Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד פיאסטה עם 140 כ"ס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4366 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

^ הדברים האלו אינם מבטיחים שרידות.

החשש מוצדק. הניסיון האחרון עם מנוע קטנטן שנסחט השאיר טעם קצת מר. VAG עם 2 מגדשים.

יש פה שאלה כיצד טיפלו בצינון, שימון ועוד...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
סופרצ'יפס המוכרים והידועים מוציאים 160 כ"ס מה-1.0EB.

פורד עצמם (עם הפורד פורמולה) הצליחו לסחוט מהמנוע 200 סוסים (טורבו של ה-1.6EB, צנרות יניקה ופליטה שונות וכמובן ניהול אחר).

באיזה אמינות?

ולבחור עם היונדאי, יונדאי וקיאה מצהירות על הספקים גבוהים, הבעיה היא שזה אף פעם לא מרגיש ככה..

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

ביונדאי החדשות האמנם זה לא מרגיש כאילו יש כלכך הרבה סוסים, אבל בפועל הן כן נוסעות טוב (הכוונה היא שאין את תחושת הזריזות כלכך אבל הרכבים כן מאמתים את נתוני היצרן).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם (נערך)

לא הבנתי מה כתבת.

הביצועים תואמים את נתוני המנוע?

עריכה אחרונה על ידי shayy
.

פורסם

חברים הטכנולוגיה מתקדמת... אין טעם להקלע לעבר המר, המנועים החדשים מעולים, טווין צ'ארג' הלך לא טוב אני מסכים, אבל שאר הליין מעולה.

בעיה בעייתית היתה בגיר שעליו אני עדיין לא סומך (VAG).

מי שקונה היום אוטמוספרי פשוט פרייר לדעתי, קיימים מנועים מעולים בעלי פוטנציאל שיפור גבוהה הספקים גבוהים וחיסכון בדלק.

הבעייה בישראלי הממוצע היא הקמצנות, הוא מצפה שרכב יסע ללא בעיה שנים ללא טיפול נכון והחלפות שמן דחופות, הרי זה ברור שבכל רכב טורבו רצוי וצריך להשקיע בשמן איכותי ולהחליף לעיתים דחופות יותר, מה הבעיה להגיע כל 7000 אלף להחלפת שמן מהירה במוסך שאתה סומך עליו ולשלם כמה גרושים בשביל השקט הנפשי שלך, פעם בשנה תופיע במורשה בשביל האחריות כביכול למרות שחוקית גם זה לא חייב.

פורסם

ואין שום משמעות יותר להספק שסוחטים מהמנוע?

פורסם

שיט, בדיוק קניתי אטמוספרי 2.0 ליטר עם 172 כ"ס...והוא אפילו תוצרת צרפת(!!!) איזה פראייר אני...

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
חברים הטכנולוגיה מתקדמת... אין טעם להקלע לעבר המר, המנועים החדשים מעולים, טווין צ'ארג' הלך לא טוב אני מסכים, אבל שאר הליין מעולה.

בעיה בעייתית היתה בגיר שעליו אני עדיין לא סומך (VAG).

מי שקונה היום אוטמוספרי פשוט פרייר לדעתי, קיימים מנועים מעולים בעלי פוטנציאל שיפור גבוהה הספקים גבוהים וחיסכון בדלק.

הבעייה בישראלי הממוצע היא הקמצנות, הוא מצפה שרכב יסע ללא בעיה שנים ללא טיפול נכון והחלפות שמן דחופות, הרי זה ברור שבכל רכב טורבו רצוי וצריך להשקיע בשמן איכותי ולהחליף לעיתים דחופות יותר, מה הבעיה להגיע כל 7000 אלף להחלפת שמן מהירה במוסך שאתה סומך עליו ולשלם כמה גרושים בשביל השקט הנפשי שלך, פעם בשנה תופיע במורשה בשביל האחריות כביכול למרות שחוקית גם זה לא חייב.

פראייר מי שקונה אטמוספרי?

פראייר מי שקונה טורבו.

הרכב עולה יותר, האחזקה עולה יותר הכול עולה יותר.

שכחת שלא כולם מעוניינים בהספק גבוה ופוטנציאל שיפורים?

