רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,553 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 9 תגובות
- 2 אלף צפיות
מדובר ברנו קליאו 2003 ללא ביטוח מקיף. יש פגיעה בכנף קדמית, פנס, פגוש, דלת קידמית וכנראה שגם צירייה נשברה. לרכב יש טסט וטרם בוצע הורדה מהכביש. האם שווה לתקן? האם למכור לסוחר גרוטאות?
הודעה אחרונה מאת רועי עוזרי, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם, שילמתי על טסט בסניף הדואר ולהפתעתי נתנו לי קופון ךבדיקה לפני טסט טיפול חינם ( מסנן שמן, שמן מנוע ועבודה) הכל במוסכים מורשים של דלק מוטורס? האם יש קאצ פה ? לא שמעתי בחיים על המבצע הזה תודה רבה
הודעה אחרונה מאת m1011409, -
-
מערכת גמפ יד 2
מאת hta14- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
קניתי טויוטה קורולה יד 2 שמותקנת בו מערכת גמפ משנת 2006. נורא מלחיץ אותי שיש בלון גז בבגאז האוטו ואיני מעוניין בזה. האם ניתן למכור מערכת כזו יד 2? ואם כן בכמה כסף. או לחלופין כמה יעלה לי לפרק אותה?
הודעה אחרונה מאת redroze, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, נתקלתי בכתבה הבאה ואני שואל את עצמי, האם סוף סוף המשטרה החליטה לקבל החלטות נכונות? אני רואה את התופעה המסוכנת הזו כל יום, אבל המשטרה מעדיפה לתת דוחו"ת על מהירות מופרזת, האם סוף סוף יתחילו להעניש את אותם חסרי אחריות שמסיעים את ילדיהם ללא חגורת בטיחות?. אני מאוד אשמח אם זה באמת יצא לפועל ויציל כמה ילדים ממוות/פציעות קשות. איתמר.
הודעה אחרונה מאת Gunner, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 577 צפיות
http://www.iga.co.il/newsletter/news_360.html
הודעה אחרונה מאת igaadmin, -
- 1 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום , המקצוע הצבאי שלי "נהג משא כבד\ בט"ש " (סיימתי לפני כמה זמן שירות סדיר ). אני מתכוון להוציא רישיון E . שאלות : 1. אני צריך תאוריה ? מי פטור מתאוריה ? מה התהליך ? 2. המטרה של הוצאת הרישיון זה בשבילי , אבל גם לשרת עם הדרגה הזאת . במידה ואני אסיים דרגה E , ייאשרו לי לשנות את המקצוע ל"מוביל " בשביל מילואים? אני רוצה כמה שיותר לתרום בצבא בתחום הנהיגה. 3. אם משהו יודע על יחידה שצריכה נהג מעל 12 \בט"ש , אשמח להתקשרות למטרת גיוס . תודה
הודעה אחרונה מאת Hector, -
ראיתי שהיא הולכת לקבל מתיחת פנים http://www.autocar.co.uk/car-news/new-cars/fresh-look-and-new-engines-revised-peugeot-508 ותהיתי האם המנוע 1.6 טורבו-בנזין (שיש כאן בכתבה) ימצא את דרכו ל-308 עם תיבה אוטומטית ויגיע לארץ?
הודעה אחרונה מאת avivsi, -
- 1 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
פיג'ו 508 מכירים? בטח מכירים... בשנה הבאה הוא יעבור מתיחת פנים. בתפריט: עדכון לעיצוב החזית עם גריל קדמי חדש ופנסים חדשים, מערכת מולטימדיה חדשה בתא הנוסעים שתחליף את הגלגלת שקיימת בדגם הנוכחי ו-9 כוחות סוס נוספים למנוע. פרטים נוספים כאן: פיג'ו 508 - מתיחת פנים לדגם בכלמוביל משיקים שלל משאיות חדשות בישראל. במרצדס משיקים לא פחות משלוש משאיות יורו 6 חדשות - אנטוס להובלה עירונית ופרברית, ארוקס להובלה בתנאי שטח ואקטרוס להובלה בכביש. באגף החלוקה העירונית מציגים בכלמוביל משאית היברידית ראשונה בישראל - מיצובישי-פוסו קאנטר היברידית.
