Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

 

אני מחזיק בטויוטה יאריס שאני רוצה למכור. הרכב משנת 2003, ידני, קילומטארז של 70 אלף בסה"כ, אני יד 2 (01 ברישיון), בלי תאונות שילדה. הוחלף פגוש ושמשה קידמית. לאור זאת שתי שאלות:

 

1. כמה ניתן לבקש עבור רכב במצב כזה?

 

2. ברכב יש פגיעה קוסמטית מחנייה מפגרת שעשיתי. התיקון דורש החלפה של שלושה חלקים: דלת, פגוש והחלק התחתון שאין לי מושג איך קוראים לו. אם אני מחליף - לא ישימו מקורי וזה יתגלה כמובן בבדיקה לפני הקנייה. מה עדיף לעשות במצב הזה כדי לפגוע כמה שפחות במכירה?

 

תודה מראש

פורסם

אם אתה רוצה למכור את הרכב עכשיו (ולא נגיד, עוד שנה) אז הייתי משאיר ככה בשביל להראות לקונה ואומר את האמת, וכמובן גם מוריד במחיר בהתאם.

או, לחלופין, מצלם את הנזק ומתקן על חשבוני (או ביטוח) ומספר לקונה את כל הסיפור ומראה לו את התמונות.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
×
×
  • תוכן חדש...