Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4395 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

בעוד שבוע אני נוסע לורנה . פעם ראשונה שלי בבולגריה , ופעם ראשונה שאני שוכר רכב בורנה .

השכרתי דרך חברת אאויס כבר מהארץ .

אשמח לקבל טיפים הנוגעים לנהיגה (כולם הפחידו אותי שמסוכן מאד לנהוג בבולגריה ושעשיתי את שטות חיי שאני שוכר רכב אבל אני בחו"ל לא אוהב לנסוע באוטובוסים אז אין ברירה).

מעבר לזה שזה מסוכן , מפחיד , ומטורף , אשמח לטיפים מכאלה ששכרו רכב בורנה . האם יהיה לי קל לנהוג משדה התעופה של ורנה למלון אינטרנשיונל שנמצא על החוף? (אני נוחת בשעות החשיכה כך שאני כנראה משוגע לגמרי לפי מה שאומרים לי)

עצות, אזהרות , וטיפים מבעלי ניסיון יתקבלו בברכה.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

למה מסוכן לנהוג שם, הכבישים מלאים בורות? לא הייתי שם אף פעם, אבל אני לא חושב שיהיה הבדל גדול בין הנהגים כאן ושם.

ממליץ להצטייד ב-gps, שיכול להוריד את הלחץ בנהיגה במקום לא מוכר.

פורסם

עשינו טיול אך עם נהג, הכבישים משובשים ולא נוחים אך לא ראיתי משהו מיוחד שמפחיד שם

לפני שנים שמעתי משהו שרכבי השכרה לא מתוחזקים טוב אבל אני מאמין שהיום זה משהו אחר

תצטייד ב GPS ואם אין לך פחד (יש המון אנשים שפוחדים לסוע במקומות לא מוכרים) אני לא רואה סיבה לדאגה.

פורסם

הכבישים לא משהו, חלקם די משובשים (לכן יש שם לדעתי לא מעט SVU), בתוך העיר הרבה יותר טוב מהכבישים הבין עירוניים.

אין שום חשש לנהוג שם.

אני נסעתי עם רכב מסופיה עד לבורגס וורנה במשך יומיים, היה לנו יום אחד בכפרים שבדרך, חצי דרך עם אנטר וחצי דרך עם ברלינגו.

לא יצא לי להיעצר על ידי שוטר אבל הבנתי נהוג שם לתת שוחד (לא היתי מנסה)

כל זה היה לפני 4-5 שנים בערך.

פורסם

השילוט הוא בשפה הקירילית ואין כיתוב באנגלית (ככה לפחות היה כשאני הייתי לפני כמה שנים) אז כדאי להצטייד ב-GPS או לתרגל את הקריאה...

מעבר לזה אין משהו חריג שצריך לחשוש ממנו, הכבישים די משובשים בחלק מהמקומות.

• תוכן חדש...