Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאשר באתי לחדש את הביטוח המקיף שלי, הציעו לי הצעה X. בעייה. מסתבר שחברה X דורשת עלוקה וכספת אלומיניום. אין לי כספת אלומיניום, ואני לא חושב שיש לי עלוקה.

כמובן שאינני מעוניין להתקין שום דבר פה בארץ הקודש, כי אינני סומך על המקתינים. וגם בנוסף לכך, שמעתי מספיק סיפורי זוועות על מחשבי רכב שנהרסו בעקבות כספת, ואז גם אין אחריות, וצריך לשלם אקסטרא בכל מקרה.

הבעייה היא, שלבטח בלי כספת יעלה לי 700 שקל אקסטרא, וכמובן שיעלה לי אקסטרא כל שנה.

מה אתם ממליצים? איפה אתם ממליצים להתקין? אני מאשקלון.

הרכב הוא קיה ריו 2012, ידני בנזין 1200 סמ"ק.

פורסם

ביצעת השוואה בחברות אחרות?

אני מבוטח אצל רוזן ענק הביטוח, נסה לקבל הצעה מהם , בזמנו שרציתי לבטח איביזה חדשה מהחברה הם הציעו לי ללא שום הגנה.

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם

לפני התקנה כזו או אחרת - לא נותר לי אלא לחזק את ההצעה לבדוק עלויות ודרישות מיגון בחברות ביטוח אחרות / סוכנים אחרים.

סוכן ביטוח זו איננה חתונה קתולית.

(לדעתי - אפילו ייקור מינימלי של הפוליסה עדיין כדאי ועדיף על התקנות המיגונים האילו).

alfa 156 2.5.

פורסם

הכספת לא חייבת להיות על המחשב.

היא יכולה להיות גם כהגנה על העלוקה. (אם העלוקה על הסטרטר= הכספת על הסטרטר. העלוקה על מודול הצתה= הכספת על מודול הצתה).

לדעתי, במקום כל שנה להתמקח ולחפש חב' ביטוח שתבטח ללא מיגון- לך למתקין טוב ותגמור עם זה. עלוקה+כספת על הסטרטר, למשל, היא בעלת פוטנציאל נזק נמוך מאד.

תנסה לקבל השתתפות של חב' הביטוח בהתקנה (הם נותנים הנחה מאד משמעותית בפוליסה בשנה הראשונה, כ"דמי השתתפות").

זה באמת לא כזה נורא. מתקין טוב יבצע זאת מבלי לגרום שום נזק.

הבעיה היא, שאחוז החאפרים הגבוה בענף מוציא שם רע למיעוט שעושה עבודה יסודית וטובה :D

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

תודה על התגובות.

כמובן שנעשה בירור של איפה אפשר לבטח, וזה לא רק חברה אחת. החברה שמציעה ב700 שקל יותר זה חברה אחרת.

מה שכן, הדרישות הן לא גמישות למיגון. חייב להיות כספת על המחשב מנוע. העלוקה חייבת להיות אלחותית ולנתק פונקצית מנוע חיונית. (אולי אפילו 2, לא ברור מהדף שנשלח לי)

אין הנחה מהחברה, וחברות אחרות נתנו הצעה גבוהה יותר. מה שכן, מכיוון שאני נהג צעיר, יש חברות שלא מוכנות להתקרב אליי אפילו. (AIG)

נטקו, כמו שאמרת. אחוז החאפרים גבוהה מדיי. 99% מוציאים שם רע לשאר.

בסוף, הוחלט לבטח ביקר יותר, ללא מיגון נוסף.

פורסם

מניסיון, אין לזה סוף. זה מתחיל בקודן, ממשיך בעלוקה אלחוטית עם 2 ניתוקים, ממשיך שנתיים אחרי בכספת אלומיניום למחשב מנוע ושנה אחרי גם עולה הפרמיה כי "הרכב גניב". גם אם החלטת להוסיף כסף ולבטח השנה מבלי מיגון, בשנה הבאה זה יעלה לך ביוקר.

לפעמים עושה רושם שכל רכב על הכביש הופך ל"רכב גניב" מטעם חברות הביטוח.

• תוכן חדש...