Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השכרת רכב בהרץ- גרמניה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4385 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למעט הזמנת רכב יחודי, נניח פרארי, אף חברה לא תבטיח לך שתקבל דגם מסויים, גם אם אתה לקוח מועדף.

תהיה רגוע, בחברות הבינלאומיות תקבל רכב במצב מצויין, אם יש בעיה אתה תמיד יכול לבקש להחליף תוך כדי ההשכרה.

היתה פעם שקבלתי רכב חדש עם 2000 ק"מ שהיתה לו בעיית סחיבה בהרים - בלי היסוס בעיר הקרובה החליפו ל... מונדיאו דיזל.

לי דווקא נתנו בגרמניה את דגם הגיה. בלי שבקשתי...

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

ברכבים ידניים תמיד קבלתי במינכן רכב חדש בן חצי שנה מקסימום. באוגוסט וספטמבר האחרונים קבלתי בדיוק את מה שהזמנתי- גולף דיזל ומונדיאו 2000 דיזל סטיישן הכי מפוארת שראיתי אי פעם. הרכבים היו ידניים. באוטומט הרכבים תמיד חדשים וברמה מעולה. אסור להתקמצן ולהזמין רכב מקטגוריה נמוכה כי יש להם רכבים כאלה בחניה ולא נעים לטייל עם פולקסווגן אפ או פולו. גם אם הרכב לא נראה לך- סע ובנקודה הראשונה בעיר אחרת- גש לסוכנות ותחליף.

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אז ככה,

פתחתי שני נושאים למי ששם לב לגבי ההשכרה הזאת. אחד זה הנוכחי, והשני לגבי מחיר שערורייתו לGPS ומה האופציות שלי.

חזרתי לפני כשלושה ימים מטיול מהנה ביותר שכלל, נחיתה במינכון, נסיעה לאזור טירול באוסטריה (זיפלד), משם מעבר לאזור שפאהוזן בשוויץ, לאחר מכן כל אזור היער השחור עם לינה בטיטיסי, וחזרה ביום האחרון מפרנקפורט.

ולנושא הרכב...

שכרתי כאמור מונדאו או דומה, ונאמר לי שגם אופל אינסיגניה על הפרק. הדעתי לסניף הרץ בנמל התעופה במינכן, שם קיבלו אותי באדיבות שיא. פקידה נחמדה במיוחד, ביקשה ממני למלא את הטפסיןם הרלונטיים, ואמרה שהיא מיד מביאה את המפתחות. חיכיתי וחיכיתי, עברו להן 5 דק' , 10 דק' , ובסוף לאחר כרבע שעה, היא סיפרה לי כי מאחר ויש להם כרגע בעיה עם הרכב שהזמנתי, האם אני חייב אוט'? היא יכולה לתת לי ידני ולהוזיל לי את החיוב. אמרתי שלא רלוונטי כי אנחנו נוהגים רק על אוט' ולכן הזמנתי מראש בעלות גבוה יותר.

אם כך, הודיעה לי בחיוך, אני משדרגת אותך ללא כל תוספת.

קיבלתי פורד גלקסי , 7 מקומות, טורבו דיזל 2.2 , עם כ7500 ק"מ.:-))

רמת הגימור הגבוה ביותר, גג שמש פנורמי כפול, מושבי חצי עור חצי בד, הנעה בכפתור, שקעי USB ו12V בכל מקום.תאים ותאורות בכל מקום ברכב, חיישני סטיה מהנתיב, מושבים חשמליים ומחוממים, מזגן מפוצל לכל השורות המושבים, וכמובן GPS מובנה במסך המגע המרכזי בקונסולה. בקיצור מכל טוב הארץ.

אני חייב לציין כי היה תענוג גדול לנסוע עם הרכב הזה (נעשו 1700 ק"מ). היינו ארבעה מבוגרים+ מושב ילד, מאחור קופלו המושבים האחרונים והועמסו מזוודות ותיקים לרוב. הרכב נסע כמו שד, עמוס או ריק, התאוצות היו מצויינות ולא הורגשה לרגע אחת כבדות או היסוס. חייב לציין לטובה את מושב הנהג שהיה נוח במיוחד (ואני לא רזה....).

מהירות הנסיעה הממוצעת היתה 140 - 150 באוטובנים, ולפרקים גירדתי את ה200...:-). כמובן שהיו קטעים רבים בעיקר באוסטריה או בכבישים קטנים של 80-120 קמ"ש. בוצעו שלושה תדלוקים סה"כ. לפי מחשב דרך עשינו 7.4 ל' ל100 ק"מ , כלומר קצת מעל 13 ק"מ לליטר. זה היה גם הממוצע האמיתי עפ"י התדלוקים. צריך לזכור כי הרכב היה מלא רוב הזמן , כולל מטען, וכי האזורים ההריים הנ"ל מחייבים לא פעם הילוכים נמוכים על מנת לטפס במהירות ובנוחות.

2 נקודות טיפה פחות טובות, חשתי כי זוית הגלגול של הרכב מעט מוחשית מידי, אם כי צריך לזכור שמדובר על רכב גבוה יחסית ופיתולים חדים ומהירים.

מעבר לזה, לא פעם היה ריח שרוף קצת מהבלמים, למרות שניסיתי ככל יכולתי למעט ולהשתמש בהם , ובלמתי בעזרת ההילוכים. יחד עם זאת לא נרשמה חלילה דעיכה בעוצמת הבלימה.

לסיכום, אחלה שירות, יופי של רכב.