הודעה אחרונה מאת itsik170, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
ביום א' ראיתי גרר הנושא עליו שילדה שנראית ספורטיבית, מנוע עטור ציפוי כרום, צמיגים רחבים. הגרר שנשא אליו את השילדה נצפה ברמלה, כנראה הנהג התבלבל בדרך כי כשראיתי אותו בפעם הראשונה לא הספקתי לשלוף את המצלמה. לאחר מס' דקות נסיעה הוא הופיע מאחורי כך שהספקתי לעמוד בצד ולצלם אותו עם מטענו. https://www.youtube.com/watch?v=7FKOHIaTtco לפי התצורה הרוחבית של המנוע ומיקום פילטר האוויר נראה כי מדובר באמריקאית. אשמח אם מישהו ישפוך אור על מקור השילדה והרכב לו היא שייכת.
הודעה אחרונה מאת koka, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 24 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
http://www.smartpage.co.il/vault/mag/hever/hever185.html
הודעה אחרונה מאת bar72, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
מה זה שונה מכל משאית אחרת? האם יש חוק חדש שמחייב אותם לשים שלט כזה?
הודעה אחרונה מאת רוכב בודד, -
-
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אז אחרי שסיימתי כמה וכמה פרוייקטים על ה106 ראלי ,עברה שנה מאז שקניתי לי A3T והכל טוב ויפה. אבל , אני צריך להגשים עוד חלום ילדות קטן , לקנות 205 ראלי ולשפץ אותה לאט לאט ליסוד. ידוע לכם כמה נשארו על הכביש ?
הודעה אחרונה מאת amiger, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
היי, היום הייתי בטיפול ופתאום התחלתי להרגיש שדברים זוחלים עלי, כנראה איזה עכבישה החליטה לגדל את כל הגן חיות שלה באוטו שלי באיזה פינה חשוכה במנוע, תוך כדי הטיפול הם יצאו לתוך הקבינה וטיפסו עלי, מה אפשר לעשות כדי להרוג אותם?
הודעה אחרונה מאת נהג מתחיל, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 5.8 אלף צפיות
לא חשוב שם המכון לאחר שנכשלתי, ביקשתי שיחתמו שאני מתחייב להחליף את הלוחית תוך 48 שעות. הפנו אותי למנהל, ששאל אותי, איך אני יודע על החותמת הזאת? אמרתי לו: תחתום תחתום חביבי. והוא בשלו. לא כדאי, המשטרה תמרר לך את החיים. אני: תחתום תחתום חביבי. בסוף חתם. אולי די עם העושק הזה? האוטו במצב ליגה, על מה אתם מחפשים עוד כסף?
הודעה אחרונה מאת eladns, -
-
- 10 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
הגיע הזמן לעשות טסט בפעם הראשונה. אשמח להמלצות למכוני רישוי באשקלון.
הודעה אחרונה מאת liberfarb, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אהלן, אספר קצת עליי ועל אורחות חיי על מנת לספק מעט מידע על הסיבות שלי לשקול מעבר, אז אני אלי, סטודנט שנה א' ונשוי שנה ג' , בנוסף אני גר בקרית גת, לומד בראשל'צ ועובד ברמת אביב (כל יום למעט ו', לכן ישן הרבה פעמים בראשל'צ ) הוצאות הדלק שלי מטורפות ובאיילון אני אוכל פקקים שגוזלים לי המון זמן מהחיים, אז בעוד פקק עלתה לי המחשבה לעשות רישיון לאופנוע לחסוך בהוצאות הדלק ולחסוך המון זמן. כאן אתם נכנסים לסיפור: כדאי בכלל? מה העלויות אחזקה של אופנוע? כמה בערך תעלה לי ''חבילת מתחיל'' (ציוד מגן ונלווה)? איזו תצורה עדיפה? קטנוע/ אופנוע? אני מוכן להשקיע עד 20-22k בכל העניין (לא כולל ביטוחים) אילו חברות מומלצות בתחום?חנויות/ בעלי מקצוע.. בקיצור כל מידע יעזור! והכי חשוב, איך אני מקבל איש…
הודעה אחרונה מאת Liron97, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 970 צפיות
היי, סוף סוף יצא לי לקחת קורס דריפטינג ב Myway Drift School, בהנהלת אדם פרנק ואפרת הופמן. היינו רק 4 אנשים (אני, עוד ישראלי ושני לבנונים, אחת מהן אישה) בקורס, מה שאפשר לנו להוסיף כסף ולשכור כל אחד מכונית לעצמו (זמן נהיגה כפול). מהרגע שמגיעים לבודפשט, בית הספר מסיע אותך לכל מקום (כלל מהשדה תעופה וחזרה), שוכר עבורך מלון ואחרי לכל ההסעות, החלפות הצמיגים וטיפולים לרכבים. אתה רק מגיע לנהוג ולאכול. מכיון שלכל המשתתפים כבר היה נסיון בדריפטינג, התקדמנו מהר וביום השני (הקורס הוא יומיים, מ 10 עד 18 כל יום) כבר תפרנו תוואי יחסית מתקדם (וקצת מפחיד). מאוד נהניתי מהחוויה. ממליץ לכל חובב הנעה אחורית להגיע לקורס כזה. במיוחד שההיצע בארץ דל מאוד עד לא קיים. הרכבים הם E46 (הרכב…
הודעה אחרונה מאת fizban, -
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
יש לי שאלה: אם נורת השמן באוטו אינה דולקת לי(לא דולקת) אז זה אומר שאין לי נזילת שמן באוטו?
