Jump to content

איציק0

  • הודעות

    30
  • כאן מאז:

  • פעילות אחרונה

צפיות אחרונות בפרופיל

צפיות הפרופיל האחרונות חסומות ואינן מוצגות בפני משתמשים אחרים.

הנקודות של איציק0

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

3

מוניטין

  1. יש לך קישור?
  2. היי יש למישהוא כאן להמליץ לי על צמיגים לטויטה קאמרי 2019 ( 235/45/R18) לא בטוח שצריך להחליף את ארבעת הצמיגים. את השנים הקידמיים בטוח צריך להחליף... יש למישהוא פה ניסיון מה לקחת...?
  3. שלום לכם חברים. פתאום היום בצהריים המזגן ברכב לא עובד שזה מכוון בבורר מצב כלפי, זה עובד רק כלפי השמשה או לרגלים, שאני לוחץ על הכפתור שהמזגן יגיע כלפי הפנים שלי זה לא עובד ולא יוצא, או שיוצא ממש חלש... מישהוא יודע למה זה קרה לי פתאום?
  4. החליפו מים בזמן האחרון, כי אם לא עשו ניקוז אוויר זה הבעיה, לי היה את אותו דבר כל שבוע/שבועים הייתי ממלא מים במיכל עיבוי והיתי משתגע למה המים נעלמים, עשיתי בדיקת לחץ והכל תקין, החלפתי בנדים חדשים, והמוסכניק גם לא ראה שום נזילה, עד שהחלפתי את כל המים שוב ואז עשו ניקוז אוויר טוב ומאז הכל מצוין ברוך ה'
  5. יש לי חבר שקנה את הדגם 2019 וקיבל את הרכב עם מנורות לד לבנות...
  6. הונדה סיווק 2006 מנוע 1.8 המערכת אין לי מושג איזה חברה, קניתי את הרכב כך...
  7. וואוו האוטו נראה פצצה. כיף לטפל ברכב שנהנים ממנו...
  8. שלום לכולם. משהוא מוזר קרה במערכת מולטימדיה ברכב, אני שם מוזיקה אני שומע הכל מצויין וסבבה אני מעביר לרדיו ולא שומעים כלום פשוט כלום... זה אפ"י לא משמיע רעש של בעית קליטה של אנטנה פשוא לא שומעים כלום..., פתאום ביום בהיר נכנס לרכב וזה קרה, מה זה יכול להיות, עשיתי ריסנט למערכת ועדיין לא עזר, מה זה יכול להיות, וואוי חייב עזרה.. תודה.
  9. קצת דחוף חברים יקרים. יש לחמי את הדגם הנ"ל ברמת גימור הגבוהה, ברכב הזה לא מנעים עם מפתח על ידי סיבוב כמו ברוב הרכבים אלא יש כמו חור כזה מכניסים את המפתח לשם ומתניעים, כמו בטויוטה פריוס מהדגם הקודם... הענין הוא שלפני כמה זמן נעלם לו שתי המפתחות של הרכב והוא עשה שתי מפתחות חדשים, היום שבא לפתוח את הרכב גילה שהמצבר התרוקן ממש אפס והשלט לא פותח את הרכב, שהוא בא לפתוח עם המפתח שבתוך השלט התברר לו שלא יכול לפתוח את הדלת כי המנגנון של הדלת זה של המפתח הקודם... בקיצור אי אפשר לפתןח את הרכב כדי לפתוח את המכסה מנוע ולהחליף מצבר, מה עושים חברים יש פתרון.... קצת דחוף... תודה אלופים.
  10. דרך אגב קיבלת אחלה מחיר למוסך מורשה של הונדה, בחלק ממוסכי הונדה המחיר של החלקים כמעט כפול...
  11. תודה. יש איזה חברה מוכרת למיסבים, ?
×
×
  • תוכן חדש...