Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4402 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

לצערי היום בבוקר הייתי מעורב בת.ד קלה (נזק בלבד) בצומת הרחובות ז'בוטינסקי ודרך יצחק רבין בפ"ת.

אני הייתי בנתיב הפנימי לפנייה שמאלה, ג'יפ וולוו סטה לנתיב שלי ושיפשף לי את צד הרכב.

כפי שניתן לראות בסירטון, הנהג המשיך בדרכו. לשמחתי היה לו רמזור אדום ושם יכולתי לבקש ממנו לעצור בצד (לטענתו לא שם לב לתאונה).

יש לציין שהנהג התנהג באדיבות ובצורה מכובדת, לקח על עצמו את האשמה ולא ניסה להפיל אשמה.

הנהג ביקש לסגור את הנושא בינינו ולא לערב ביטוח בגלל השתתפות עצמית גבוהה אצלו (מעל ל 2,000 ש"ח) והציע לי

לתקן אצל מוסך שהוא עובד איתו ומטפל בו בכל רכבי החברה שלו והתיקון יהיה על חשבונו.

לאחר שיחה נוספת בטלפון, אמר שמוכן לשלם על תיקון אצל מוסך לבחירתי בגדר העלות הסבירה.

איך לדעתכם עלי לפעול?

לתקן במוסך שהנהג קשור אליו או מוסך אחר?

בנוסף אשמח לשמוע על פחח הוגן באיזור פתח תקווה על מנת לגשת אליו להצעת מחיר.

יש גם שפשוף על הצד של הפנס, האם הפחח מטפל גם בזה או שעלי לפנות לבעל מקצוע נוסף?

הייתי רוצה סה"כ להחזיר את המצב לקדמותו, אין לי כל עיניין "לדפוק" את הנהג עם תיקונים יקרים, אך מצד

שני אני לא רוצה כל מי קומבינות על האוטו שלי.

מצורפות התמונות של הרכב שלי אחרי התאונה והנזקים.

IMG_1705.jpgIMG_1702.jpg

תודה, מארק.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לפי התמונות הנזק נראה מינורי ונראה שיהיה כרוך בצביעה של הטמבון/כנף. השפשוף (בהנחה וזה רק שפשוף והעסק לא נסדק) על הפנס נראה שיכול לרדת עם פוליש.

פורסם

פנה למוסך שמקובל עליך, בקש הצעת מחיר לתיקון והגש אותה לפוגע. אם מקובלת עליו - תקן. אם לא - יהיה עליך להזמין שמאי ולהתחיל תהליך טיפה יותר ארוך ובסופו של דבר יותר יקר.

אופציה שניה - פנה לסוכן הביטוח שלך כדי שיטפל בנושא מול הפוגע. זה לחם חוקו והוא אמור להכיר את הנהלים על בוריים. הדרה או איפלו טיפו על ידי סוכן הביטוח אין פירושם בהכרח הפעלת הפוליסה (שלך או של הפוגע).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה על התגובות חברים.

האם במוסך אצל הפחח יטפלו גם בפנס או שבזה מטפלים לחוד?

אשמח להמלצה על פחח טוב באיזור פ"ת וכמו כן האם הייתם פונים למוסך שלו? (היתרון בכך הוא שאני בעצם לא משלם

כלום למוסך לעומת אם אני הולך למוסך לבחירתי ואז עלי לשלם ואחר כך לדרוש ממנו את הסכום בחזרה).

פורסם

לך למוסך מומלץ, ולא לזה שהוא עובד עמו. קבל הצעת מחיר, וגש אתו ביחד, שיהיה מרוצה. פחח מחליף גם פנס אם צריך.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

קשה לי להאמין שהוא ילך איתי למוסך, לפי מה שהוא אומר הוא מנכ"ל של חברה גדולה ואין לו זמן להתעסק בזה.

אשמח אם מישהו ימליץ על פחח מומלץ (מניסיון בבקשה, לא שמועות) בפתח תקווה והסביבה.

אם לא ימצא כזה, כניראה שאפנה מחר למוסך שבו אני מטפל כדי שיפנה אותי לפחח לפי המלצתו.

פורסם

חתיכת זבל ! כמעט זרק אותך לתמרור .

לא מסתכל במראות , הכביש של אבא שלו , ועוד עושה את עצמו לא ראיתי - לא שמעתי , אבל "טוב שעצרתה ואמרתה לי " .