הודעה אחרונה מאת Yanlin, -
- 1 תגובות
- 527 צפיות
האם מישהו מכיר מה זה רחיצת כלי רכב ע"י משחה או אבקה בלבד? האם יש רחיצה ללא מים המבוססת על משחה או אבקה? את זה של הרחיצה עם הספריי והמיקרו פייבר אני מכיר
הודעה אחרונה מאת Yanlin, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 28 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
אתמול זה קרה לחבר בפעם ה-100. אסף אותנו ונסענו לראות ספרד-הולנד בפאב השכונתי. החניות היו בניצב למדרכה, לא במקביל, כמו בתמונה למשל: אמרתי לו שהאבני השפה נראות לי גבוהות ושלא יכנס עד הסוף כי הוא ישפשף את הגחון. הוא אמר לי שהוא משפשף כל הזמן (את הגחון..) ושאין לי מה לדאוג. מפה לשם כשהוא עשה רוורס הטמבון נתלש ונשאר שוכב על המדרכה מכאן השאלה שלי, 1. לא אמור להיות תקן של בערך 15 ס"מ לגובה של אבן שפה? וגם אם כן, זה הרי לא מספיק כי כמעט כל רכב שהוא לא ג'יפון ישפשף את הגחון בחניה מסוג זה. 2. למה לא עושים מדרכות חדשות נמוכות יותר? 3. בחו"ל הן נמוכות יותר? 4. יכול להיות שפעם הרכבים היו יותר גבוהים? 5. היום הטמבונים נמוכים יותר? 6. לא עושים…
הודעה אחרונה מאת Mech Morphix, -
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם, אני צריך בבקשה המלצה למכון רישוי אמין על מנת להעביר את היונדאי של אישתי טסט, באזור קרית גת/קרית מלאכי. תודה רבה, איתמר.
הודעה אחרונה מאת elians, -
- 1 תגובות
- 600 צפיות
האם ישנו שימוש במספרי רישוי ישנים על רכבים חדשים? היום הבחנתי ברכב נוסע בצורה פראית ומתוך סקרנות חיפשתי את מספר הרישוי שלו בגוגל. להפתעתי המספר הופיע בפסק דין כשייך לרכב מסחרי משנת 98 (הרכב שראיתי היה חדש ופרטי).
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 12 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
שלום, התבקשתי ע"י אבא שלי לבדוק לגבי מערכת למניעת תאונות. מצאתי שיש קשר חברות: 1. איווקס. 2. מובילאיי. יתרונות, חסרונות, הערות והמלצות תתקבלנה בתודה. כמו גם - מקומות ומקורות דרכם ניתן להשיג זאת בעלות זולה יותר מהספק הרשמי. תודה ויום טוב.
הודעה אחרונה מאת shabydog, -
-
- 1 תגובות
- 832 צפיות
אני יודע שזה כתבה ישנה אבל יצא לי לתהות כמה היא אמינה , כלומר אני בטוח שבן אדם לא סתם ימציא כזה סיפור אבל בכל זאת נשמע הזוי. לשיפוטכם: http://reshet.tv//%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%95%D7%AA/News/programs/SixWith/allsixwith/Article,38611.aspx
הודעה אחרונה מאת pinny_l, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
שלום לכולם, אהיה בן 17 עוד כמה ימים. אני בסוף י"א וממש מתעניין בשטיפות, פוליש ווקס וכו' אבל לא כל כך מבין בזה, חשבתי שלעבוד במקום כזה כמו שטיפה שלא ממש מצריך ידע מוקדם אבל מצד שני אני יכול ללמוד ממנו המון לרכב שלי רק יועיל. מישהו מכיר שטיפה באזור רחובות שאפשר לנסות ?
