Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

התבקשתי ע"י אבא שלי לבדוק לגבי מערכת למניעת תאונות.

מצאתי שיש קשר חברות:

1. איווקס.

2. מובילאיי.

יתרונות, חסרונות, הערות והמלצות תתקבלנה בתודה.

כמו גם - מקומות ומקורות דרכם ניתן להשיג זאת בעלות זולה יותר מהספק הרשמי.

תודה ויום טוב.

פורסם

מסכים איתך בהחלט!

אך אבי, בעל ניסיון של 52 שנות נהיגה, רוצה בכל זאת מערכת שתתריע במקרי קיצון (סטייה חדה, קרבה מסוכנת של רכב ועוד).

פורסם

קורס נהיגה מקצועית. אין תחליף לנהג, לפחות לא בצורה של מערכת חאפרית פרי-ישראל שאפשר להתקין וזהו.

פורסם

לך על מוביל איי

חברה עם יחידת מחקר ופיתוח ענקית , בעלת שנים של ניסיון .

איווקס היו פעם משווקים של מובילאיי עד שהחליטו משום מה לעבור למערכת סינית זולה .

אי אפשר להשוות בין שני המערכות , יש לציין גם שמוביל איי חתמה על הסכמים עם רוב חברות הרכב הגדולות והמערכת שלהם תשולב במכוניות של מרצדס אודי ובמוו בשנים הקרובות .

פורסם (נערך)

תודה על תגובותיכם.

לא חושב שה"אישיו" כאן זה הרגשה שאינסטינקטים התכהו.

לפי תנאי האחריות ניכר שהחברה (מובילאיי) מאמינה במוצר שלה.

מה עדיף יותר - מערכת מבוססת רדאר או מצלמה?

נשמח לשמוע חו"ד...

תודה.

עריכה אחרונה על ידי shabydog
פורסם

אני מאמין שקורס נהיגה מתקדמת יתן לאבא שלך הרבה יותר כלים ממערכת שיודעת לצפצף, צפצוף לא יציל אותו מישראלי שיגרום לו לסטות בחדות מנתיב ולאבד אחיזה, הוא גם לא יספר לו שבבלימות חירום אסור לפמפם.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אין לי אישית ניסיון עם המערכות האלה אבל עוסק בתחום קרוב...

היתרון הגדול של הראדר הוא שאין תלות בתנאי הראות (לילה/ערפל/סינוור שמש).

הבעיה בדור הזה של הראדרים הוא יכולת הפרדה נמוכה ואפס יכולת להבחין בתוואי שאינו פיזי (כמו סימון נתיבים).

גם יכולת ההפרדה של המצלמות בדור הזה לא מזהיר.

הבעיה העיקרית עם המערכות האלה שהן גורמות לנהג לשאננות שווא שבסוף מסכנת אותו לא פחות.

שבוע שעבר ראיתי את זה ב-LIVE - הנהג כל כך התרגל לסמוך על המערכת שחצי מהזמן הוא מסמס וקורא מיילים בנייד ורק כשיש ציפצוף מרים עיניים לכביש תוך בלימה והסטת הגה אינסטקטיבית. פחד אלוהים...

באספקט הטכנולוגי, שתיהן מבוססות על טכנולוגיות מאוד מיושנת ביחס למה שיש היום - אבל אין משהו זמין אחר לשוק הביתי.

פורסם
שלום,

התבקשתי ע"י אבא שלי לבדוק לגבי מערכת למניעת תאונות.

מצאתי שיש קשר חברות:

1. איווקס.

2. מובילאיי.

יתרונות, חסרונות, הערות והמלצות תתקבלנה בתודה.

כמו גם - מקומות ומקורות דרכם ניתן להשיג זאת בעלות זולה יותר מהספק הרשמי.

תודה ויום טוב.

אני קניתי מערכת לרכב של ההורים שלי- הם כבר יחסית מבוגרים. אבא שלי נוהג 40 שנה אבל לא פעם ולא פעמיים מערכת התריעה לו על סטייה מנתיב וכנראה הצילה את חייו...תודה לאל... מערכת זאת מבוססת רדאר ולא מצלמה, מה שמאפשר לה לזהות גם בחושך וגם בגשם (הם גרים ברמת הגולן, אזור שהרבה פעמים צריך לצאת מהבית בסופה...)

אני ממליץ בחום על המערכת. ההורים שלי מרוצים. תמיד טוב שיש עין נוספת ששומרת עליך...

פורסם

אופיר, תודה על תגובתך..

אך קשה לי שלא לחשוש שאין מדובר בחו''ד אותנטית.

נרשמת היום ופעילותך הראשונה היתה תגובתך לגבי המערכת.

וקבל התנצלותי הכנה אם טועה אני בניתוח תגובתך.

פורסם
מערכת התריעה לו על סטייה מנתיב וכנראה הצילה את חייו... מערכת זאת מבוססת רדאר ולא מצלמה, מה שמאפשר לה לזהות גם בחושך וגם בגשם

גם באייוקס מה שמזהה סטייה מנתיב זו מצלמה (פחות טובה) ולא ראדאר שלא מסוגל הרי להבחין בסימונים על הכביש.

לכן מגבלת הראות בנושא הזה זהה ואף גדולה יותר.

• תוכן חדש...