Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגאן האצ'בק, ס-אליזה, פיג'ו 301 - 3 כוכבי EuroNCAP 2014

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יותר חשוב מלהסתכל כמה כוכבים קיבל רכב מסוים הוא לבדוק למה הוא קיבל אותם: אם רכב קיבל רק 4 כוכבים בגלל שאיזו אזהרה לא כתובה בכל השפות אני לא רואה שום דבר פסול בלקנות אותו. בנוסף להסתכל על הפרטים הרלוונטיים לכם: אם אני יודע שאני לא מסיע ילדים אין לי צורך לשים דגש על הנתון הזה.

זה היה ידוע מראש שהC ELYSE וה301 לא יקבלו את מירב הנקודות משום שקהל היעד שלהן הוא שווקים מתפתחים, שם מה שחשוב זה שהמחיר יהיה כמה שיותר זול.

לגבי המגאן: מאכזב לשמוע שרנו קיבלה ציון כזה גם אם איבדה כוכב על דבר פעוט יחסית. מרנו אני מצפה לשמור על רמת בטיחות מסויימת אם זה הקו שהם בחרו להתגאות בו בפרסומים שלהם.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

תסתכלו על תוצאות המבחן, אם מישהו נכנס בכם מאחור, אתם בבעיה. זו תוצאה גרועה במיוחד, כי בדבר כל כך טריוויאלי אסור כבר להיכשל ב-2014. זה סוג של תכנון שכבר מזמן אמור להיות פיקס אצל כל היצרנים. עזבו את הרישום בשפות. אגב התוצאה החמורה במיוחד היא של יושבים מאחור (מעניין האם הציון הנמוך ביותר אומר שיש סיכוי לשבור את עמוד השדרה??), שבהם רנו מזלזלת כבר באופן סדרתי, אחרי שלא שמה כריות אויר מאחור בקליאו בטענה שלא נוסעים מאחור. בשאר המבחנים של בטיחות פאסיבית היא בסדר יחסית.

פורסם

את הזלזול שלהם ביושבים מאחור אפשר היה להבין כשהמציאו את המגאן RS. לא מכונית שכיף לשבת בה מאחור :)

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

בזו שקרעה את הרינג הם יצאו לגמרי מהארון - העיפו את המושב קבינימט ;-)

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...