הודעה אחרונה מאת ec276, -
-
שלום לכולם בדרך כלל אני לא פותח ככה את ההודעות שלי, אבל הפעם התאכזבתי מעצמי מאוד. קיבלנו היום את הרכב שלנו. חיכינו לרכב הזה מעל לשנה - שנה וחצי. חשבנו שיהיה רכב, אני אתחיל להסיע את אחי, אח שלי יצא קצת מהעיר, יראה קצת ערים אחרות, ים, קולנוע, לנסוע קצת להתאוורר מהעיר הקבועה. להתחיל ללמוד, תוכנית שיקום, להצליח בחיים. לא לשבת בבית רק בגלל שהוא בכיסא גלגלים ואין מה לעשות. רכב יכול לעזור מאוד במצב כזה. כרגע הוא לא יכול. אין כמעט מוניות נגישות. אוטובוסים שיוצאים מהעיר נגישים אין. רכבת זה סיבוך. אז רכשנו רכב עם הנחה של ביטוח לאומי. הצלחנו לגייס כסף עם עזרה ורכשנו. דווקא היום, כשקיבלנו את הרכב, מה קרה? אני מגלה שאני נוהג זוועה. אין לי פשוט מילים …
הודעה אחרונה מאת ec276, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
http://cars.walla.co.il/?w=/4739/2756175&m=1 עד עכשיו הבנתי שיש לי רשיון B כבר 6 שנים, אני יכול להוציא עליו טופס A2 עד 47 כוח סוס שמותר לי לקנות ימאה T MAX (טמאקס) מנוע 500 ו44 כוח סוס? זה מאפשר לי לנהוג? זה נחשב ללא הגבלה?
הודעה אחרונה מאת אלעד, -
-
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
כאשר באתי לחדש את הביטוח המקיף שלי, הציעו לי הצעה X. בעייה. מסתבר שחברה X דורשת עלוקה וכספת אלומיניום. אין לי כספת אלומיניום, ואני לא חושב שיש לי עלוקה. כמובן שאינני מעוניין להתקין שום דבר פה בארץ הקודש, כי אינני סומך על המקתינים. וגם בנוסף לכך, שמעתי מספיק סיפורי זוועות על מחשבי רכב שנהרסו בעקבות כספת, ואז גם אין אחריות, וצריך לשלם אקסטרא בכל מקרה. הבעייה היא, שלבטח בלי כספת יעלה לי 700 שקל אקסטרא, וכמובן שיעלה לי אקסטרא כל שנה. מה אתם ממליצים? איפה אתם ממליצים להתקין? אני מאשקלון. הרכב הוא קיה ריו 2012, ידני בנזין 1200 סמ"ק.
הודעה אחרונה מאת stio, -
- 3 תגובות
- 991 צפיות
אז סמלת ממשיכים בפינוקים הקטנים שלהם. ביום חמישי הגיע שליח עם שקית גרעינים עם לוגו iveco כוס בירה מעוצבת עם לוגו iveco ומגנט למקרר עם כל המשחקים שיתקיימו במהלך המונדיאל כולל שעות ותאריכים. הכל כמובן הגיע באריזה מיוחדת עם סמלי המונדיאל, מתנה צנועה אך יפה.תודה לסמל״ת אני מחזיק ברשותי איוקו דיילי שנרכשה לפני מס חודשים
הודעה אחרונה מאת ya_pl, -
- 22 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
היי, אני טס לגרמניה למס' ימים בתחילת יוני. בעקרון ראיתי הצעה שמתאימה לי לשכירת פורד מונדאו אוט' בנמ"ת מינכן. מישהו יכול לשפוך אור איזה שנתונים הרץ משכירה? לא בא לי לנסוע על רכב שקרעו אותו כמו כן כיצד אני יכול לברר איזה נפח, ומה ההספק של המונדאו האוטומטיות של הרץ, האם מדובר על 2300 והספק של 150-160 כ"ס או כבר על הדגמים החדשים יותר? הרכב יהיה יחסית עמוס, ולא בא לי לנהוג על סוס ועגלה... במוקד של הרץ בארץ לא ידעו מה נפלתי עליהם ומה אני רוצה מהם. תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת renaultfreek,
-
מי מחובר 42 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 258 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- jpex
- arice
- נהג חדש תקציב קטן
- PYA
- חיים יוד
- SurfHigh
- ניקו פ.
- daniel.asu
- bigfoot7375nadav
- לירון .ה.
- sperial
- BoazB11