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אתה צודק, לא התחשבתי בכלל האוכלוסיה, זו נקודת מבט שלי.

אבל בהשוואה, אסטרה 1.4 טורבו, מחיר מעולה חסכון, אמינות סבירה וגם היא החזקה בסגמנט, במחיר שלה בטוח...

פורסם
שיט, בדיוק קניתי אטמוספרי 2.0 ליטר עם 172 כ"ס...והוא אפילו תוצרת צרפת(!!!) איזה פראייר אני...

נצא מנקודת הנחה שקונים רכב חדש מהחברה היום ומחפשים בטווח המחירים הנתון,

גם רכב ספורטיבי בטווח המחירים הזה לא תמצא אוטמוספרי (חדש).

פורסם
ואין שום משמעות יותר להספק שסוחטים מהמנוע?

כמובן שיש, אבל תהליך היצור, טכנולוגיות, חומרי גלם והטולרנסים היום ברמה מספקת כדי לתת אורך חיים הגיוני למוצר שמהונדס ברמה טובה ומתוחזק כמו שצריך.

כמובן שמנוע כזה לא יהיה מיליון מיילר אבל את אורך חייו הצפוי הוא יעשה.

פורסם
נצא מנקודת הנחה שקונים רכב חדש מהחברה היום ומחפשים בטווח המחירים הנתון,

גם רכב ספורטיבי בטווח המחירים הזה לא תמצא אוטמוספרי (חדש).

למה שנצא מנק' הנחה כזאת?

תגדיר תקציב, ואז נדבר, בכסף ששילמתי יכלתי לקנות איביזה, שתהיה נחותה בכח (אלא אם כן אשקיע בה 10,000 ש"ח) ותהיה נחותה בהתנהגות (אלא אם אשקיע 8K), וזה בדיוק העניין בטורבו, אמנם קל יותר לשפר - אבל זה לא בדיוק בחינם, ואני ממש לא בטוח שמנוע 1000 סמ"ק 3 ציל' (איזון פחות טוב), שסחטו ממנו את כל המיץ - יהיה בעל פוטנציאל שיפורים גדול ואם זה נראה לך הגיוני שמנוע 1000 סמ"ק 3 ציל' סחוט ל160 כ"ס (שיפור קטן מאד) יכול להיות דיילי דרייבר, שיהיה לך בהצלחה.

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
באיזה אמינות?

ולבחור עם היונדאי, יונדאי וקיאה מצהירות על הספקים גבוהים, הבעיה היא שזה אף פעם לא מרגיש ככה..

לאמת לך כמה סוסים בפועל יש בדיוק אין לי אפשרות, אבל בהשוואה למאזדה 3 דור קודם שנת 2010 שהייתה לנו ליפני קבלת היונדאי אכן מורגש הבדל בכוח לטובת היונדאי.

(מאזדה מוצהרת 105 כ"ס)

(יונדאי מוצהרת 135 כ"ס)

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם
למה שנצא מנק' הנחה כזאת?

תגדיר תקציב, ואז נדבר, בכסף ששילמתי יכלתי לקנות איביזה, שתהיה נחותה בכח (אלא אם כן אשקיע בה 10,000 ש"ח) ותהיה נחותה בהתנהגות (אלא אם אשקיע 8K), וזה בדיוק העניין בטורבו, אמנם קל יותר לשפר - אבל זה לא בדיוק בחינם, ואני ממש לא בטוח שמנוע 1000 סמ"ק 3 ציל' (איזון פחות טוב), שסחטו ממנו את כל המיץ - יהיה בעל פוטנציאל שיפורים גדול ואם זה נראה לך הגיוני שמנוע 1000 סמ"ק 3 ציל' סחוט ל160 כ"ס (שיפור קטן מאד) יכול להיות דיילי דרייבר, שיהיה לך בהצלחה.

1. כי השרשור על קניית רכב חדש

2. תקציב הוא כתקציב רכב כותרת השרשור וזה בסביבות 150.

3. שיפור טורבו לא בחינם אבל זול משמעותית מאטמוספרי

4. כדי שתקנה משומש בעוד כמה שנים צריך שיהיה רכב חדש בשוק ;)

5. כן הגיוני, קידמה ...

• תוכן חדש...