Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עבודה בשטיפת מכוניות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4374 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אהיה בן 17 עוד כמה ימים. אני בסוף י"א וממש מתעניין בשטיפות, פוליש ווקס וכו' אבל לא כל כך מבין בזה, חשבתי שלעבוד במקום כזה כמו שטיפה שלא ממש מצריך ידע מוקדם אבל מצד שני אני יכול ללמוד ממנו המון לרכב שלי רק יועיל. מישהו מכיר שטיפה באזור רחובות שאפשר לנסות ?

פורסם

קודם כל תבין שרוב הסיכויים שתעבוד במינימום, ואולי אפילו בפחות אם אתה עובד "בשחור" אצל בעל עסק נבזי ולא הגון.

שנית, הדרך הכי טובה למצוא עבודה אצלם, זה לבוא לשם, לבקש לדבר עם המנהל ולהגיד שאתה מחפש עבודה.

פורסם

למה שאתה מחפש לעשות קוראים "דיטיילינג" מסתם מכון שטיפה אתה תתאכזב.

חפש עסקים שמתעסקים ביטיילינג באזור מגוריך - והצע את עצמך כעובד מתחיל. יש להם הרבה"עבודות שחורות" להציע - אך מובטח לך שגם תוכל ללמוד דבר או שניים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

במכון שטיפה רגיל כמות הפולישים והווקסים נמוכה והסיכוי שיביאו לעובד חדש לעשות זאת הוא נמוך,אם יקבלו אותך אתה תעבוד גם לא בטוח בשכר מינימום,בניקוי הרכב בדרך כלל מבפנים,עבודה מאוד קשה במיוחד בקיץ.

Miata ND2

פורסם

אתה נורמאלי ? לא צוחק ,אבל אתה תקרע את התחת והגב, אתה תבוא הביתה מפורק בשביל שכר זעום .

אחרי הרכב הראשון אתה כבר תרגיש בחצי אפיסת כוחות .

שם במכונים בעיקר שוטפים חיצונית + פנימית , הסיכוי נמוך שתחזיק ביד מכונת פוליש.

מה גם שלעבוד עם פוליש זה לא כזה תענוג - קל .

לעשות פוליש עם מכונה לכמה רכבים ביום זה קריעת תחת , עבודה קשה - פיזית - סזיפית .

תחשוב טוב טוב לפני שאתה נכנס לזה .

מקסימום תעבוד יום אחד (מקסימום שעות ספורות ) .

פורסם

דיטלינג זה עבודה קשה.

היית צריך להגיע למפגש בחיפה ולראות לאיזה איכות מגיעים שם החבר'ה וכמה קשה להם.

עובדים על כל רכב כמה שעות,מתעייפים,מקללים אבל בסופו של דבר הם יוצאים עם תחושת סיפוק מטורפת ועולה להם חיוך בכל פעם שהם מתקרבים לרכב...אתה לא תחווה את החלק הכיף כי הרכבים שתעבוד עליהם לא שלך וכנראה שלא תראה אותם שוב.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

זהו שאני לא מכיר כל כך מקומות של דייטלינג ובכוונה לא רציתי להזכיר את המושג. בשטיפות רגילות שיש בתחנות דלק אני מבין שהעבודה העיקרית היא שואב אבק + לשטוף עם צינור לפני שהאוטו נכנס למכונה. תודה בכל מקרה. אין לי בעיה לפחות לראות מה זה דייטלינג כי ממש לא בא לי להרוס לאבא את הצבע של האוטו. לכן הייתי מעדיף לעבוד במקום שאני יודע ממנו אם איזהשהוא ידע ולא להכין המבורגר, וגם על הדרך חוסך לאוטו.

• תוכן חדש...