Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההורים שלי מעבירים את הרכב טסט ב"מכון דביר" באשקלון.

עד היום אין תלונות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

בקריית גת, כיאה לחור הזה מתוקף היותו חור, אין מכון רישוי.

לשירותך שניים הכי נפוצים בסביבה: הראשון כמו שציינו דביר באשקלון, יחסית חדש (כמה שנים) וכל אלו שנמאס להם מהמכון בבאר טוביה עברו אליו.

השני, המכון בבאר טוביה (קריית מלאכי AKA לוס אנג'לס). מכון די מציק שמחפש אותך בשטויות הרגילות כמו מגבים ולוחית רישוי, אבל לא ממש היתה לי בעייה רצינית איתו מעבר לחארטות האלה. אני שם כבר יותר מ-10 שנים, סה"כ נוח, יפיל אותך על דברים חשובים אם יש דברים בגו, אם אתה תקין תעבור זריז אולי עם תשלום מס לוחית-מגב-מדבקה. פול עליהם ביום שישי בשעה 12:00 ואם הרכב לא עם ליקוי הזוי כזה או אחר אתה עובר צ'יק צ'ק.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

הייתי מעביר פעם במכון ישראל aka קרית מלאכי, זוועה של מקום תמיד יחס מחפיר ותמיד מחפשים על שטויות. עברתי לדביר באשקלון ואין מבסוט ממני, זה עוד חמש דקות נסיעה אבל שווה לנסוע לדביר

פורסם

מכון "בן-יריב" בשדרות...מרחק אף קצר יותר מאשקלון.

מקום רציני ולא "חאפר"...אך לא כזה שלא יעביר על "קטנות" שהוזכרו פה.

• תוכן חדש...