Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4385 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אתן את הכמה סנטים שלי, מעטים אבל מאמין שלא יזיקו בטוח.

ראשית, בשביל להרוויח כסף צריך להוציא כסף, זה אולי הדבר היחידי שבטוח אחרי המוות.

לכן, מה שאני מציע לך זה לעשות חושבים עם עצמך, האם אתה חושב שהמוצר הוא סתם מגניב או שיש פה משהו מעבר ועד כמה אתה מוכן להשקיע בזה.

אם החלטת שלא, לא נורא, זה גם בסדר. אם החלטת שכן, תפנה למשרד עורכי דין שמתמחה בתחום, תקבע פגישה עם עורך הפטנטים שלהם, בפגישה תסביר לו/לה במה מדובר, תתאר את המוצר בצורה הכי טובה שאתה יכול. בתחום הזה המשחק הוא מצד אחד כמה שיותר פרטני ומופרט על מנת שתוכל לרשום וכמובן לקבל הגנה, מצד שני לראות היכן אתה יכול להרשות לעצמך להיות "כללי". הכוונה היא שיש הבדל בין שבשבת שמסתובבת נגד כיוון הרוח שזה כללי וספק אם ניתן להגן על זה לצורך העניין, אלא מול שבשבת שמסתובבת כנגד הרוח רק בשעות אחר הצהריים, כשפנייה לכיוון השמש השוקעת, וגם זה רק בחודשי הקיץ. (בכוונה ההגזמה על מנת להראות לך כמה זה לא ישים ולא מעניין בשיט) כמו כן, יש לקחת בחשבון שאם התיאור מפורט מדי, יכול לבוא כל אחד ולשנות את זה משעות אחר הצהריים לשעות הבוקר המוקדמת/חודשי האביב וכו'.

שנית, עניין הרישום עולה לא מעט כסף, אבל אם אין רישום קיים, הסיכוי שהכסף "לא יחזיר את עצמו" הוא די זניח, במקרה הכי גרוע תמיד תוכל לבקש את מחיר "העלות" שלך. ואם לא היום או מחר, אז מתישהו בטוח. בכל סיטואציה אחרת המוצר פשוט לא מעניין.

דבר נוסף שחשוב, אני לא יודע עד כמה הייתי מתלהב לעבוד עם משרד עורכי דין שלא מקבל שכ"ט אלא שותף באחוזים.

מאוד סביר להניח שזה לא יהיה עיקר עיסוקו כי ישנה את הפעילות השוטפת של העסק ומנגד הוא ימתין בסבלנות לחלקו.

אני קבלתי הצעות הזויות (לטובתי) ואני יכול להגיד שוויתרתי עליהן, הוצאתי כ"א ושלמתי כמו גדול, בדיעבד? לא הייתי עושה את זה אחרת.

יכול להיות שאני פסימי, אבל אני יכול להגיד בוודאות שאני יודע על מה אני מדבר.

מכיר את התחום מקרוב, מאוד מקרוב. אפשר להגיד שאני די "מומחה".

אם תרצה עזרה נוספת, אשמח.

• תוכן חדש...