Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה הרווח +- בענף הצמיגים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4366 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למי שיש לו קצת ידע או נגיעה לתחום - כמה בערך מרוויח פאנצרמעכר על צמיג סטנדרטי לרכב משפחתי?

ברור לי שצמיגים מיוחדים (רכבי שטח/ספורט/מסחרי) - זה אחרת.

אבל צמיג סטנדרטי לרכב משפחתי שעולה לצורך העניין נניח 400 ש"ח - מה בערך הרווח באחוזים? 10-20-100?

תודה.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

לפי מה ששמעתי לפני מספר שנים - ומדובר ברס"נ שמועתי - מדובר במאות אחוזים.

אד הדברים המדהימים - וזה מעודכן לגמרי - הוא העיון במחירוני הצמיגים. לפני מספר חודשים החלפתי רביעיה ברכב של אשתי, מידה סטנדרטית (195/65R15). קניתי מישלן (Energy Saver או שם דומה). הוצג לי מחירון שבו כל צמיג אמור לעלות משהו כמו 800 ש"ח (אולי אני טועה ב-100 ש"ח לכאן או לכאן), והצמיגאי, בלי שהיה לי צורך להתמקח, הוריד ל-450 ש"ח ליחידה. אני חושב שנראיתי לו נוח לסחיטה, ואין לי ספק שמישהו עם כושר מיקוח קצת יותר טוב היה מוריד עוד משהו לא קטן מהמחיר.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ממש לא מאות אחוזים.

מדובר על 50-70 אחוז רווח בצמיגים הסטנדרטיים.

מן הסתם אם פנצ'ריה קונה בכמויות גדולות,

אזי ההנחות מהיבואן גדולות יותר וכך היא יכולה להגדיל את הרווח הנקי על כל צמיג.

פורסם

יש בפורום השכן (פולגז) שרשור על יוזמה פרטית של כמה חברי פורום ליבא צמיגים כקבוצת רכישה, מדילרים שונים ברחבי הגלובוס, למי שלא בקיא בתחום הדו"ג - סט צמיגי ספורט תיור לאופנוע עולה כ2000 ש"ח (ולוקחים עוד 200 ש"ח התקנה, כי זה תהליך קצת יותר מורכב מברכב) ואורך החיים שלהם כ25,000 ק"מ.

עד כאן לאופנועים רגועים במיוחד.

סט צמיגי סופר ספורט (המקביל של סמי סליקס) מחזיק משהו כמו 8-10K ק"מ באופנוע ליטר, ועולה משהו כמו 2500-2700 ש"ח.

יש שם דיון ארוך, אבל בימים הקרובים החברה שמובילים את היוזמה אמורים לפרסם מחירים - אולי זה ישפוך קצת אור על הנושא

*חשוב לציין שאין להשוות פנצ'ריה שמוכרת מיליון ואחד סטים של צ'ינג-לינג לפנצ'ריה שמוכרת בערך עשירית מזה (כי מה לעשות שוק הדו"ג בארץ קטנטן ושוק האופנועים הוא אחוז קטן ממנו)

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

מיידע מבוסס לחלוטין, על הרביעית פלקן שמורכבים על הרכב שלי,

פנצ'ריה מתחת לבית שלי (חבר טוב שלי) הציע לי ב 400 לאחד, ואמר לי בפרוש שמדובר על 35 רווח לאחד.

נכון שזה צמיג ביחס עלות\תועלת גבוה, אבל חוץ מהסינים שעליהם ברור לי שהרווח גדול יותר,

דווקא על המותגים הפשוטים והסדרת הנמוכות הרווח הוא מינימלית לחלוטין 50-70 ש"ח לכל היותר.

Golf MK4 TDI 1999

פורסם

אם אתה טורח לעשות סקר שוק - אולי אני אאמין שבמקום הכי זול הרווח יעמוד על פחות מ₪100 לצמיג.

כשחיפשתי צמיגים לגטס שלי הציעו לי כמעט בכל פנצ'ריה VI-682 של Ovation. המחירים נעו בין ₪200 ל₪450 לצמיג בודד (!!!).

