Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

שילמתי על טסט בסניף הדואר ולהפתעתי נתנו לי קופון ךבדיקה לפני טסט טיפול חינם ( מסנן שמן, שמן מנוע ועבודה) הכל במוסכים מורשים של דלק מוטורס?

האם יש קאצ פה ? לא שמעתי בחיים על המבצע הזה

תודה רבה

פורסם

אין קאץ'.

זה מבצע של דלק מוטורס להחזרת לקוחות עם רכבים יחסית ישנים (נדמה לי מעל 5 שנים על הכביש) למוסכים מורשים.

ערך הקופון הוא כ 500 ש"ח, אתה גם יכול לשלב אותו בטיפול יותר גדול, כלומר תשלם רק על הדברים הנספים לאלו שרשומים בקופון.

פורסם

אני מימשתי כזה קופון בפיאט לפני כמה שנים. עבר חלק.

מה כוונתי חלק?

אם המכונאים במוסך הספציפי אליו אתה מגיע כדי לממש את הקופון לא לגמרי ישרים, הם תמיד יכולים לנסות "לדחוף" לך משהו, כך שיצא שכרך בהפסדך.

חבר שניסה אף הוא לממש כזה קופון, נתקל במכונאי שהתעקש שכל הבלמים גמורים והוא לא משחרר את הרכב כי זה לא בטיחותי וכו', מה שעלה בסופו של דבר כ2000 ש"ח. למרות שהיה ידוע לי בוודאות שהבלמים הנ"ל היו תקינים [אין לי כח להכנס לפרטים אבל הנ"ל היה ברור ללא צל של ספק].

אבל כאמור, באופן כללי הקופון נותן שמן + פילטר + עבודה, וזה אחלה מתנה.

בהצלחה.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

המטרה כפי שנאמר היא להכניס את הלקוחות למוסכי היבואן ולהדגים להם את טיב השרות, המקום וכו'. כמעט כל היבואנים משתתפים במיזם ואין פה קאצ' של ממש.

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

שלום לכולם

הייתי במוסך מרכזי בפתח תקווה אדנים ב 8:30 אחרי שהזמנתי טור ל 8:30 .

קיבל אותי איש שרות בהרבה חביבותעשה לי סקירה על מצב הרכב הנוכחי (המליץ להחליץ משולשים אבל לא בדחיפות)

לאחר מכן חיכיתי 3 שעות(עד 11:30) עד שהחליפו שמן+ פילטר ובנוסף הידקו לי את הפלסטיקים מאחורה שהיו משוחררים חינם ושמו לי סוכך מאחורה חינם

תודה לכולם על העזרה

פורסם (נערך)

אני שילמתי על טסט בבנק הדואר (לפני כשבועיים) וקיבלתי קדחת...

עריכה - זה מבצע ייחודי רק לדלק מוטורס ?

עריכה אחרונה על ידי חולגי
תוספת

alfa 156 2.5.

פורסם

לובינסקי נותנים שובר כזה בזמן העברת בעלות בדואר אולי גם יבואנים אחרים.

מימשתי ויצאתי מרוצה בסה"כ.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

גם אני קיבלתי קופון לערכת טיפול לרנו.. נכנסתי למוסך מורשה רנו ואכן קיבלתי קופסה ובה מארזים של שמנים איכותיים.

פורסם
רגע רגע רגע,

אם יש לי פונטו ספייס 2006 אני יכול לשלם על טסט בדואר, ולקבל טיפול חינם במוסך מורשה של פיאט?

מצטרף לשאלתך, במקרה שלי זאת פונטו ספייס שנת 2001.

• תוכן חדש...