Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4390 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא שאני חו"ח נגד לצמצם איזה אגרה או מס אבל כולכם מנהלים ויכוח על "איזה מס/אגרה לבטל" כאילו המדינה כבר כמה עשורים נהניית מעודפי תקציב.

עודף תקציבי אולי אין, אבל כסף יש והשאלה היחידה היא לאן הוא מנותב.

פורסם

הלוואי שזה יעזור למרות שאני בספק רב.

האגרות רישוי באמת גבוהות מאוד והיה עוזר אם זה היה יורד אפילו במעט.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

חתמתי.

אבל בכנות - הייתי מוכן לשלם אגרה שנתית של 2000 ש"ח ו-9 ש"ח לליטר דלק אם הייתי מקבל התחייבות שכל הכסף הזה יזרום לתשתיות תחבורה ציבורית הולמות עם חיבור בין רכבות פרבריות לרכבת תחתית בגוש דן ושכל המערכת הזאת תפעל 7 ימים בשבוע.

פורסם

9833 כבר חתמו.

ואני לא אחד מהם.

אתם צריכים להבין שהורדת מס יוצרת חור, ואת החור יש צורך למלא ובסופו של דבר המס הזה יצוף בצורה אחרת. וכרגיל עם הממשל האובר סוציאליסטי - אותו מס כנראה יפול על העצמאיים והחברות הקטנות, שהם בתכלס המנוע של המדינה.

כמו כולם, אני ממש לא אוהב להוציא כסף, אבל לפחות אני יודע שה1500 שקלים האלו נגבים ע"י משרד שבאמת עושה ועשה המון בשנים האחרנות, וראו כראיה את המהפך התחבורתי העצום שבצפון הארץ ודרומה.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם
לפי ההיגיון הזה ירידת מיסים אף פעם לא אפשרית.

לא במדינה שרק מעבירה אחריות מהפרט לעצמה.

אנקדוטה קטנה - בן פרנקלין אמר פעם (זה לא ציטוט מדוייק) ממשלה שדורשת מאזרחיה 10% ממרצם או כספם תחשב לממשלה רודנית.

מה נאמר היום?

פורסם (נערך)

חבר, קרא את דברי בשנית: "עצומה שבאמת שינתה משהו (מעבר לסיקור תקשורתי)"

בשבילך המדד להצלחה הוא כמה באז נוצר, או המחיר שתשלם בעת חידוש הרישיון?

דיבורים כמו חול, אתה יודע...

עריכה אחרונה על ידי Yarin
פורסם
9833 כבר חתמו.

ואני לא אחד מהם.

אתם צריכים להבין שהורדת מחירים בתחום הסלולר יוצרת חור, ואת החור יש צורך למלא ובסופו של דבר המחירים האלו יצופו בצורה אחרת.

שיניתי את הטקסט שלך טיפונת. זה מה שנאמר בזמנו על הוזלת מחירי הסלולר וכניסת עוד מפעילות. והפלא ופלא, זה עבד.

אני לא אופטימי לגבי העצומה הזו, הסיכוי שהממשלה תתחיל לקצץ בהוצאות המטופשות שלה על מנת לספוג את ההפרש הזה הוא אפסי (מישהו אמר 6K, יותר ממשכורת חודשית של שכיר, על פרחים עבור שרה'לה? או 10K על גלידה פיסטוק?). אבל אולי הממשלה תחליט להטיל מס אחר במקומו, על דברים שנחשבים יותר למותרות, כמו המס על טלויזיה מעל גודל מסויים וכדומה. ייתכן שהמס יעבור שינוי ויחושב לפי קטגוריה וגודל מנוע, גם זו אופצייה. יש מה לעשות ויש מה לשנות, אבל אם זה יזוז אני לא יודע.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
חבר, קרא את דברי בשנית: "עצומה שבאמת שינתה משהו (מעבר לסיקור תקשורתי)"

בשבילך המדד להצלחה הוא כמה באז נוצר, או המחיר שתשלם בעת חידוש הרישיון?

דיבורים כמו חול, אתה יודע...

שמעון אקהויז הוא יזם הייטק ותיק ומוכר במשק הישראלי שהעלה באתר עצומה שקוראת להחרים את שעון החורף בישראל.

שעון החורף בישראל חל במדינת ישראל בחודש ספטמבר, ואילו במדינות אירופה ובארה"ב הוא חל רק בסוף אוקטובר ובתחילת נובמבר, בהתאמה.

עצומה זו סחפה אחריה מאות אלפי ישראלים בתוך ימים, ועד היום חתמו עליה מעל 380,000 אנשים.

העצומה העלתה את הנושא לסדר היום הציבורי, הגיעה לראש החדשות באתרי אינטרנט, פתחה את מהדורות החדשות בטלוויזיה, הופיעה בשערי העיתונים המובילים, הפכה לשיחת היום בתחנות הרדיו השונות, ואף עוררה סערה בישיבת הממשלה.

בעקבות העצומה, הודיע שר הפנים על הארכת שעון הקיץ עד לסוף אוקטובר, כמקובל ביתר מדינות העולם המערבי.

שדולת הגמלאים בחיפה העלתה עצומה באתר היוצאת נגד הקיצוץ בקצבאות הזקנה במסגרת "חוק ההסדרים".למעלה מ-84,000 ישראלים חתמו על העצומה. התהודה הייתה כלל-ארצית, כולל כנסת ישראל, ממשלת ישראל וארגונים חברתיים נוספים, כגון "כן לזקן".

‎העצומה הגיעה לועדת העבודה והרווחה של הכנסת‫,‬ והייתה הגורם המכריע בהחלטת הועדה לבטל את הקיצוץ‫.‬

ובקיצור תקרא את כל העמוד:

http://www.atzuma.co.il/press

יש להם גם הוכחות על השפעת העצומות והם לא סתם זורקים מילים לאוויר.

סה"כ עדכנתי את מצב העצומה כעת ובאז תקשורתי בסופו של דבר מגיע לגורמים הרלוונטיים בנושא.

Miata ND2

• תוכן חדש...