Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

היום הייתי בטיפול ופתאום התחלתי להרגיש שדברים זוחלים עלי, כנראה איזה עכבישה החליטה לגדל את כל הגן חיות שלה באוטו שלי באיזה פינה חשוכה במנוע, תוך כדי הטיפול הם יצאו לתוך הקבינה וטיפסו עלי, מה אפשר לעשות כדי להרוג אותם?

פורסם

99% ממני העכבישים בישראל לא מסוכנים לאדם.

100% מסוגי התרסיסים נגד "מזיקים" כן מסוכנים לאדם.

אל תרסס כ-ל-ו-ם ברכב, חבל על הבריאות שלך ושל הנוסעים.

ניקוי יסודי עם מים ו\או שואב אבק צריך לטפל בבעיה.

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם

אם אתה משאיר את האוטו בשמש הם לא אמורים למות מעצמם? או שהם חסינים לחום של 60 מעלות?

בכל מקרה אל תשכח לצרף תמונות שלהם ליד אבטיח שנבין על מה מדובר...

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

כנראה שזו ביצה שבקעה, עשרות יוצאים מביצה אחת.

מצטרף בחום להמלצה לא לרסס שומדבר באוטו. אם תשקיע כמה דקות אולי תוכל לעקוב אחרי המוצא שלהם ולפנות את הביצה / העכבישים.

תבדוק בין המסילות מתחת למושבים.

si vis pacem, para bellum

פורסם

מזל שיש מכולת ליד, אפילו עם 20 מטר כבל מאריך לא הצלחתי להביא חשמל מהבניין. בכל מקרה לא היו הרבה הבוקר, ראיתי שניים גדולים שנשאבו מיידית. כל המיקרו עכבישים לא היו באיזור, שאבתי את כל האוטו אבל נראה לי שכדאי ללכת למקום עם שואב תעשייתי שיעשה עוד וויש. יש המלצות באיזור רחובות נס ציונה?

אגב שאבתי כמה שאני יכול מהמסילות, מתחת לאוטו, ליד הגלגלים, גלגל ספייר (מאוד קשה להגיע), מתחת לדשבורד איפה שאפשר, רצפה, מתחת למושבים, בין הדלתות לרכב, וקצת במנוע איפה שאפשר, וכמובן בבגז'. אבל עדיין אין מצב שתפסתי את העשרות מאות שהיו אתמול.

פורסם

אם זו באמת הייתה בקיעה אז זה פיצוץ אוכלוסייה רגעי ואז הם מתפזרים לדרכם גם בלי שתעשה כלום. ברכב שלך אין מספיק אוכל לקיים אלפי עכבישים ולכן הם ילכו לחפש טריטוריה אחרת מרצונם.

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם

אני מאוד מקווה, אישתי פוחדת מעכבישים וצריך להסיע אותה היום לאנשהו. אפילו אחד יהווה בעיה באמצע נסיעה.

בכל מקרה אני אשמח להמלצות על ניקיון רכב יסודי מבפנים.

פורסם
סבבה, מה לגבי איזה ספריי עזר.

אגב אפשר לשלוח לניקוי פנימי של האוטו, אין לי איך לחבר שואב ברחוב :)

מה הבעיה להוריד כבל מאריך מהחלון ?

זה מה שאני עושה.

פורסם

ייתכן שזו בקיעה של סוג של קרציה ולא עכביש.

יש קרציות שנראות כמו עכבישים זעירים.

הסעת כלבים ברכב?

si vis pacem, para bellum

פורסם

זה מה שקורה כשקונים רכב מבאגירה :)

פותח השרשור, העכבישים חזרו היום?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אני לא חושב שבאגירה ישאיר עכבישים ברכב, אולי הוא שכח אותם שם, אבל הוא בטח לא השאיר בכוונה נכון באגירה?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...