בtires4u המחיר הכי זול לצמיג הזה הוא ₪160, וזה כולל שטיפת רכב ובדיקת פרונט ממוחשבת בחינם למי שקונה רביעייה.

ואני בטוח שההוא שמוכר ב₪160 לא עושה את זה בהפסד..

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

מה שהכי חמור זה שחשבת שזה הגיוני להרכיב צמיג ovation.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

צמיגים לאופנוע שלי אני מביא מיוון ב 600 שקל - שני צמיגים . כולל קבלה ומס .

בארץ הם עולים 1300 שקל .

אין לי עין צרה בפנצ'ריות אבל נראה לי שהם עושים רווח די גדול .

פורסם

רשמתי שזה מה שהציעו לי, לא מה שהורכב.

ובתכל'ס - גם אם כן הייתי קונה אותם לא הייתי מחסיר שינה בלילה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

צמיגאים אוהבים לעבוד בשיטת מצליח כך שעבור לקוח שלא מבין כלום, הרווח מגיע בקלות למאות אחוזים במיוחד על צמיגים סיניים.

פורסם

רק לשם דוגמה על רמת הפערים.

בשבוע האחרון הציעו לי צמיג בגודל סטנדרטי סיני תוצרת kenda במחיר 450 ש"ח ליחידה בפנצ'רייה די גדולה ליד הבית, בו בזמן שבאינטרנט זה נמכר ב 260-300 ש"ח.

בסוף קניתי מישלין ב 410 ש"ח. פרסמתי על כך שרשור לפני כמה ימים.

פורסם

המרוויחים הגדולים הם היבואנים,הצמיגאי(הפנצרמכאר)אומנם לא עובד בחינם אבל הרווח שלו קטן בהרבה.

יש להבדיל מצמיגאי שהלקוחות שלו הם "תיירים" נשים וכאלה שלא מבינים בצמיגים דבר ויש להם מחירי בית מרקחת,

לבין צמיגאים הגונים שנותנים הנחה יפה ממחיר מחירון,ועובדים חזק.

שוק הצמיגים הוא שוק פרוץ,ויש בו רעות חולות רבות,כניסת הליסינג לא תרמה הרבה והחריפה את המצב,נותנים לחתול לשמור על השמנת.

אנשים רבים שעברו למכוניות חדישות לא פעם שמגיע יום הדין של הצמיג מקבלים התקף לב למשמע המחיר על צמיגים חדשים,שכן הם הורגלו למחיר של 800-1400 ל-4 צמיגי מותג(גנט 13-15) וכיום בעידן שכל איביזה נועלת 17 המצב אחר לגמריי והמחיר גבוה.

פורסם

אני חייב לציין שבקשר למחירי אינטרנט - שחיפתי צמיג גם בדקתי באיד האתרים הגדולים שמציעים מחירון אינטרנטי - בפנצריות בהם המחיר היה זול מאוד - לא היה את הצמיג שרציתי, היו דברים אחרים. ״טובים יותר״

פורסם (נערך)

מחזק במיוחד למי שקורא את הכתבה הזו

http://www.pakwheels.com/forums/wheels-tyres-suspension-brakes-steering/217742-report-budget-tyres-could-kill-but-least-they-re-quiet

76 מטר לעומת 59.5

ההבדל ממש חיים מול "תאונה" לא עלנו

אצלנו בצי הליסינג של החברה יש המון מהם ואנשים פשוט לא מודעים (לפחות הדגם הוא יותר טוב מזה שבכתבה )

רשמתי שזה מה שהציעו לי, לא מה שהורכב.

ובתכל'ס - גם אם כן הייתי קונה אותם לא הייתי מחסיר שינה בלילה.

ולתשובתך - דווקא אני במקומך כן הייתי מחסיר שינה אם הייתי יודע שההפרש במחרחקי הבלימה כל כך גדול (ברטוב)

עריכה אחרונה על ידי kobi_g

קובי

:-)

• תוכן חדש...