אל תלך למוסכי קומבינה שלו , אלא תלך למוסך שבאמת יעשה לך עבודה טובה .

תסתכל בפורום " מוסכים, בעלי מקצוע ונותני שירותים בענף הרכב. " .

אולי תמצא שם מוסך פחחות מקצועי .

פורסם

יש פחח וצבעי בסגולה,

בתחילת החודש נכנסתי במישהו ושברתי לו את הטמבון,

יש איזה מוסך שאבא שלי מטפל אצלו את הרכב של העבודה אז הוא שלח אותי לשם, הבחור הזה רצה 1800 שקל על טמבון לטיוטה קורולה.

עליתי עוד 4 פחחים ונכנסתי לבחור הזה. בחור חביב ביותר אמין וישר, רצה 1000 שקל , יום למחרת 7 בבוקר נכנסנו אני ובעל הטיוטה למוסך,

בעל המוסך שלח את אחד העובדים שלו לקחת את בעל הרכב לעבודה, { בעל הרכב עובד בהרצליה} והבנתי שגם החזיר אותו שהרכב היה מוכן,

שבעל הרכב לקח את הרכב הוא התקשר אליי ואמר לי שהפחח הזה משהו משהו , שהוא מבסוט עד הגג, ואין לו מילים להודות לי שלא עשיתי עליו איזה קומבינה ולא לקחתי אותו לסתם פחח.

על הדרך נכנסתי לחבר טוב מוסכניק , וסיפרתי לו , הוא המליץ לי בחום עליו ,בכל מיקרה זה ההמלצה שלי, אם זה מעניין אותך אני יכול לזרוק לו מילה ותעבור תבדוק מה הוא מציע לך

פורסם

rms130d - אכן, כשראיתי שהוא מתחיל לגלוש לנתיב שלי סטיתי שמאלה לכיוון התמרור אך גם זה לא הספיק בגלל שהוא פשוט חתך לתוך הנתיב שלי עלי.

חלקכם בטח שמו לב שלפני כל זה הנהג גם נכנס לפני האוטובוס שהיה מימיני ברמזור.

כעצתך, פניתי לאלעד שרותי רכב בהודעה עם התמונה, העריך את מחיר התיקון ב 1,200 ש"ח כולל מע"מ.

האם אני אמור לקחת את הכסף מהנהג טרם התיקון או רק לסכם איתו?

eyal177 - אשמח לקבל את שם המוסך וכתובתו.

פורסם

איזה חוצפן, רואים בבירור שהוא ניסה להתחמק ולברוח.

ד"א, איזה מצלמה יש לך? האיכות של הצילום ממש טובה!

פורסם (נערך)
האם אני אמור לקחת את הכסף מהנהג טרם התיקון או רק לסכם איתו?

החלפתם פרטים? דבר ראשון פתח תביעה אצל סוכן הביטוח שלך, אח"כ תסתדרו (הוא ירדוף אחריך לפי הלו"ז שלך).

ככל הנראה יאלץ לשלם גם עבור הערכת השמאי שלך.

מקסימום תסגור את התביעה אחרי שהוא משלם.

עריכה אחרונה על ידי Freak_Miky

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

למי ששאל לגבי המצלמה, הניחוש היה נכון, אכן G1WH.

freak_miky - יש לי את כל הפרטים שלו מלבד מספר הפוליסה, הוא הפך מולי את כל התא כפפות שלו ולא מצא.

כך או כך יש לי צילום ווידאו + תמונות, מספר רישיון הנהיגה שלו, ת.ז, כתובת ומספר רכב כמובן.

במקרה של בעיה כלשהי, ניראה לי שיש לי מספיק פרטים.

הוא מאוד התעקש שלא להפעיל את הביטוח וטען בטלפון כי הוא מוכן שאתקן במוסך לבחירתי והוא ישלם בתיקון בגדר הסביר.

סיכמנו שמטרת התיקון היא להחזיר את המצב לקדמותו, אין לי שום אינטרס "להלביש" עליו נזקים אחרים.

מחר אפנה אליו עם הצעת המחיר שנתן לי "אלעד שרותי רכב" ב SMS, אם יהיה מוכן לשלם אגיע אליו לקחת את הסכום (אני מניח שאצטרך לחתום שאין לי טענות נוספות אליו). אם לא ובמידה ו eyal177 ירשום את פרטי המוסך עליו המליץ בא.ת סגולה, אעבור שם להערכת מחיר נוספת.

פורסם

תתקשר אליו,לא הודעה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...