Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4391 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הנעה קדמית? מנוע ארבע בוכנות עם טורבו? הגה עגול? ארץ מוצא חביבה על בנג'ימין פרנקלין?

תכלס שחושבים על זה מאליבו ופיז'ו 208 הן למעשה כמעט זהות לחלוטין.

פורסם

קלה אתה זוכר שבגלי צה"ל היתה תכנית "שעה קלה על כלכלה"?

האם אתה קשור אליה? כי נשמע שהשיקול שלך היה כלכלי גרידא. חיפשת עסקה ולא מכונית.

כאילו עברת יבואן יבואן ופתחת בזאר - זה שחתך הכי עמוק ממחיר המחירון זכה.

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם (נערך)

כמה שזכור לי, המאליבו לא באה עם דיבורית בלותו' מובנת מקורית.

בנוסף, הפריע לי שלא ניתן להרים חלונות אוטומטית, ונעילה בשלט לא מקורית.

מה מתקן אצלכם שאינו מקורי ?

מנהיגה קצרה: אכן אוטו שקט ונוח, וקוטר הסיבוב תוקן.

כסא הנהג רך מדיי, והחלפת הילוכים ידנית מסורבל.

עריכה אחרונה על ידי נר4
פורסם (נערך)

אצלנו יש בלוטות (יכול להיות בהתקנה מקומית) אבל עם שליטה מקורית מההגה. בנוסף כל החלונות אוטומטים . השלט קפיצי מקורי עם פתיחה/סגירה , תא מטען, התנעה מרחוק וכפתור אזעקה (שלא מחובר כנראה לכלום). וכשאתם מדברים על קוטר סיבוב בעייתי אתם מדברים על המאליבו דור קודם (משנת 2009)? כי פה אין שום בעיה..

והמצב ידני באמת מציק אם רוצים להשתמש בבלימת מנוע צריך להעביר לm ואז רק אפשר להוריד הילוך.

עריכה אחרונה על ידי BIG PAPA

HONDA CIVIC hatchback-RED

פורסם
קלה אתה זוכר שבגלי צה"ל היתה תכנית "שעה קלה על כלכלה"?

האם אתה קשור אליה? כי נשמע שהשיקול שלך היה כלכלי גרידא. חיפשת עסקה ולא מכונית.

כאילו עברת יבואן יבואן ופתחת בזאר - זה שחתך הכי עמוק ממחיר המחירון זכה.

אני מודה ששיקול כלכלי הוא שיקול מרכזי אצלי

אין לי תקציב חופשי ואין באפשרותי לקנות את המכונית שאני רוצה באמת.

מאחר והרכבים שאני רוצה עולים יותר מ 300 א' שח והרכבים שגם עניינו אותי לא ירדו מ 200 א' שח

בדקתי לבסוף את כל הרכבים בתקציב שלי שיש להם מספיק כח בשבילי ובהם היו המאליבו, אוקטביה 1.8 , הפיג'ו 208 gti ועוד.

לאחר בדיקות ושיקולים רבים ובין היתר שאני רוצה גיר ידני בחרתי בפיג'ו

פורסם

המאליבו החדשה ממה שראיתי זה באמת רכב טוב מכמה היבטים, כאשר המנוע בראש. מצחיק להתנייד על כביש מהיר ברכב הSO CALLED מוקצן שלי ולפגוש כזו (ויצא לי היום) ולדעת שברגע שהמשפחתית - מנהלים הזו לוחצת היא נעלמת לי בקלות. בכל אופן, תתחדשו. אשמח לצפות בתמונות. בהחלט רכב לאדם שמחפש גם נוחות וגם כוח.

אגב, אם זה לא סוד, אפשר לדעת מה מחירה?

פורסם
המאליבו החדשה ממה שראיתי זה באמת רכב טוב מכמה היבטים, כאשר המנוע בראש. מצחיק להתנייד על כביש מהיר ברכב הSO CALLED מוקצן שלי ולפגוש כזו (ויצא לי היום) ולדעת שברגע שהמשפחתית - מנהלים הזו לוחצת היא נעלמת לי בקלות. בכל אופן, תתחדשו. אשמח לצפות בתמונות. בהחלט רכב לאדם שמחפש גם נוחות וגם כוח.

לא רק המאליבו. הזהר מהאמריקאיות המשפחתיות והמשפחתיות-גדולות של השנים האחרונות, הן יתנו בראש לא רק ל-OPC אלא לעוד הרבה מכוניות קטנות-חמות.

אם אתה במקרה תתקל בטאורוס SHO או באחת מגרסאות ה-V8 של הקרייזלר 300, לרוב עם איזה פנסיונר מאחורי ההגה, אל תנסה להתחרות בו. הוא יסחט את המצערת ובלי כל מאמץ אתה תהפוך לנקודה זעירה במראה שלו.

אבל מה שמדהים הוא שלהבדיל ממכוניות השרירים האמריקאיות "של פעם", הבהמות המגודלות האלו ישפילו אותך תוך שמירה על שקט ונוחות בתא הנוסעים ואפילו עם יכולת אחיזה סבירה בפניות.

פורסם

אגב, אם זה לא סוד, אפשר לדעת מה מחירה?

175.000

פורסם
זה הדור הקודם (והחלש).

ממש לא, זה הדגם החדש ביותר והמדובר פה. הרכב החזק ביותר שהיה למשטרת התנועה עד כה.

• תוכן חדש...