Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הורדת טמפ' ברכב בשעות היום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כן

נראה לי חרטא.

מה יעשה? יסובב את האוויר החם שבאוטו?

לפי מה קראתי זה מכניס אוויר מבחוץ ומוציא את האוויר החם

ויש גנבים שלוקחים על זה 88(כולל משלוח) שקל בזמן שבאינטרנט זה 30 שקל(כולל משלוח)

http://www.21.tv/p-89092/%D7%9E%D7%90%D7%95%D7%95%D7%A8%D7%A8_%D7%A1%D7%95%D7%9C%D7%90%D7%A8%D7%99_%D7%9C%D7%A8%D7%9B%D7%91

פורסם

חלקכם מפספסים משהו והוא, שפות"ש מתכוון להורדת החום ברכב בנסיעה (רשמת שאתה ממצא על הכבישים זמן רב מאוד ביום).

השחרת חלונות - פתרון אפשרי (אין לי נסיון עם זה).

כ"כ - מזגן כמובן. האם מקרר היטב ?

וילונות - אפשרי, במידה ולא מסתיר יותר מידי את הראות החוצה.

בנוסף - ע"מ לא להשרף - למרוח קרם הגנה ליד שמאל (או שרוול) להגנה מפני קרינת השמש.

alfa 156 2.5.

פורסם (נערך)
שיטוט זריז ברשת מצא את הדבר הזה

מצויין , בדיוק דבר כזה אני צריך!

למישהו יש לינק לאי ביי אולי אקבל את זה בחורף הקרוב :)?

**עריכה**

גם זה יכול לעשות את העבודה אומנם פחות מעוצב

http://www.ebay.com/itm/Parasole-Per-Finestrino-Auto-Universale-A-Ventosa-X2-/351070772338?pt=Ricambi_automobili&hash=item51bd72dc72

אבל מוכרים את זה פה בארץ בחנויות אביזרי רכב בכמה שקלים יותר מאייבי לא שווה לחכות

תודה

עריכה אחרונה על ידי WarDevil

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם

אין למוצר הזה השפעה על הטמפ׳ ברכב.

הטמפ נגרמת עקב אפקט החממה - כשהצללה היא פנימית אפקט החממה עדיין מתרחש.

רק הצללה חיצונית תמנע את אפקט החממה.

המוצר כן עושה צל, ומונע שמש ישירה (שעל ריפוד שחור יכולה להיות לא נעימה) אבל את הטמפ בפנים הרכב - אינו מוריד.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אצלי ברכב עשיתי השחרה איכותית עם חומר של lumor, נכון שהחומר לא זול, אבל הרבה יותר נעים להכנס לרכב לאחר שחנה יום שלם, בבדיקה שערכתי הוא סינן את הקרינה טוב יותר מאשר משקפי שמש של rayban . (בדיקה ישירה מול השמש)

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

• תוכן חדש...