נהנינו מאד גם מהטיול וגם מהרכב.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם (נערך)

לפי התאור שלך כדאי לך להכין חשבון גדול של אירו ופרנקים, כיון שהאוסטרים והשויצרים לא אוהבים מהירויות שחורגות יותר מ-2-4 קמ"ש מהמותר. לעומת זאת הם אוהבים לגבות מס מתיירים לא מיומנים. 120 קמ"ש ב"כביש קטן" עלולים לעלות לך במספר גדול פי כמה של אירו או פרנקים. והמצלמות - במיוחד בשויצריה, מולדת המולטנובה, חבויות בכל מיני חפצים תמימים כמו פחי אשפה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אין לי הרבה להוסיף לנאמר אבל אני מהניסיון האישי שלי תמיד השכרנו ב SIXT ובחיים לא היו בעיות והרכבים שלהם מעולים ורמת האבזור שמקבלים שם ברכב שכירות יותר טובה מהרמה הכי גבוא שתרצה לקנות את אותו רכב פרטי פה בארץ

פורסם

מהפה שלך לאוזן של פקיד הדלפק בסיקסט מינכן. אני אמור לאסוף שם בחודש הבא רכב מקטגוריה PTMR ומאוד מקווה שזאת תהיה SLK250 מאובזרת ולא TT בסיסית...

מטעמי עלות אני לא נוסע לאינטרלאקן כפי שתכננתי מראש ולמעשה הטיול שלנו צפוי להיות במסלול כמעט זהה לפות"ש.

אני מאוד מקווה לטובת פות"ש שלא יתחילו לצוץ לו כל מיני חיובים משונים. טירוף המצלמות של האירופאים הוא עוד סיבה שאני מקווה לקבל דגם מאובזר (עם Speed Limit Assist). בכל מקרה יש לו מזל שהוא קיבל גלקסי ולא מונדיאו שהיא מכונית מצוינת אבל קצת צפופה לפי דעתי ל-4 מבוגרים + כסא בטיחות (שכרנו כזאת בפולין לטיול שורשים ובקטע מסוים היינו 5 אנשים ברכב - צפוף).

פורסם
לפי התאור שלך כדאי לך להכין חשבון גדול של אירו ופרנקים, כיון שהאוסטרים והשויצרים לא אוהבים מהירויות שחורגות יותר מ-2-4 קמ"ש מהמותר. לעומת זאת הם אוהבים לגבות מס מתיירים לא מיומנים. 120 קמ"ש ב"כביש קטן" עלולים לעלות לך במספר גדול פי כמה של אירו או פרנקים. והמצלמות - במיוחד בשויצריה, מולדת המולטנובה, חבויות בכל מיני חפצים תמימים כמו פחי אשפה.

הקפדתי מאד מאד על המהירויות, ונסעתי בדיוק עפ"י השלטים. בכבישים הקטנים ירדתי ל80 קמ"ש , 70 קמ"ש ואפילו 30 היכן שנדרש. שאני אומר "קטנים" אני מתכוון יחסית לאוטוסטרדות שמתירות עד 130 קמ"ש באוסטריה ונדמה לי 120 בשוויץ (למרות ששהיתי שם יומיים, ממש בקטנה).

כמו תמיד וכמו כולם, אני תמיד מקווה שלא יצוץ משהו חריג שלא שמתי לב, אבל עשיתי כמיטב יכולתי להצמד לכללים בכל רגע.

לגבי השירות נקודה נוספת שאולי הכי חשובה ששכחתי, בפעם הראשונה בחיי, פספסתי (ולא נפרט עכשיו מדוע), את התדלוק האחרון לפני שדה התעופה, ונכנסתי להחזרת הרכב עם רבע טנק מתוך ידיעה שאני אשלם קנס , והייתי מוכן נפשית, כי יחסית כבר היה מאוחר ביחס להתיצבות לטיסה. התנצלתי בפני הנציג ושאלתי מה גובה הקנס במקרה כזה.

נדהמתי לשמוע כי יגבו כמעט פי 4!! יותר לליטר, כלומר שלושת רבע טנק שתמיד עלו לי בסביבות ה60 יורו, צפויים לעלות לי מעל 200 יורו.

הנציג הסביר לי כי כ 2 ק"מ מהשדה יש תחנה (מהכיוון ההפוך ממנו הגעתי) וכי זה ממש בקטנה וחבל לי לא לתדלק ולחזור. אשתי היתה מאד לחוצה (השדה בפרנקפורט עצום עם מיליון יציאות וכניסות :-)), ודחקה בי לשלם וזהו, הסברתי לנציג את הנושא ושאלתי אם יש משהו לעשות בנדון, להפתעתי העצומה הוא ניגש לאחראי שם, ותוך רגע ניגש אלי ובאנגלית צחה, אמר לי כי הוא מצטרף אלי לתדלוק כי מאד חבל על הכסף!!!!!:-), אם זה לא השירות הכי טוב שקיבלתי, אז אני לא יודע מה. נסענו, תדלקנו וחזרנו תוך 7-8 דקות. פשוט לא היו לי מילים.

אגב 2, לפני במסלול ההחזרה היתה SLK פתוחה, ובמסלול השני ראיתי מישהו שהחזיר אסטו מרטין מטריפה, סורי שאני לא יודע את הדגם.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

אין מה להיבהל יותר מדי מהמצלמות מהירות, כל עוד נסעת במהירות המותרת, ולא ראית פלאש, אתה אמור להיות מסודר :lol:

אתמול חזרתי מטיול של 1700 ק"מ (3 ימים) עם האופנוע משוויץ דרך איטליה לאוסטריה וחזרה לשוויץ, ופעמים עברתי את המהירות המותרת, פעם אחת 5 קמ"ש מעל (קנס של 180 פרנק) ובעפם השניה באוסטריה כ10 קמ"ש מעל (50 יורו בערך).

• תוכן חדש...