אומרים זה שהמנועים הקטנים שלהם בנויים מצילינדרים בנפח של 500 סמ"ק.

יש 2.0 ויש 3.0 שבנויים מאותם צילינדרים בנפח 500 סמ"ק.

חצי ליטר לצילינדר זה הנפח האופטימלי במנוע שריפה פנימית, מספר שידוע שנים רבות

פורסם

בשנים האחרונות המכירות של יגואר צונחות, אני מקווה שההודים יצליחו לעשות ליגואר מה שהם עשו ללנד רוברת

זה לא נכון.

המכירות של יגואר עולות.

http://www.forbes.com/sites/greatspeculations/2014/07/10/riding-on-china-growth-jaguar-land-rover-could-reach-one-million-annual-sales-by-2020/

emotion of motion

פורסם

יגואר לדעתי נשארה כאחד המותגים המסחריים בעולם ברכב שבוא עדיין מגניב ושומר על אופיו (לא לעוד הרבה זמן) זאת בזכות מיעוט דגמים שכל אחד מהם הוא יגואר יגואר! כמו שהמותג נתפס בתודעה הרחבה. להבדיל מן הגרמניות שמוציאות כל שבוע בערך דגם שממלא פער שיווקי חדש.

Porsche 944 turbo

• תוכן חדש...