Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4391 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום א' ראיתי גרר הנושא עליו שילדה שנראית ספורטיבית, מנוע עטור ציפוי כרום, צמיגים רחבים.

הגרר שנשא אליו את השילדה נצפה ברמלה, כנראה הנהג התבלבל בדרך כי כשראיתי אותו בפעם הראשונה לא הספקתי לשלוף את המצלמה.

לאחר מס' דקות נסיעה הוא הופיע מאחורי כך שהספקתי לעמוד בצד ולצלם אותו עם מטענו.

https://www.youtube.com/watch?v=7FKOHIaTtco

לפי התצורה הרוחבית של המנוע ומיקום פילטר האוויר נראה כי מדובר באמריקאית.

אשמח אם מישהו ישפוך אור על מקור השילדה והרכב לו היא שייכת.

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם

*מנהלים אפשר בבקשה לתקן את ה-ת' בסוף השלדה. תודה.

Geschmacksmusterschutz

פאפואס בלאט...

פורסם

האמת שהגלגלים הקדמיים ישר זרקו אותי לעבר הניידות האמריקאיות של פורד. מצד שני, אני לא מצליח להבין אם מחור מדובר בצמיג רחב או דאבל ג'נט.

12.jpg

13.jpg

פורסם

צמיג רחב מאוד, לא פחות מ235 לפי מה שראית, חתך נמוך.

Geschmacksmusterschutz

פאפואס בלאט...

פורסם

מתעלק על השרשור . מישהו יודע למה ניידות המשטרה ה'SUVs בארצות הברית כל כך נמוכים? איך עושים את זה ומאיזה סיבה?

...Our necessities are few but our wants are endless

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הSUV בתמונה נראה בגובה סטנדרטי. אולי זה מוזר לראות ג'יפון כזה עם ג'אנטים ברזל שחורים וקטנים אחרי שאתה רגיל לראות אותם ביום-יום עם חישוקי פוזה ענקיים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
רק לי מציק שתי הרכבים שעשו פרסה על אי תנוע בתחילת הסרטון? :|

כמו ששמת לב לא התייחסתי לעבירה שביצעו שני הג'וקרים, לא מפתיע אותי אם היו מעלים את זה בשרשור ריכוז סרטוני רכב של נהגים דבילים ופותחים דיון של חמישה-שה עמודים מה לא היה בסדר בנהיגתו של המצלם.

מציק-כן :evil:, מרגש-לא 8).

Geschmacksmusterschutz

פאפואס בלאט...

פורסם (נערך)
הSUV בתמונה נראה בגובה סטנדרטי. אולי זה מוזר לראות ג'יפון כזה עם ג'אנטים ברזל שחורים וקטנים אחרי שאתה רגיל לראות אותם ביום-יום עם חישוקי פוזה ענקיים.

טוב נו הכרחתם אותי לעשות מחקר משלי והמסקנה היא הגם ה tahoe וגם explorer המשטרתיים נמוכים יותר מהגרסאות האזרחיות זאת כדי לאפשר יציבות טובה יותר ב"מרדפים" וזה נעשה באמת על ידי הרכבת גלגלים קטנים יותר עם צמיגי כביש באקפלורר. ובשברולט יש להם ממש מתלים נמוכים יותר.

עריכה אחרונה על ידי koka

...Our necessities are few but our wants are endless

• תוכן חדש...