Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4356 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהנחה שאינם גנובים, כן.

אתה כקונה אמור לעשות את השיקול שלך אם שוה לך או לא.

בתחום הג'יפים זה מאוד נפוץ.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

העניין הוא שמפרוק אתה אולי רואה את המצב הפיזי של הצמיג (למרות שבטח מבריקים אותו עם מוצרי טיפוח) אבל לא יודע כמה ק"מ עבר. נשמע לי משהו לא בטיחותי בעליל. זה בערך כמו למכור מצנח משומש

פורסם

אתה רואה תאריך ייצור, ומקבל החלטה אם מתאים לך או לא.

אתה רואה את הדופן, אתה רואה את הסוליה מבנים ומחוץ.

לפעמים מגדילים מידה למרות שיש לך סט בן חצי שנה, לפעמים אותה רוצה פרופיל שונה.

זה בטיחותי ואין עם זה בעיה עקרונית, וזה בטיחותי כל עוד אתה קונה צמיג תקין.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

לשעבר:

פורסם (נערך)

לא ניתן לעשות הכללות. כל מקרה לגופו.

יש צמיגים משומשים ברמה מאוד גבוה (רכב חדש לאחר כמה חודשים על הכבש שעבר תאונה,מפירמה מובילה) הבעיה

שהם בדרך כלל עוברים לחברים ומשפחה. (איך אני יודע את זה? מכיר כמה בני דודים מהתחום,שאצלם זה נפוץ)

לדוגמה צמיגים לרכבי שטח הם מאוד יקרים ואחת האופציות זה ללכת על משומש.

אבל לא ממליץ למי שלא מכיר איך זה עובד? ויודע לבדוק איכות צמיגים? ללכת על משומש (אני למשל מעדיף חדש ברוב המקרים)

כי רוב הסיכוי שתיפלו על צמיג שעבר הרבה ולא במצב הכי מיטבי.

עריכה אחרונה על ידי yogev20
פורסם

לפני הרבה שנים רכשתי סט שצמיגי שטח מלא לדיפנדר שהיה לי. הם ירדו מאוטו של בנאדם אחרי חודש, כשהוא הבין שלא נעים לו לנסוע על צמיגים כאלה מרעישים. הם היו מצויינים.

בהזדמנות אחרת באתי לראות סט צמיגי AT לרכב שטח, ממישהו שקנה עודפים מהצבא. הוא שטף את הצמיגים ופוצץ אותם בשמן שייראו חדשים. ראיתי עליהם שהם גמורים ויבשים, ולא קניתי.

יש ויש, וצריך לבדוק היטב כמו כל דבר משומש. לשמחתנו יש תאריך ייצור על הצמיגים.

לשעבר:

פורסם
גם קונדומים?

בעיקר של מפורסמים.

לעניננו, את הצמיגים שיש לי כרגע רכשתי משומשים מבחור שהגדיל את מידת הג'אנטים שלו, ונסע עליהם סה"כ כ5K ק"מ (קיבל אותם עם הרכב מהחברה).

פורסם

במידה ותאריך לא רחוק שנות אור מהתאריך של היום (תאריך הקנייה), וניתן לראות בפירוש שלא מדובר בצמיגים גמורים, לפי דעתי אי אפשר לשלול אופציה כזו.

אך כמו שחברי הפורום אמרו, כל מקרה וגופו.

האם זה לא קשה לעזוב את ההרגשה של נסיעה ברכב מוגדש, ולחזור חזרה לשגרת המנוע האטמוספרי?

אצלי כואב לחזור למאזדה 3 גם אחרי שאני נוהג על סוס רתום לכרכרה.

פורסם
לדעתי הבעיה היותר גדולה זה, שאתה לא יודע לאיזה צד, הצמיג הסתובב.

אתה מתקין את הצמיג לבד או הולך לפנצ'ריה? אז מה ההבדל בין צמיג שאתה קונה ממישהו פרטי לבין צמיג שאתה קונה בפנצ'ריה?

לשעבר:

• תוכן חדש...